AP Photo/Dave Thompson
ORIGINALS

5 πράγματα που θα ήταν καλύτερο για όλους να είναι #apotalidl

Γιατί σε κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και αντίληψη. Άμεσα.

Έχεις αναλογιστεί ότι υπάρχουν κάποιοι τομείς στην καθημερινότητά μας, οι οποίοι χρήζουν ‘αστραπιαίων’ αλλαγών;

1. Όταν χωρίσω θέλω έναν πραγματικό φίλο #apotalidl, να έρθει και να μου πει ”Φίλε ό,τι και να έγινε, εγώ μαζί σου. Προχώρα. Υπάρχουν και ομορφότερα πράγματα από αυτήν”. Και να σταθεί δίπλα μου, να καταλάβει τον πόνο μου και να με βοηθήσει έμπρακτα να τον ξεπεράσω. Πώς; Με μία 12μηνη συνδρομή στο Netflix (HD βεβαίως, βεβαίως)! Γιατί με το Netflix όλα περνάνε!

2. Περνάω μαζί του περισσότερες από 40 ώρες την εβδομάδα, άρα δεν είναι παράλογο το ότι θέλω έναν συνάδελφο #apotalidl. Αυτόν που θα παραγγέλνει μαζί μου και θα τρώμε τον άμπακο, αυτόν με τον οποίον θα αναπτύξουμε δικά μας inside jokes, θα έχουμε παρόμοια επαγγελματική προσέγγιση, απόλυτη εμπιστοσύνη και φυσικά θα πηγαίνουμε για μπίρες μετά το γραφείο.

(AP Photo / Matt Dunham)

3. Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο χρειάζεται νοοτροπία #apotalidl. Σε έναν ακόμα αγώνα της Premier League οπαδοί των δύο ομάδων κάθονταν μαζί στην εξέδρα. Οι εικόνες δεν έκαναν τον γύρο του κόσμου, γιατί στο εξωτερικό κάτι τέτοιο είναι (σαφώς) συνηθισμένο. Στα περισσότερα πρωταθλήματα, όμως, της Ευρώπης μία τέτοια εικόνα θα ήταν λες και βγήκε από τη σειρά ‘Stranger Things’: νοσταλγική και ταυτόχρονα επιστημονικής φαντασίας. Ωστόσο, αν υιοθετήσουμε νοοτροπία #apotalidl έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι κάποτε και οι αντίπαλοι οπαδοί των υπόλοιπων ευρωπαϊκών ομάδων θα απολαμβάνουν μαζί αυτό που φτιάχτηκε για την κοινή τους ψυχαγωγία.

4. Θα με πεις ρομαντικούλη και θα έχεις δίκιο. Αλλά θέλω και μια σχέση #apotalid. Ένα κορίτσι να το ερωτευτώ, να με ερωτευτεί και να ζήσουμε μαζί στο ροζ συννεφάκι μας. Χωρίς πείσματα, χωρίς «τι έχεις – τίποτα», χωρίς στρατηγικές και μπερδεμένα αισθήματα. Έναν έρωτα #apotalidl ζητάω, πολλά είναι;

Τελικά, η εποχή μας δείχνει να χρειάζεται πολλά πράγματα #apotalidl. Αυτό πιστεύει και η Lidl Hellas, η οποία, με μία κίνηση ‘ματ’, φροντίζει να στρέψει το όποιο αρνητικό κλίμα σε κάτι που αναμφίβολα αφήνει θετικό αποτύπωμα. Για κάθε έκφραση λοιπόν,’από τα Lidl’, θα χαρίζονται 10 μερίδες φαγητού στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, μέσα από την ευγενική στήριξη και συνεργασία της Μ.Κ.Ο. ‘Μπορούμε’

Γιατί ό,τι γίνεται ‘από τα Lidl’ γίνεται για καλό.

(Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Dave Thompson)