ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μια ωδή στους τελευταίους ρομαντικούς

Αξίζει σεβασμός σε όσους ακολουθούν αυτό που αγαπάνε χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

7 το απόγευμα και εσύ είσαι κολλημένος στη Κηφισίας. Έκανες υπερωρίες που ξέρεις πως δεν θα πληρωθείς. Έφαγες κάτι στα γρήγορα για να τελειώσεις τη παρουσίασή σου και τώρα έχεις κολλήσει στη κίνηση εδώ και μισή ώρα, με τη φωνή του Πασχαλίδη που βγαίνει από το ραδιόφωνο να συμπληρώνει άψογα το ήδη καταθλιπτικό απόγευμα. Καναπές, delivery και Netflix φαντάζουν η ιδανική επιλογή. Θα αράξεις μέχρι τις 10 και μετά ίσως βγεις για μια μπύρα στα γρήγορα. Μη ξεχνάμε ότι ακολουθεί replay τις σημερινής μέρας.

Διαβάστε περισσότερα

5 πράγματα που είναι αυτονόητα για τα ελληνικά Χριστούγεννα

Ξέρω τι θα κάνεις (και) φέτος τα Χριστούγεννα.

Kάθε φορά που τα Χριστούγεννα περνάνε και υποδέχεσαι το νέο έτος, ξεκινάς να μετράς αντίστροφα για τις επόμενες γιορτές. Γιατί ναι, τα Χριστούγεννα είναι η "most wonderful time of the year". Αν επιχειρήσουμε να καταγράψουμε όλους τους λόγους για τους οποίους λατρεύουμε αυτή την εποχή, η λίστα θα είναι πολύ, πολύ μεγάλη. Πιο πολύ, αυτό που μας κάνει να ανυπομονούμε είναι οι αγαπημένες μας συνήθειες. Όλα αυτά που είναι αυτονόητα και τα έχουμε συνδέσει με τις γιορτινές αυτές μέρες.

Διαβάστε περισσότερα

4 Έλληνες που έφυγαν για το εξωτερικό και τους θέλουμε πίσω

Με αφορμή την πρωτοβουλία "Try This At Home" της Stoiximan, ίσως ήρθε η ώρα του επαναπατρισμού των Ελλήνων που έφυγαν στο εξωτερικό.

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που ξεκίνησε η κρίση πολλοί Έλληνες, συμμαθητές, συμφοιτητές, φίλοι, γείτονες, όλοι άνθρωποι στην ηλικία μου, διασκορπίστηκαν σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα

Η μαγική στιγμή που βρίσκεις το καλύτερο δώρο για εκείνη

Το απόλυτο δώρο; Αυτό που ταιριάζει στο χαρακτήρα της, αυτό που φωτίζει ιδανικά την ψυχή της. Aπό την Pandora.

Στο τραγούδι ‘Εκείνη’ ο Φοίβος Δεληβορίας, περίγραψε το πορτραίτο Εκείνης, της κάθε γυναίκας που ορίζει τη ζωή ενός άντρα. Μπορεί να είναι μητέρα, αδελφή, φίλη, ερωτική σύντροφος, ακόμα και συνάδελφος ή συνεργάτιδα. Είναι μια γυναίκα και βρίσκεται πάντα εκεί για να διαμορφώσει νέες συνθήκες στη ζωή σου. Η στιγμη΄που θα αναζητήσεις ένα δώρο για Εκείνη, μέσα από τα καταστήματα Pandora ή το Pandorashop.gr, είναι από μόνη της, μια μοναδική εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα

Οι Αθηναίοι είναι υπέρ ή κατά του αντικαπνιστικού νόμου;

Βγήκαμε στους δρόμους της πρωτεύουσας και μάθαμε την άποψη του κόσμου σχετικά με το ζήτημα των ημερών.

Για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με την άποψη των Αθηναίων πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, βγήκαμε στους δρόμους της πρωτεύουσας και τους ρωτήσαμε για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και τις προεκτάσεις που έχει στην καθημερινότητά τους.

Διαβάστε περισσότερα

8 εφευρέσεις αρχαίων Ελλήνων πολύ μπροστά από την εποχή τους

Κι όμως ο πρώτος αυτόματος πωλητής κατασκευάστηκε τον 1ο αιώνα π.Χ.

Ήταν πολύ μπροστά και όσον αφορά την τεχνολογία, με κάποιες από τις εφευρέσεις τους να συνεχίζουν να υπάρχουν από τότε μέχρι και σήμερα στη ζωή μας. Μπορεί να υπάρχουν αρκετοί λόγοι που δεν θα καταφέρναμε να επιβιώσουμε ούτε μια μέρα στην αρχαία Ελλάδα, όμως δεν μπορούμε παρά να υποκλιθούμε στη φαντασία τους.

Διαβάστε περισσότερα

Τι δώρο να μην της πάρεις φέτος τα Χριστούγεννα

Ρωτήσαμε 7 γυναίκες τι πρέπει να αποφύγεις να αγοράσεις τις φετινές γιορτές στην κοπέλα σου.

Η περίοδος των γιορτών εκτός από ευχάριστη διάθεση, χαλάρωση και μπόλικα μελομακάρονα, απαιτεί και μια διαδικασία σκέψης για να αγοράσεις το ιδανικό δώρο για την κοπέλα σου. Αυτές τις ημέρες σίγουρα θα έχεις διαβάσει αρκετές λίστες που σου προτείνουν δώρα τα οποία μπορείς να κάνεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO