ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Διαβάσαμε το βιβλίο του Ντάνου και είναι ακριβώς ό,τι περιμέναμε

Ένας λαϊκός ήρωας που πάτησε στον ιερό χώρο της λογοτεχνίας.

Yπάρχει κάτι που κάνει τον Ντάνο, ένα λαϊκό παιδί από το νησί της Σκιάθου με καριέρα στις μικρές κατηγορίες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, να ταιριάζει σαν ο τέντζερης στο καπάκι σε ένα τηλεοπτικό show. Υπάρχει κάτι άλλο που τον οδηγεί να γίνεται αντικείμενου μαζικού χλευασμού, όταν αποφασίζει να καταπιαστεί με τον χώρο του βιβλίο. Και αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να απασχολεί τον χώρο της τηλεόρασης. Δεν είναι καν κάτι που πρέπει να απασχολεί τον ίδιο τον ίδιο τον Ντάνο.

Διαβάστε περισσότερα

Πόσο καλά θυμάσαι τις ελληνικές αθλητικές επιτυχίες του 2018;

Από τη 'χρυσή' Στεφανίδη και το φαινόμενο Τσιτσιπάς στον παγκόσμιο Πετρούνια.

Το 2018 ήταν -ακόμη- μια εξαιρετική χρονιά για τον ελληνικό αθλητισμό. Οι πρωταθλητές μας, κατάφεραν να σημειώσουν μεγάλες επιτυχίες και να διακριθούν στις διεθνείς διοργανώσεις, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται και τη σκληρή δουλειά που κάνουν καθημερινά στις προπονήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Τι μας λέει η λίστα των δισεκατομμυριούχων του 2019

Μερικά χρήσιμα συμπεράσματα με αφορμή τη φετινή λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους.

Έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε ότι οι λίστες των δισεκατομμυριούχων που βγάζει κάθε χρόνο το περιοδικό Forbes είναι λίστες με ανθρώπους που ζουν σε έναν κόσμο διαφορετικό από εμάς. Σε μια παράλληλη διάσταση στην οποία για παράδειγμα δεν εμπεριέχονται διακρίσεις με βάση το φύλο, τη φυλή, την ηλικία.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γιάννης Μπεχράκης έζησε 58.624 ζωές σε μία

Ο πολεμικός φωτογράφος με τις κινηματογραφικές ιστορίες και τις δεκάδες βραβεύσεις έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών.

Ακόμα και αν δεν γνώριζες το όνομα του κορυφαίου και πολυβραβευμένου Γιάννη Μπεχράκη, που μεταξύ άλλων υπήρξε επικεφαλής του φωτογραφικού τμήματος του Reuters στην Ελλάδα, σίγουρα θα είχες δει κάποια από τις εικόνες του. Μπορώ με σιγουριά να στοιχηματίσω πως σε κάποια από τις περιηγήσεις σου στο διαδίκτυο έπεσες πάνω στις φωτογραφίες του από την προσφυγική κρίση, για τις οποίες άλλωστε βραβεύτηκε το 2015 με βραβείο Πούλιτζερ.

Διαβάστε περισσότερα

Σου δίνουμε μόνο μια σκηνή, βρίσκεις το ρετρό καρτούν;

Το Junior, το 0-6 και όλη η παιδική σου ηλικία σε ένα κουίζ.

Εδώ που τα λέμε τα κουίζ που έβαζαν τα πάλαι ποτέ Mega, 0-6, Junior και η ΕΡΤ δεν ήταν κακά. Για την ακρίβεια ήταν καλά. Από τα καλύτερα ποιοτικά πράγματα που έπαιζαν στην ελληνική τηλεόραση. Ακόμα και αν απευθύνονταν σε παιδιά, ήταν πολύ καλύτερα από αυτά που απευθύνονταν στους μεγάλους. Εδώ, λοιπόν, κάναμε ένα κουίζ για να τεστάρουμε τις γνώσεις σου αλλά και τη μνήμη σου πάνω σε αυτό ακριβώς το πεδίο. Για να σε δούμε.

Διαβάστε περισσότερα

10 στίχοι των Manowar που προέβλεψαν τι θα γίνει στο Game of Thrones

Από την ανάσταση του Jon Snow Μέχρι την ανάρμοστη σχέση των αδερφών Lannisters.

Οι Manowar θα βρεθούν στη χώρα μας στις 14 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2019 και ξέρεις τι σημαίνει αυτό έτσι; Ότι πρώτον στην Πλατεία Νερού θα ζήσουμε (ξανά) τον θάνατο του false metal, και δεύτερον ότι μέχρι τότε, θα ξέρουμε ποιος θα έχει κάτσει στον Iron Throne, ποιος θα έχει κερδίσει το στέμμα στο Game of Thrones.

Διαβάστε περισσότερα

7 πράγματα για να καταλάβεις καλύτερα τη διένεξη μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν

Δύο γίγαντες στα πρόθυρα του πολέμου.

Τις τελευταίες μέρες οι σχέσεις μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν είναι ιδιαίτερα τεταμένες και η διεθνής σκηνή παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις. Αφορμή ήταν η πρόσφατη αεροπορική επιχείρηση της Ινδίας στην περιοχή του Kashmir και η ανακοίνωση του Πακιστάν ότι κατέρριψε δύο από τα αεροσκάφη της επιχείρησης και κράτησε όμηρο τον ένα πιλότο, τον οποίο τελικά απελευθέρωσε το μεσημέρι της Παρασκευή.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man