ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα 15 χειρότερα μαϊμού παιχνίδια για να κάνεις δώρο στο παιδί σου

Ιδέες και λύσεις σε περίπτωση που δεν σε νοιάζει αν θα σε γηροκομήσει.

Όλοι έχουμε πέσει θύματα παιχνιδιών που άλλο υπόσχονται και άλλο είναι και πρέπει να παραδεχτούμε ότι μερικές φορές αυτά είναι που φχαριστηθήκαμε και με το παραπάνω. Γιατί τα παιχνίδια που αγοράζαμε στους πάγκους και στα πανηγύρια των χωριών μας, στάζουν αυθεντικότητα κύριοι, όχι τόσο ως προς το πρόσωπο που απεικόνιζαν, όσο προς την ικανοποίηση του παιδικού ενθουσιασμού. Και μάλιστα με χαμηλό κόστος, καλά να είναι οι άνθρωποι που μας τα προμήθευαν.

Διαβάστε περισσότερα

Στη Νέα Ζηλανδία στήθηκε ακόμα ένα σκηνικό ακροδεξιάς τρομοκρατίας

Για κάθε ανύπαρκτη 'θρησκεία μίσους', υπάρχει μια πραγματική ιδεολογία που σκοτώνει.

Tην ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο έχουν επιβεβαιωθεί 49 νεκροί από την επίθεση ενός ακροδεξιού τρομοκράτη στην πόλη Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας. Η αστυνομία δεν γνωρίζει ακόμα πόσοι είναι οι δράστες αλλά το βέβαιο είναι ότι ο ένας από αυτούς έκανε live streaming στο Facebook καταγράφοντας την είσοδό του στο Τέμενος και τον πυροβολισμό αθώων ανθρώπων που είχαν πάει απλά για να προσευχηθούν.

Διαβάστε περισσότερα

Το χαμόγελο του Abdo είναι η καλύτερη Ελλάδα που θα δεις σήμερα

Η ιστορία του 20χρονου Σύρου πρόσφυγα από το εμπόλεμο Χαλέπι μέχρι το Πανεπιστήμιο θα σε κάνει να αισθανθείς πως υπάρχει ακόμα ελπίδα.

Παρουσιάζοντας την όμορφη ιστορία του Αlikhan Shayan, ο Νίκος Σταματίνης έγραφε πως συχνά αντιμετωπίζουμε τους πρόσφυγες σαν τις ανθρώπινες συνιστώσες ενός προβλήματος, κρύβοντάς τους τεχνιέντως πίσω από άψυχους αριθμούς. Είναι κι αυτός μάλλον ένας καλός τρόπος να εθελοτυφλούμε.

Διαβάστε περισσότερα

Σου δίνουμε το τραγούδι, μπορείς να θυμηθείς το videogame;

Μια μικρή βουτιά στην ψηφιακή νοσταλγία.

Ένα βασικό μέρος της gaming εμπειρίας και της νοσταλγίας για τα games έρχεται με νότες. Ένας μεγάλος αριθμός από κομμάτια που έχουν αποθηκευτεί μέσα στη μνήμη μας (αν έχουν στίχους τα θυμόμαστε απ'έξω) συνδεδεμένα με εικόνες είτε μέσα από το ίδιο το game είτε από το να το παίζουμε.

Διαβάστε περισσότερα

20 πραγματικά κακές συνήθειες που αναπτύξαμε μετά από 30 χρόνια Ίντερνετ

Σήμερα έχει γενέθλια αυτό που όλους μας ενώνει και όλους μας διχάζει.

Σαν σήμερα, στις 12/03/1989, ο Τιμ Μπέρνερς-Λι δημιούργησε το World Wide Web, τον ατέρμονο και ακαθόριστο 'χώρο' που μετεξελίχθηκε στο Ίντερνετ όπως το ξέρουμε σήμερα. Είναι βέβαιο ότι ο ιστορικός του μέλλοντος θα κατατάξει την εφεύρεσή του ανάμεσα στις σπουδαιότερες και τις πιο καθοριστικές για την πορεία της ανθρωπότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Τι ξέρεις από St. Patrick's Day;

Πόσο καλά γνωρίζεις την μεγαλύτερη γιορτή των απανταχού Ιρλανδών; Κάνε το quiz και μαθε.

Τριφύλλια, πράσινα ρούχα και καπέλα, μουσική και μπύρα. Πολλή μπύρα. Αυτά είναι πάνω - κάτω τα βασικά που γνωρίζουμε οι περισσότεροι για την St. Patrick's Day. Έλληνες είμαστε άλλωστε, όχι Ιρλανδοί και παρά το γεγονός πως γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο, πρόκειται για μια καθαρά ιρλανδική γιορτή.

Διαβάστε περισσότερα

Τα τρία όνειρα του Ξέρξη που τον οδήγησαν στην καταστροφή

Ποιος ήταν ο θεός που τον έστειλε να ταπεινωθεί στην Ελλάδα;

Ο Ξέρξης είδε τρία όνειρα, τα οποία δεν του υποσχέθηκαν τίποτα, ούτε νίκη, ούτε δόξα, μόνο τον 'υποχρέωναν' να εκστρατεύεσει εναντίον των ελληνικών πόλεων και αυτός, έρμαιο της μοίρας, υπάκουσε, ψάχνοντας μάταια για εξηγήσεις.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man