ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι 5 κλασικές φιγούρες του blackjack

Το τραπέζι του blackjack έχει ποικιλία χαρακτήρων. Απ' αυτόν που το απολαμβάνει το παιχνίδι ανεξαρτήτως κέρδους μέχρι εκείνον που θέλει να είναι ολομόναχος την ώρα της κρίσης.

Μετά το (πάρα πολύ) φαγητό, γιατί η οικοδέσποινα θέλει να μην λείπει τίποτα στο τραπέζι, το άπλετο κρασί για να κατεβαίνει το χοιρινό, το γενικό διακόπτη που πέφτει όταν αλλάξει ο χρόνος ακολουθεί το πατροπαράδοτο έθιμο.

Διαβάστε περισσότερα

Όταν η Αθήνα μέτρησε νεκρούς για μια μετάφραση

Τα Ευαγγελικά και οι ακραίες συγκρούσεις που απέδειξαν ότι ακόμα και οι ιδέες μπορούν να σκοτώσουν.

Τα γλωσσικά ζητήματα μπορεί να μοιάζουν κατά περιόδους ως ζητήματα για τσακωμούς μεταξύ των διανοουμένων ή από το 1975 και μετά ως ζητήματα σε πολύ πλάγιες στήλες εφημερίδων. Παρόλα αυτά, ειδικά όταν τα γλωσσικά συνδέονται με εθνικά ή θρησκευτικά ζητήματα, δημιουργούν έντονες πολιτικές συγκρούσεις που δεν είναι απίθανο να γίνουν και αιματηρές.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης έμαθε μπίζνες δίπλα στην Πάμελα και τον Μάτζικ

Ο ιδιοκτήτης του 'Nice n Easy' έχει ζήσει το αμερικάνικο όνειρο όπως το ζουν μόνο στις ταινίες.

Ξέρεις τι είναι να είναι μέτοχος στο μαγαζί σου η Πάμελα Άντερσον και κολλητός σου ο Μάτζικ Τζόνσον; Όταν εμείς ακούμε ακόμα και σήμερα τις περίφημες ιστορίες από το 'Studio 54', ο Δημήτρης είναι ο μόνος που μπορεί να τις επιβεβαιώσει ή να τις διαψεύσει – είναι ο μόνος Έλληνας που εργάστηκε στο θρυλικό κλαμπ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης για τα Χριστούγεννα μαζί της

Πώς θα περάσεις το τεστ και θα επιβιώσεις στον... στίβο μάχης των απαιτήσεων της καλής σου φέτος τα Χριστούγεννα.

Οι δηλώσεις του 2018 που πολτοποίησαν τα μυαλά μας

Ένα κουίζ γεμάτο καφρίλα, απελπισία και ηχητικό εμετό.

Το 2018 φεύγει χωρίς να πάρει μαζί του και τα σκουπίδια του. Θα τα αφήσει για την επόμενη χρονιά, περιμένοντας τη στοίβα να φτάσει στον Θεό. Γι' αυτό το θέμα ως 'σκουπίδια' ορίσαμε τις 'πανάθλιες δηλώσεις διάσημων, ψευτοδιάσημων και ημιπαρανοϊκών τύπων' που έχουν το προνόμιο να κακοποιούν ό,τι έχει μείνει ακακοποίητο στον εγκέφαλό μας.

Διαβάστε περισσότερα

Quiz: Πόσο καλά ξέρεις τους εξερευνητές του κόσμου;

Πότε λες να ανέβηκε ο πρώτος Έλληνας στο Έβερεστ;

Πόσο καλά γνωρίζεις εκείνους που εγκατέλειψαν όλες τις συμβάσεις για να διευρύνουν τα σύνορα του κόσμου; Όλους αυτούς που σάλπαραν για άγνωστες θάλασσες, που ξεκίνησαν για απάτητες κορυφές;

Διαβάστε περισσότερα

Το πιο φριχτό έγκλημα που έγινε ποτέ τα Χριστούγεννα

Πώς ένας ψυχρός δολοφόνος σκότωσε τη γυναίκα του και άλλους 8 συγγενείς του μέσα σε λίγη ώρα.

Τι λες όταν βλέπεις τον αγαπημένο σου θείο να μπαίνει στο σπίτι ντυμένος Άγιος Βασίλης παραμονή Χριστουγέννων; "Πάλι τα ίδια, μας εχει ζαλίσει κάθε χρόνο με τις παλαβομάρες του;" και συνεχίζεις να παίζεις PlayStation. Τι λες όμως όταν μπαίνει μέσα κρατώντας ένα μεγάλο κουτί, τυλιγμένο σαν να πρόκειται να σου χαρίσει το πιο επικό δώρο όλων των εποχών;

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7

Σινεμά

10 φορές που ο Christian Bale ισοπέδωσε την υγεία του για ρόλο

Συγκεντρώσαμε τις απίστευτες ακρότητες που έχει κάνει ο Christian Bale για τους ρόλους του. Αυτές που έχει εδώ και χρόνια υποσχεθεί στον εαυτό του να σταματήσει.

PROMO
Social Man