Eurokinnisi
ORIGINALS

7 τρόποι με τους οποίους η Αφρική προσπάθησε να κατακτήσει την Ελλάδα

Η σκόνη αποτελεί την πιο πρόσφατη απόπειρα.

Η Τουρκία δεν αποτελεί το νούμερο ένα κίνδυνο για την Ελλάδα. Λίγο οι τουρκικές διεκδικήσεις για την ΑΟΖ, λίγο η κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, μάς έριξαν στάχτη στα μάτια και πιστέψαμε πως η μόνη χώρα από την οποία οφείλουμε να προφυλασσόμαστε είναι η πατρίδα του Ερντογάν.

Ο πραγματικός, όμως, εχθρός, ο οποίος θέλει να κατακτήσει όχι μόνο κάποιο τμήμα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, αλλά ολόκληρη την επικράτεια προέρχεται από την Αφρική. Και είναι τόσο ισχυρός που έχει καταφέρει τα δύο εξής πράγματα:

1ον> να βγάζουμε selfies ‘αγκαλιά’ με το νούμερο ένα κατάσκοπό του, την ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ

2ον> να μην ξέρουμε για ποια ακριβώς χώρα πρόκειται αφού ακόμα κι όταν αναφερόμαστε στη σκόνη δεν μιλάμε για κάποιο συγκεκριμένο κράτος, αλλά γενικά για την Αφρική.

Εκτός αν, όντως, θέλει να μας κατακτήσει ολόκληρη η αφρικανική ήπειρος.

Με αφορμή, λοιπόν, τη σκόνη που όταν ανοίγεις το παντζούρι σου στο Παγκράτι σε κάνει αντί για τον Λυκαβηττό να περιμένεις ν΄αντικρίσεις την πυραμίδα του Χέοπα, θυμηθήκαμε όλους εκείνους τους κατασκόπους τους οποίους χρησιμοποίησε κατά καιρούς η Αφρική (χμμμ) στην προσπάθειά της να μας κατακτήσει.

1. Ο Σήφης

Ο κροκόδειλος του Νείλου που εμφανίστηκε ως διά μαγείας το καλοκαίρι του 2014 στο Αμάρι Ρεθύμνου. 

Αστυνομία, ντόπιοι, αλλά και κροκοδειλάκιδες από όλο τον πλανήτη επιστρατεύτηκαν για να τον συλλάβουν, αλλά εκείνος συνέχισε να σουλατσάρει ανενόχλητος πλάι σε πάπιες στο Φράγμα Ποταμών Αμαρίου.

Αφού συνέλεξε τις πληροφορίες που του ζητούσαν οι ανώτεροι του Αφρικανοί αξιωματικοί, πέθανε τον Μάρτη του 2015, τάχα μου από τον βαρύ χειμώνα. Λες και το Γενάρη ή το Φλεβάρη έσκαγε ο τζίτζικας στην Κρήτη.

2. Ο πύθωνας

Πάνω που ο Σήφης είχε γίνει κεντρικό θέμα σε ελληνικά κανάλια, ραδιόφωνα και sites εμφανίστηκε πάλι ως διά μαγείας ένας πύθωνας στο κέντρο του Ρεθύμνου.

Ποτέ δεν μάθαμε πώς εξαφανίστηκε, ενώ τα ρεπορτάζ για την περίπτωσή του ήταν προκλητικά ελλιπή.

Το λες και αντιπερισπασμό.

3. Το μέντιουμ-πνευματιστής

”Πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας ανεξάρτητα από το ποια είναι τα προβλήματά σας. Μπορώ να σας βοηθήσω να λύσετε τα δυσκολότερα από αυτά στον μικρότερο χρόνο από οποιονδήποτε άλλον ακόμα και αν έχετε απογοητευθεί από άλλους πνευματιστές. Μπορώ να κάνω τους ερωτευμένους καλύτερα από πριν. Μπορώ να κάνω αγνώστους μεταξύ τους ανθρώπους μα ερωτευθούν. Λύνω σημαντικές δικαστικές υποθέσεις σεξουαλικού περιεχομένου. Εγγυώμαι επιτυχίες 100%. Επαγγελματικές συμβουλές και λοιπά. Επίσης δίνω πανίσχυρο για φυλακτό για προστασία”.

Δεν γίνεται να μην έχεις πέσει πάνω σε φυλλάδιο-διαφήμιση του παραπάνω Αφρικανού (πάλι δεν έλεγε συγκεκριμένη χώρα) μέντιουμ-μάγου-πνευματιστή ή έστω κάποιου ανταγωνιστή του.

Δεν θέλω να ξέρω ποιες δικαστικές υποθέσεις σεξουαλικού περιεχομένου αποπειράθηκε να λύσει, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν στην προδοσία της χώρας. 

4. Οι ποδοσφαιριστές-Highlanders

Eurokinnisi

Ρασίντ Γεκινί, Πίτερ Οφορίκουε, Ντέρεκ Μπόατενγκ πέρασαν από την Ελλάδα και κανείς δεν ξέρει πόσων ετών ήταν τότε ή σήμερα.

Ξεκάθαρα κατάσκοποι.

Κακές γλώσσες θα πουν πως ο Γεκινί έχει φύγει από τη ζωή. Οι ίδιες που έλεγαν πως έχει πεθάνει ο Χίτλερ και ο Πρίσλεϊ.

5. Οι βουβουζέλες

Ναι ναι, εκείνα τα υπέροχα ‘μουσικά’ όργανα, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι φίλαθλοι στα γήπεδα του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής και έκαναν τις γηπεδικές τσιρίδες των Νοτιοκορεατών στην προηγούμενη διοργάνωση να ηχούν σαν κελάιδισμα στα αυτιά μας.

Βέβαια, η συγκεκριμένη περίπτωση είναι λίγο διαφορετική από τις άλλες της λίστας. Πρώτον, γιατί αποτελεί ιμπεριαλιστική ενέργεια αφρικανικής χώρας, η οποία δεν προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από την αφρικανική ήπειρο (βλ. Νότιος Αφρική). Δεύτερον, γιατί οι βουβουζέλες δεν αποτέλεσαν όργανο για την κατάκτηση μόνο της Ελλάδας, αλλά ολόκληρου του πλανήτη.

Ευτυχώς, ο Παύλος Παπαδημητρίου το είχε καταλάβει πρώτος και αντέδρασε.

(δεν υιοθετούμε)

6. Ο καύσωνας

Eurokinnisi

Κάθε καλοκαίρι που το θερμόμετρο φλερτάρει ή ξεπερνάει τους 40 βαθμούς, μιλάμε για ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ κάυσωνα που χτυπάει τη χώρα.

Λέω εγώ τώρα.

7. Ο Ολισαντέμπε

Ξέρεις τι είναι να είσαι Παναθηναϊκός -όπως ο γράφων- και ν’ ανακαλύπτεις, έστω εκ των υστέρων, ότι μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές σου αγάπες είναι πράκτορας του εχθρού;

Άσε. Μην το συζητάς.

Ο Μανώλης αφού είδε πως δεν μπορούσε να μαγέψει με τα τσαλίμια του εντός γηπέδου όλους τους Έλληνες (μιας και στο ποδόσφαιρο χωράνε οπαδικά), είπε να τους ενώσει μέσω της θρησκείας. Στο Youtube κυκλοφορεί επικό video, όπου ο Μανώλης ξεπερνά τραυματισμό στα πόδια ύστερα από βοήθεια ιερέα της SCOAN.

Μήπως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ανοιχτά για την αφρικανική ‘σκόνη’;

(Κεντρική Φωτογραφία: Eurokinissi.gr)