ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα 5 πράγματα που μας σπάνε τα νεύρα κάθε καλοκαίρι

Όχι άλλα εγκαύματα και κατσαρίδες.

Άργησε το καλοκαίρι φέτος, και μακάρι να αργούσαν και όλα αυτά που φέρνει μαζί του και ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ! Αλλά όχι. Αυτά έπρεπε να έρθουν στην ώρα τους ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και πιο έτοιμα από ποτέ να παλέψουν για να μας χαλάσουν την καλύτερη περίοδο του χρόνου, το διάστημα που θα έπρεπε να έχουμε το μυαλό μας μόνο στη ξάπλα, στα μπάνια και στις ατελείωτες βόλτες.

Διαβάστε περισσότερα

9 λέξεις βγαλμένες από το άμεσο μέλλον

Η πραγματικότητα ξεπερνά τις τεχνολογικές εξελίξεις στο 'Black Mirror'.

Οι αλλαγές που έχουν επέλθει στον τρόπο ζωή μας τα τελευταία 70 χρόνια είναι μεγαλύτερες από όσες προηγήθηκαν τα προηγούμενα 2.500. Παρ' όλα αυτά, δεν δείχνουμε διάθεση ν' αράξουμε λίγο και να τις απολαύσουμε. Η τεχνολογική μας εξέλιξη συνεχίζεται με γεωμετρική πρόοδο και για κάθε νέα συσκευή/ εφαρμογή που εφεύρουμε, χρειαζόμαστε και μία νέα λέξη για να την αποκαλούμε.

Διαβάστε περισσότερα

55 καλοκαιρινά πράγματα που είναι απλά μέτρια

Ομάδα που κάνει καλοκαιρινή προετοιμασία στα 3-5 Πηγάδια.

Δεν είναι κακό να είσαι μέτριος. Βασικά το να είσαι μέτριος είναι κακό/καλό ανάλογα με το τι θες από τη ζωή σου. Αν θες να σε γράψει η (όποια) Ιστορία, είναι κακό να είσαι μέτριος. Αν θες να περάσεις μια ζωή απαρατήρητος, είναι υπέροχο να είσαι μέτριος. Και αυτό σημαίνει στην ουσία 'μέτριος'. Το κατά πόσο θα σε θυμάται ο κόσμος αύριο μεθαύριο.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοί οι δύο τύποι έχουν κάνει το Hollywood σμπαράλια

Οι 'The Radlers', Διονύσης Ατζαράκης και Θωμάς Ζάμπρας, δίνουν μηδενικό drama στις Κυριακές.

Ήταν μια Κυριακή σαν όλες τις άλλες. Βραδάκι, περίπου στις 22.00. Εκείνη η ώρα που λες από μέσα σου ‘άντε να χαζέψω κάτι να χαλαρώσω, μέχρι να με πάρει ο ύπνος’. Drama η κατάσταση, όπως άλλωστε είναι οι Κυριακές, όταν δουλεύεις το πρωί της επόμενης ημέρας.  

Διαβάστε περισσότερα

Μπορείς να θυμηθείς όλες τις κωμωδίες του Αριστοφάνη;

Δεν τα γράφουν πια τα σατιρικά έργα όπως παλιά.

Καλοκαίρι, η εποχή που εκτός από τα μπάνια, τα παγωτά και τις εξορμήσεις στα νησιά, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τις αρχαίες τραγωδίες και κωμωδίες (και τις σύγχρονες διασκευές τους) σε φεστιβάλ όπως αυτά της Επιδαύρου και των Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα

Τα πιο σέξι πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή

Η Alessandra Mastronardi, η νέα εμφάνιση της Πάρμα κι άλλες καλοκαιρινές φαντασιώσεις.

Σέξι: Αυτό που προκαλεί ή παραπέμπει σε ερωτισμό/αυτό που είναι γενικά γοητευτικό ή ενδιαφέρον. Το κ

Διαβάστε περισσότερα

Αnas: το ματωμένο διαμάντι του undercover journalism

Με το ντοκιμαντέρ 'Number 12', ο βραβευμένος Γκανέζος δημοσιογράφος μας θυμίζει πώς είναι να το ζεις στα άκρα. 

Ο Anas δεν μπορεί να δείξει το πρόσωπο του. Οπωσδήποτε όχι επειδή είναι συνεσταλμένος ή ντροπαλός ή τέλος πάντων επειδή πάσχει από κάποια ανίατη αγοραφοβία δ' βαθμίδας. Κρύβει το πρόσωπο του με μικροσκοπικά αλλά επαρκώς προστατευτικά ριχτάρια γιατί φοβάται. Φοβάται για τη δική του ζωή, για την οικογένειά του αλλά και για τους ακούραστους συνεργάτες του.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man