ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Aston Martin DB11 Volante: Και ντίβα και 'του δρόμου'

Αυτό είναι, ίσως, το πιο σέξι νέο αυτοκίνητο που θα δούμε το 2018.

Όπως μας έχει καλομάθει η Aston Martin, η νέα 'ντίβα' από το Gaydon, διαθέτει ένα μοναδικής σχεδιαστικής έμπνευσης αμάξωμα, με εκπληκτικές καμπύλες και υπέροχες ακμές.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτά τα αυτοκίνητα έχουν κλαπεί περισσότερες φορές στην Ελλάδα

Πες μας το μοντέλο και θα σου πούμε πόσο καλή ασφάλεια χρειάζεσαι.

Το ''καίει πολύ;'' αποτελεί, ελέω κρίσης, τη βασικότερη ερώτηση που κάνει αυτή την περίοδο ένας υποψήφιος αγοραστής αυτοκινήτου. Στη συνέχεια, ρωτάει τον πωλητή για τον κινητήρα, την ασφάλεια, τους ίππους και σιγά σιγά η σημασία των ερωτήσεων ξεφτίζει αφού έχει να κάνει με καθαρά υποκειμενικές επιλογές όπως το χρώμα, τα extras κτλ.

Διαβάστε περισσότερα

Το πιο αγαπημένο αυτοκίνητο που αποχωρίστηκα

Για τις χαμένες αγάπες, λένε, μη μιλάς αλλά όλοι μας έχουμε σε μία τετράτροχη αγάπη από το παρελθόν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Για τον άντρα το αυτοκίνητο ήταν πάντα μία προέκταση του εαυτού του. Ήταν το 'toy for boy', ο τρόπος εκτόνωσης, επίδειξης σε κάποιες περιπτώσεις. Ο Θεός του, φίλος του και αδερφός του.

Διαβάστε περισσότερα

11 φορές που τα μονοθέσια της F1 δούλεψαν ως ταξί

10+1 απίθανες ιστορίες όπου η Formula 1 πήγε κόντρα σε κάθε συνδικαλιστικό όργανο του μαγικού κίτρινου κόσμου των ταξί.

Στιγμές που ακόμα και ο μαγικός κόσμος της Formula 1 μετατράπηκε σε διαδρομή Κολιάτσου-Σύνταγμα, με ανορθόδοξες μεταφορές ‘πελατών’, ακόμα και τριπλοκούρσες!

Διαβάστε περισσότερα

Δεν μπορείς να διανοηθείς τι βρισίδι πέφτει στη Formula 1

Τα team radio των οδηγών της F1 κάνουν ακόμα και τον Τάκη Τσουκαλά να μοιάζει μελίρρυτος.

Παγκόσμια ημέρα βλασφημίας σήμερα και αντί να ρίξουμε τα καντήλια εμείς, αφήνουμε τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου να κάνουν τη δουλειά για χάρη μας.

Διαβάστε περισσότερα

Τα γέρικα άλογα δεν τα σκοτώνουν

Μία αναδρομή στους γηραιότερους οδηγούς που πρωταγωνίστησαν στην F1 και θα εκπλαγείτε για το πόσο θα ανέβει το ηλικιακό κοντέρ.

Ο νέος μπορεί να είναι όπως λέει το τραγούδι ωραίος, όμως ο παλιός είναι πάντοτε αλλιώς. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με σπορ όπου η εμπειρία μπορεί να αποτελέσει καύσιμο υψηλών οκτανίων στο δρόμο προς την επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα

8 νέα αυτοκίνητα που συγκλονίζουν με την πρώτη ματιά

Τα μοντέλα που ξεχώρισαν στη φετινή Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης.

Αν σε συναρπάζει η αυτοκίνηση, αν γουστάρεις γκάζια, τεχνολογίες και όνειρα, τότε πρέπει να επισκεφτείς μία από τις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου. Όχι απαραίτητα για να βρεις το επόμενό σου όχημα, άλλωστε είναι a priori δεδομένο πως θα ξεμυαλιστείς με μοντέλα που δεν μπορείς να αγοράσεις ούτε κι αν σου κάτσει το Τζόκερ.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9
PROMO
Social Man