ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το νέο μωρό στο σπίτι

Αλλαγή πίστας, ή αλλιώς το επόμενο βήμα της δικής σου οικογένειας.

Ένα επιχείρημα που συχνά - πυκνά λένε όσοι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στις σχέσεις από εσένα είναι το "ε, και τι νομίζεις θα αλλάξει; τίποτα δεν θα αλλάξει". Αυτό το άκουγα λίγο πριν συγκατοικήσω ("έτσι και αλλιώς τις περισσότερες μέρες μαζί δεν μένετε;"), όπως και πριν παντρευτώ ("αφού ήδη συγκατοικείτε").

Διαβάστε περισσότερα

Μαθαίνω τους σκύλους μου να αγαπούν το νερό κι αυτοί με μαθαίνουν να ζω

Μιλήσαμε με τον εκπαιδευτή σκύλων Φίλιππο Δημητρουλάκο, για τη ζωή του με τα σκυλιά και τη σημασία του νερού στην καθημερινότητά τους.

Φανταστείτε μια ζεστή μέρα του Ιουλίου -από αυτές τις απάλευτες που στα δύο βήματα έχει ιδρώσει σαν να έκανες μισή ώρα έλξεις στο γυμναστήριο. Κάντε εικόνα τον εαυτό σας μέρα μεσημέρι να επιστρέψει από τη δουλειά διασχίζοντας κάποια αχνιστή αθηναϊκή πλατεία, κάθιδρος με το μυαλό του γεμάτο παγάκια, παραλίες και δροσερές πισίνες.

Διαβάστε περισσότερα

Η φάση φέτος ήταν ξεκάθαρα 'Κύθνος'

Η μισή Ελλάδα πρέπει να πέρασε από το κυκλαδίτικο νησί το φετινό καλοκαίρι.

Αν σκεφτόταν κάποιος να βγάλει μπλουζάκια με μότο 'Ήμουν και εγώ φέτος στην Κύθνο', πιθανότατα θα ξεπουλούσε μέσα σε λίγες ώρες. Βλέπεις, αυτό που έγινε φέτος με το γραφικό και γεμάτο υπέροχες παραλίες κυκλαδίτικο νησί, δεν έχει ξαναγίνει ή τουλάχιστον, έτσι, το είδα με τα δικά μου μάτια.

Διαβάστε περισσότερα

Ένα γράμμα στον παππού μου, που ζούσε για την ΑΕΚ

Μια καθυστερημένη εξομολόγηση με αφορμή τη μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ στο Champions League.

Αγαπημένε μου παππού, δεν θυμάμαι ποια ήταν η τελευταία φορά που επιχείρησα να γράψω γράμμα σε κάποιον. Δεν τα πάω καλά με τις εξομολογήσεις και ξέρεις πολύ καλά τον λόγο.

Διαβάστε περισσότερα

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

"Αν κάτι μας έχει διδάξει η ιστορία, είναι ότι μπορείς να σκοτώσεις τον οποιονδήποτε", λέει ο Αλ Πατσίνο ως Νονός και ποιοι είμαστε εμείς για να του πούμε "κάνεις λάθος, τεράστιε".

Διαβάστε περισσότερα

Τι θα απογίνουν οι άνθρωποι της πρώτης χώρας που εξαφανίζεται

Η πρώτη χώρα -θύμα της κλιματικής αλλαγής- κάνει έκκληση για βοήθεια.

Κάθε bucket list που σέβεται τον εαυτό του είναι χωρισμένο σε επιμέρους κατηγορίες που διαγωνίζονται μεταξύ τους ποια πλησιάζει πιο κοντά στην σφαίρα του ακατόρθωτου. Στην κορυφή φυσικά φιγουράρει η ισόβια αγαπημένη κατηγορία των διακοπών και ένα σωρό εξωτικοί προορισμοί, όπως οι Μαλδίβες και ο Μαυρίκιος. Το χαριτωμένο σύμπλεγμα νησιών με την ονομασία Κιριμπάτι απουσιάζει.

Διαβάστε περισσότερα

7 διάσημοι που ορκίζονται ότι έχουν δει φάντασμα

Και μάλιστα νηφάλιοι.

Καταλαβαίνω ότι διαβάζοντας τον τίτλο και μόνο, κάποιος μπορεί να σκέφτηκε "α, καλά ποιος ξέρει τι μπορεί να είχαν πιει όταν τα βλέπανε αυτά". Υπάρχει μια προκατάληψη με τους διάσημους, ότι περνάνε τις φάσεις τους, όπου μπορούν να δουν από φαντάσματα μέχρι τον ίδιο τον Σατανά, αναλόγως πόσο έχουν κάψει το μυαλό τους.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man