ΔΙΑΒΑΣΜΑ

8 τύποι γυναικών που θα συναντήσεις φέτος στη Μύκονο

Στο νησί των ανέμων θα τα δεις όλα. Θες δεν θες.

Τελικά, οι ξένοι γνωρίζουν άραγε με πόσα 'ο' γράφεται η λέξη Μύκονος ή απλώς βάζουν όσα χωράει το post τους στο Instagram; Αυτή ήταν η αρχική μου απορία, κατεβαίνοντας για πρώτη φορά στο λιμάνι του νησιού των ανέμων, με αφορμή την εκπληκτική κρουαζιέρα που μας προσέφερε η Celestyal Cruises και το CruiseInn. Το δεύτερο που ήθελα να διαπιστώσω, είναι τι γυναίκες μαζεύει τελικά η Μύκονος. Ποιες είναι αυτές που την επισκέπτονται;

Διαβάστε περισσότερα

O Michael Fassbender, ο Cillian Murphy, και το ανόθευτο Irish Blood

Οι δύο κορυφαίοι Ιρλανδοί ηθοποιοί του σήμερα δεν λησμονούν την καταγωγή τους.

15 φριχτές αποδείξεις ότι έχουμε βιάσει τον πλανήτη

Ας μας διώξει κάποιος, επιτέλους, από την Γη.

Ο πλανήτης δεν έχει γνωρίσει χειρότερο ζώο από τον άνθρωπο. Τα καλά νέα είναι ότι είναι θέμα χρόνου να μας ξεράσει. Τα κακά νέα είναι ότι δεν μας έχει ξεράσει ακόμα και ίσως προλάβουμε να τον πάρουμε μαζί μας στον άλλο κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

Όταν μετακομίζεις για πρώτη φορά μαζί της

Όταν τα ρούχα σου πιάνουν μόνο το 1/5 της ντουλάπας και η κουζίνα σου έχει πολλά άγνωστα αντικείμενα.

Για να διαβάζεις και μόνο αυτό το κείμενο, σημαίνει πως είτε σου έχει ήδη συμβεί ή πως έχεις σκέψεις για το πώς θα είναι το να μένεις μαζί της και να μην μετράτε πόσα βράδια της εβδομάδας θα μπορέσετε, ή θα θελήσετε, να κοιμόσαστε μαζί. Η απάντηση πλέον είναι πως κάθε βράδυ θα είστε λίγο ή περισσότερο αγκαλιά. Άραγε αυτή η σκέψη και μόνο σου προκαλεί πανικό, ή μήπως σχηματίζει ένα ήρεμο χαμόγελο στο πρόσωπό σου;

Διαβάστε περισσότερα

Οι καλύτερες ελληνικές startups φτιάχνονται σε κρουαζιέρες

Ανεβήκαμε στο κρουαζιερόπλοιο της Celestyal Cruises και είδαμε από 'μέσα' τι γίνεται στο νεανικό επιχειρηματικό διαγωνισμό, CruiseInn.

Οι επόμενες ημέρες θα μας έβρισκαν κατά σειρά σε Μύκονο, Μήλο, Σαντορίνη, Ηράκλειο και Κουσάντασι (Τουρκία), με τα μυαλά που βρίσκονταν onboard να δουλεύουν ψάχνοντας την καλύτερη ιδέα που θα μπορούσε να γίνει η επόμενη μεγάλη ελληνική startup. Δεν θα στο κρύψω ότι υπήρξαν στιγμές που τους ζήλεψα. Θα ήθελα να μπορώ να συμμετέχω κι εγώ σε αυτό τον πρωτότυπο διαγωνισμό που απ’ ότι κατάλαβα βασίζεται σε τέσσερα 'Ε'.

Διαβάστε περισσότερα

Βρες το νησί από τον πληθυσμό του

Γιατί Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

''Ωραίοι είμαστε, αλλά πόσοι είμαστε'', ήταν το μότο της διαφημιστικής καμπάνιας της απογραφής του 2001 με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Τα χρόνια πέρασαν, έγινε ακόμα μία απογραφή (το 2011), συνεχίζουμε να είμαστε (και να νιώθουμε ελπίζω) ωραίοι, αλλά το θέμα είναι πως αν και θεωρητικά μάθαμε, κανείς δεν θυμάται ακριβώς πόσοι είμαστε.

Διαβάστε περισσότερα

Πέρασα 3 μέρες με Χαρλεάδες στην Ευρώπη (και δεν ξέρω να οδηγώ ούτε σκούτερ)

Η Harley-Davidson γιόρτασε τα 115 χρόνια της και εμείς ήμασταν εκεί.

Στην Πράγα φέτος συγκεντρώθηκαν 60.000 φανατικοί κάτοχοι Harley απο 75 διαφορετικές χώρες, και 40.000 επισκέπτες-λάτρες των μηχανών, κάνοντας όλη την πόλη να μοιάζει με μια ατέλειωτη Disneyland για μοτοσικλετιστές.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9
PROMO
Social Man