ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το σκοτεινό παρελθόν της πόλης που φιλοξενεί την Εθνική

Η σφαγή της Nanjing είναι μια από τις μεγαλύτερες φρικαλεότητες του 20ού αιώνα.

Ο Β’ Σινοϊαπωνικός Πόλεμος ήταν ένας πόλεμος, από τους σκληρότερους του 20ού αιώνα, μεταξύ Κίνας και Ιαπωνίας ο οποίος ξεκίνησε το 1937 και τελείωσε το 1945 μετά και την ανάμειξη της Ιαπωνίας στον Β’Παγκόσμιο Πόλεμο και τον βομβαρδισμό του Pearl Harbor.

Διαβάστε περισσότερα

Κούιζ: Πόσο καλά ξέρεις το ΠΑΣΟΚ;

Γιορτάζουμε και εμείς τα 45 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ με ένα κουίζ γνώσεων.

Το ΠΑΣΟΚ κάποτε ήταν κόμμα και όχι τρολιά. Για να θυμούνται, λοιπόν, οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, κάναμε ένα κουίζ, για να γιορτάσουμε τα 45 χρόνια από την ίδρυσή του, εκείνο τον Σεπτέμβριο του 1974.

Διαβάστε περισσότερα

10 διάσημοι που παραλίγο να πεθάνουν και δεν το ξέρεις

Από τον DiCaprio μέχρι τον Jason Statham. Όταν ο θάνατος κάνει εξαιρέσεις την τελευταία στιγμή.

Πολλοί celebrities πέθαναν πριν την ώρα τους, αλλά άλλοι τόσοι στάθηκαν τυχεροί και χαιρέτισαν τον Χάροντα από μακριά, αναβάλλοντας το ραντεβού τους για αργότερα. Με δέκα απ' αυτούς θα ασχοληθούμε σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα

Για εκείνον τον φίλο που με έμαθε να ακούω μουσική

Ένα απόγευμα στο τέλος του καλοκαιριού, λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία.

Έχουμε συνηθίσει μέσα στην πορεία της ζωής μας να θεωρούμε ότι η μνήμη είναι το μόνο πράγμα που συνδέεται με την ύπαρξή μας. Ότι είμαστε όλα εκείνα που θυμόμαστε ότι είμαστε. Αλλιώς, θυμόμαστε από το παρελθόν αυτά που επιλέγουμε να είμαστε στο παρόν. Και εκεί χτυπάνε τα διάφορα καμπανάκια.

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο κουλές απαντήσεις που έχουμε πάρει σε κουίζ

Εσείς αποφασίσατε.

Εμείς εδώ στο ίντερνετ καμιά φορά φτιάχνουμε κουίζ και αυθαίρετα ψυχολογικά τεστ για τους αναγνώστες μας. Κάποιες λοιπόν από τις επιλογές του κοινού μας μας κάνουν και αναρωτιόμαστε, γι' αυτό και κάναμε μια μικρή έρευνα ανάμεσα στα κουίζ και συγκεντρώσαμε τις πιο κουλές επιλογές.

Διαβάστε περισσότερα

Πόσα πραγματικά ξέρεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπάσκετ;

Εδώ θα δείξεις πόσο καλά προετοιμασμένος είσαι.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας είναι εδώ για να μας παρηγορήσει στην δύσκολη περίοδο του τέλους του καλοκαιριού. Και αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα είναι και λίγο πιο ενδιαφέρον γιατί η Ελλάδα κατεβάζει ένα πραγματικά πολύ καλό σύνολο.

Διαβάστε περισσότερα

Ξέχασες την επέτειό σας και τώρα τι;

Οι σωστές κινήσεις που πρέπει να κάνεις, όταν ξεχνάς επετείους και ημερομηνίες.

Η ημέρα της επετείου είναι ξεχωριστή για κάθε ζευγάρι. Αν δεν είστε παντρεμένοι, όπου σε αυτή την περίπτωση η ημέρα της επετείου είναι ξεκάθαρη και αδιαπραγμάτευτη, μπορεί να γιορτάζετε κάθε χρόνο την ημερομηνία της γνωριμίας σας, του πρώτου φιλιού ή της ημέρας που αποφασίσατε να είστε μαζί. Όπως και να ‘χει, όμως, μιλάμε για μία ημέρα που έχετε κυκλώσει και οι δύο από πριν στο ημερολόγιο και θέλετε να κάνετε κάτι όμορφο ο ένας για τον άλλον.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
POP για τις δύσκολες ώρες

PODCAST

Γιατί το 'Joker' κέρδισε το Χρυσό Λιοντάρι της Βενετίας

Πώς κέρδισε το 'Joker' το μεγάλο βραβείο και πώς θα επηρεάσει την υπόλοιπη χρονιά; Ποια ήταν η πραγματικά καλύτερη ταινία του φεστιβάλ και ποιο νέο όνομα σκηνοθέτη πρέπει να θυμάσαι; Θα είναι αυτά τα χειρότερα βραβεία του event για τον ιστορικό του μέλλοντος;

Λόγω Τιμής, η προφορική ιστορία

Οι συντελεστές της σειράς εξομολογούνται στιγμές από την πιο 'εσύ κι εγώ' παρέα της ελληνικής τηλεόρασης.

Social Man
PROMO