ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η νέα Jaguar F-Type είναι το όνειρο κάθε οδηγού

Το απόλυτο αυτοκίνητο είναι εδώ.

Η νέα 2021 Jaguar F-Type είναι και επίσημα εδώ, αν και φαίνεται πώς δεν έχει πολλές αλλαγές από το προηγούμενο ακριβώς μοντέλο. Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι κακό, μιας και η F-Type Jaguar αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα εκεί έξω. Η εταιρεία δεν ήθελε να μπερδέψει και πολύ τη συνταγή της επιτυχίας κι έτσι έμεινε πιστή στο πλάνο της, αν και το εμπλούτισε με μερικά έξτρα καλούδια, τα οποία φαίνεται πως κάνουν το τελευταίο μοντέλο, το όνειρο κάθε οδηγού.

Το εξωτερικό μέρος και η σιλουέτα του αυτοκινήτου παραμένουν σχεδόν απείραχτα. Αυτό που έχει αλλάξει στο μοντέλο του 2021 είναι το ‘κόψιμο’ στα μπροστινά φώτα, αλλά και στα φτερά του. Παράλληλα, όσον αφορά τη μηχανή της καινούργιας Jaguar, έχουμε να κάνουμε με έναν τούρμπο τετρακύλινδρο κινητήρα, με 296 άλογα.

Η τελική της 2021  F-Type Jaguar είναι τα 300 χλμ/ώρα, ενώ φτάνει τα 100χλμ σε περίπου 3.7 δευτερόλεπτα. Για αυτούς, βέβαια, που θέλουν απόδοση στο μάξιμουμ υπάρχει και η έκδοση με τα 575 άλογα.

Αν και στο εξωτερικό της δεν παρατηρούμε πολλές αλλαγές, στο εσωτερικό η εταιρεία έχει επενδύσει πολύ στο κομμάτι της τεχνολογίας. Με την οθόνη αφής 10 ιντσών μπορεί ο οδηγός να ελέγξει σχεδόν τα πάντα. Υπάρχει ενσωματωμένο gps, τηλέφωνο, μουσική και πολλά ακόμα.

Τα δύο καθίσματα του αυτοκινήτου είναι δερμάτινα, ενώ μπορεί ο οδηγός να επιλέξει το χρώμα, το οποίο επιθυμεί.

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί ούτε η ακριβής ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο, ούτε η τιμή του, ωστόσο περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στους επόμενους μήνες.

(Φωτογραφίες: jaguar.com)