ΛΙΣΤΕΣ

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

Ο άντρας ποτέ δεν κατάφερε να συμβιβαστεί με το πρόβλημα της καράφλας και αυτή ίσως να είναι και η πιο αρχαία μάχη του. Ιστορικά να το δει κανείς, από τα πρώτα χρόνια που ο άνθρωπος άρχισε να καταγράφει τη ζωή του, υπάρχουν άπειρες αναφορές στο βασανιστικό αυτό 'πρόβλημα'. Επόμενο λοιπόν είναι, διαχρονικά, από τ αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα, να γίνονται συνεχώς προσπάθειες για τη θεραπεία της τριχόπτωσης.

Διαβάστε περισσότερα

Πόσα χρήματα βγάζουν οι μεγιστάνες του hip hop

Τα νούμερα ζαλίζουν πιο πολύ κι απ' το flow τους.

Σήμερα, σύμφωνα με τη φρέσκια λίστα του Forbes, οι 10 πιο καλοπληρωμένοι αστέρες του για τη σεζόν 2017-2018 ( Ιούνιος 2017- Ιούνιος 2018) έβγαλαν συνολικά πάνω από 350 εκατομμύρια ευρώ. Καταμετρήθηκαν τα ετήσια έσοδά τους από τις περιοδείες, από τις πωλήσεις δίσκων, από τις πωλήσεις εμπορευμάτων καθώς και από αρκετές ακόμη επιχειρηματικές τους δραστηριότητες αλλά δεν αφαιρέθηκαν οι αμοιβές των σωματοφυλάκων και των δικηγόρων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Πόσο εξωφρενικά πλούσιος ήταν τελικά ο Εσκομπάρ

8 στοιχεία για να καταλάβεις το ασύλληπτο μέγεθος της περιουσίας του.

O Pablo Escobar υπήρξε ο πλουσιότερος έμπορος ναρκωτικών όλων των εποχών, με την περιουσία του στις αρχές του '90 να υπολογίζεται κοντά στα 30 δισ. δολάρια. Ο 'τσάρος της κόκας', 'ο Ελ Παντρίνο', ο 'δον Πάμπλο', ο άνθρωπος με τα τόσα ονόματα που ενέπνεαν φόβο και σεβασμό στους αντιπάλους του, είχε καταφέρει να συγκεντρώσει μία εξωφρενική περιουσία σε λιγότερο από δύο δεκαετίες.

Διαβάστε περισσότερα

Τι κρύβουν τα λογότυπα των μεγαλύτερων εταιρειών του πλανήτη;

Το μάρκετινγκ έχει πάει σε άλλο επίπεδο.

Στα μέσα των '90s ήταν πολύ της μόδας οι τρισδιάστατες κάρτες. Ίσως να είχαν κάποιο άλλο όνομα, αλλά δεν έχει τόση σημασία. Επρόκειτο για κάρτες στιλ καρτ ποστάλ, οι οποίες με μια πρώτη ματιά έμοιαζαν ν' απεικονίζουν απλώς ένα τοπίο. Αφού, όμως, έμενες για κάμποσα δευτερόλεπτα συγκεντρωμένος σ' αυτό τα δέντρα, τα βουνά και τα ποτάμια άρχιζαν να επαναπροσδιορίζουν τη θέση τους μέσα στο χώρο κι από δισδιάστατα να γίνονται τρισδιάστατα.

Διαβάστε περισσότερα

Το κενό και άλλα 9 πράγματα που μας έχουν λείψει από το σχολείο

Επιστρέψαμε (για λίγο) στην εποχή όπου το κυλικείο και η κοπάνα είχαν τον πρώτο λόγο.

Πάντα θα θυμόμαστε το σχολείο με μία γλυκιά νοσταλγία. Το προαύλιο, οι διάδρομοι, οι αίθουσες με το νοσοκομειακό άσπρο χρώμα, το θορυβώδες γραφείο των καθηγητών και το κρυφό στέκι της παρέας μας έχουν τον πρώτο λόγο στο ταξίδι μας στον χρόνο, σε εκείνα τα ένδοξα χρόνια που ζούσαμε για την αδρεναλίνη της κοπάνας.

Διαβάστε περισσότερα

Τα ηλιόλουστα instagramικά locations της Αθήνας

Ανακαλύψαμε τέσσερις γωνιές της πόλης που θα κάνουν το προφίλ σου στο Instagram να γεμίσει χρώματα και ήλιο.

Στο βιβλίο με τις Δέκα Εντολές του Instagram, αυτές τις οποίες υπακούν πιστά δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων που επιθυμούν να έχουν το ιδανικό προφίλ, δίπλα στις παραινέσεις να σταματήσουν τα duckface και να φωτογραφίζουν τα φαγητά πριν τα δοκιμάσουν, υπάρχει η πιο σωστή συμβουλή που μπορεί να δώσει κάποιος.

Διαβάστε περισσότερα

8 κλεμμένα πολύτιμα αντικείμενα που δεν έχουν βρεθεί ακόμα

Ένα ιστορικό βιολί, ένα θρυλικό σπαθί και άλλοι αμύθητοι θησαυροί που αγνοούνται.

Πριν από λίγες μέρες, ο φάκελος μιας από τις διασημότερες ληστείες στην ιστορία του κινηματογράφου έκλεισε οριστικά. Τα κόκκινα γοβάκια που φορούσε η Τζούντι Γκάρλαντ στον 'Μάγο του Όζ', το υπέροχο φιλμ του 1939, επέστρεψαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους, τον συλλέκτη Μάικλ Σο.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man