ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H γυναίκα οδηγός που έχει μπει στα αυτοκίνητα των ονείρων σου

Η 33χρονη Άλεξ Χίρτσι, γνωστή ως 'Supercar Blondie', δοκιμάζει πρώτη τα πιο τρελά αμάξια στον κόσμο.

Πώς θα σου φαινόταν μια δουλειά, στην οποία θα έπρεπε να κάνεις test drive στα πιο γρήγορα, χλιδάτα και απίστευτα αυτοκίνητα στον κόσμο; Και φυσικά να πληρώνεσαι αδρά για να το κάνεις αυτό; Dream job, έτσι; Κι όμως, κάπως έτσι είναι η καθημερινότητα της 33χρονης Άλεξ Χίρτσι από την Αυστραλία.

Η πανέμορφη ξανθιά οδηγός έχει γίνει γνωστή σε όλη την υφήλιο μέσω της σελίδας που διατηρεί στο Instagram. Εκεί θα τη βρεις ως ‘SupercarBlondie‘ και μια μικρή βόλτα στη σελίδα των σχεδόν 3.5 εκατομμυρίων followers που διατηρεί, θα σε κάνει να πεθάνεις από ζήλια.

Τα πρώτα χρόνια που πήρε δίπλωμα είχε ένα παλιό Mitsubishi, όμως, η αγάπη της για τα αυτοκίνητα την οδήγησε στο Ντουμπάι, όπου αρχικά ξεκίνησε ως παρουσιάστρια σε μια ραδιοφωνική εκπομπή για τους τέσσερις τροχούς. Η φήμη της αυξανόταν με τρελούς ρυθμούς κι έτσι αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να γίνει επαγγελματίας test driver στα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου, τα οποία διαφημίζει μέσω του Instagram.

Αυτή τη στιγμή το brand της είναι τεράστιο και οι κολλοσοί της αυτοκινητοβιομηχανίας της ζητούν από μόνοι τους να κάνει ένα review στα νέα φουτουριστικά μοντέλα τους. “Έχω οδηγήσει από Ferrari 488 GTB και 488 Spider, μέχρι Mclaren 570, Bentley GT3R, Lamborghini Huracan και πολλά ακόμα”, έχει δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Σίγουρα μεγάλο κομμάτι στην εκτόξευσή της έπαιξε και η εμφάνιση, με την Άλεξ, να μην το αρνείται. Άλλωστε για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο γίνονται όλα σε τούτη τη ζωή.

Το πιο πρόσφατο αυτοκίνητο που δοκίμασε και πραγματικά μείναμε κι εμείς άφωνοι που το είδαμε, ήταν το BMW Vision Next 100.

Όσον αφορά την ίδια, μάλλον λάτρεψε ιδιαίτερα το Renault TREZOR, το οποίο χαρακτήρισε ως ‘το πιο όμορφο αυτοκίνητο του πλανήτη’.

(Κεντρική φωτογραφία: AP)