ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το νέο pickup truck της Tesla είναι υπερβολικά άσχημο για να μην ασχοληθούμε μαζί του

Χθες στο Los Angeles o Elon Musk έδωσε τροφή στους haters του παρουσιάζοντας το 'Cybertruck'.

Αν είσαι απ’ αυτούς που δεν χωνεύουν τον Elon Musk, ε μάλλον τώρα, έχεις έναν λόγο παραπάνω. Haters gonna hate που λέει και ο λαός, αν και αυτό φαίνεται να μην επηρεάζει καθόλου το χρυσό παιδί της Silicon Valley, κρίνοντας τουλάχιστον απ’ το τολμηρό pickup truck που αποφάσισε να κυκλοφορήσει.

Μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, ο ιδιοκτήτης της Tesla, παρουσίασε στο κοινό το ‘Cybertruck’, διχάζοντας τον κόσμο, αν και μάλλον οι περισσότεροι ήδη τείνουν με την πλευρά που λέει “τι έκτρωμα είναι αυτό;”.

Ένα φουτουριστικό φορτηγάκι, εμπνευσμένο απ’ την ταινία του James Bond, ‘Ο κατάσκοπος που με αγάπησε’, σύμφωνα με όσα τουλάχιστον υποστήριξε ο ίδιος στην παρουσίασή του στο Los Angeles. Σημείωσε, μάλιστα, ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία του εμπνέεται από την ποπ κουλτούρα, καθώς αυτό το αυτοκίνητο υποτίθεται ότι θυμίζει την Lotus Esprit εκείνης της ταινίας.

Πρόκειται για το πρώτο ηλεκτρικό pickup truck το οποίο θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ σε δύο χρόνια από σήμερα, και θα στοιχίζει 39.000 δολάρια, δηλαδή κοντά στα 35.000 ευρώ.

Θα πιάνει τα 96 χλμ σε 2.9 δευτερόλεπτα και η μπαταρία του θα κρατά 800 χλμ με μία μόνο φόρτιση, πράγμα εκπληκτικό για τις αποδόσεις αλλά και το βάρος του.

Σε αφήνουμε να αποφασίσεις μόνος σου αν πρόκειται για το μέλλον ή για μια καρικατούρα σε στυλ Mad Max.

 

 

 

Photo Credits: AP Photos