9 καλοί λόγοι που δεν θέλουμε το VAR στα ελληνικά γήπεδα

Έξω τα βοηθητικά βίντεο από την Super League.
SHARES

Άμα είναι ν' αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε VAR (Video Assistant Referee), βίντεο με τις αμφισβητούμενες φάσεις με τα οποία οι διαιτητές θα επανεξετάζουν σε πραγματικό χρόνο της αποφάσεις τους, στη Super League, τότε να τιμωρούμε και τις ομάδες των οποίων οι οπαδοί ρίχνουν χριστοπαναγίες και να κόβουμε το γήπεδο από τους φιλάθλους που μπουκάρουν στον αγωνιστικό χώρο.

Ήμαρτον!

Σύμφωνα με το Sport24 ένα κλιμάκιο των UEFA και FIFA θα συναντηθεί στις 28/9 με την ΕΠΟ για τις λεπτομέρειες της εφαρμογής του VAR στα ελληνικά γήπεδα, με την προοπτική να ξεκινήσει η χρήση του από τον δεύτερο γύρο του τρέχοντος πρωταθλήματος. Όχι κύριοι της UEFA και της FIFA, η αλητεία σας δεν θα περάσει.

Έξω το VAR από τα ελληνικά γήπεδα για τους εξής λόγους:

1. Ο Παναγιώτης Βαρούχας θα μείνει άνεργος

2. Οι αγώνες θα διαρκούν τον διπλάσιο χρόνο

Κάν' το εικόνα. Ο διαιτητής δεν έχει δώσει πέναλτι στον Ολυμπιακό σε αμφισβητούμενη φάση σε αγώνα στην Τούμπα και οι βοηθοί του τού προτείνουν να δει ξανά το βίντεο, το οποίο αποδεικνύει πως ήταν πέναλτι. Αν ο διαιτητής δεν δει 33 φορές το βίντεο, δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή του.

3. Θα βρίζουμε και τους σκηνοθέτες

Αντί για τον Καλογερόπουλο, τον Αρετόπουλο και τον Σιδηρόπουλο, θα αρχίσουμε να βρίζουμε και τον εκάστοτε 'Μεγακλή Βιντιάδη' του γηπέδου που δεν έπιασε καλά τη φάση με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να βγάλουμε άκρη ούτε μέσω του βίντεο.

4. Δεν κάνει καλή ομοιοκαταληξία

Το VAR δεν κάνει ομοιοκαταληξία με το Παναθηναϊκοί/Ολυμπιακοί.

Δεν κάνει ομοιοκαταληξία με το Παοκτσήδες/Αεκτζήδες.

Δεν κάνει καν ομοιοκαταληξία με το μάνες.

5. Το 'Κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη' δεν θα είχε βγει ποτέ

6. Θα αυξηθεί η τιμή των 5x5

Προφανώς και κάθε σουρουκλεμές ανά την επικράτεια δεν θα μπορεί να παίξει 5x5 χωρίς να υπάρχει VAR. Εδώ, δεν μπορεί χωρίς διαιτητή. Επομένως, τα VAR θα μπουν και στα γηπεδάκια και εμείς είμαστε αυτοί που θα τα πληρώσουμε.

7. Θα ζητάμε τη χρήση VAR ακόμα και για τα πλάγια στο κέντρο

Κύριοι της ΕΠΟ, σκεφτείτε το ξανά! Όχι μόνο βίντεο με τα πλάγια θα θέλουν οπαδοί, παίκτες και προπονητές, αλλά και με το στρίψιμο του κέρματος πριν τη σέντρα.

8. Δεν θα υπήρχε λόγος να βγει ο Δούρος στο τηλέφωνο

 

9. Είμαστε μαζόχες

Κατά βάθος θέλουμε να αδικείται που και που η ομάδα μας, μόνο για μόνο για να το παίζουμε ριγμένοι και να έχουμε το περιθώριο να λέμε ότι φταίει πάντα κάποιος άλλος για ενδεχόμενη αποτυχία της.

ΥΓ: VAR for Βαρούχας

Κεντρική Φωτογραφία: Eurokinissi

Share
 

24Media Network

Το σκεπτικό της απόφασης: "Σε 20' θα είχαν φτιάξει όλα"

Ο αθλητικός δικαστής Χριστόφορος Μάρκου έκρινε ως λανθασμένη την απόφαση του διαιτητή Μάρκο Φριτζ να διακόψει οριστικά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Διαβάστε γιατί το σκεπτικό του διαφωνεί με την απόφαση του Γερμανού ρέφερι και διέταξε τη συνέχιση του αγώνα.

Φιλέρης: Ξεκούρδιστη Γκρανκάσα

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για τον Ολυμπιακό που εναντίον της Γκραν Κανάρια έμοιαζε με ξεκούρδιστη γκρανκάσα που προκαλεί πόνο και θλίψη στους οπαδούς του.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

PODCAST

Από το φαινόμενο 'Lost' στο φαινόμενο 'GoT'

Καθώς η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν 'Game of Thrones' πλησιάζει, το POP για τις Δύσκολες Ώρες εξετάζει τη θέση της σειράς στην τηλεοπτική ιστορία και το πώς ακολούθησε το 'Lost' ως το απόλυτο τηλεοπτικό φαινόμενο.

Μουσική

Η δεύτερη διαθήκη του Michael Jackson

Στην κληρονομιά του Michael Jackson, κρύβεται πλούτος και χρέη για όλους. Στον απόηχο του ‘Leaving Neverland’, πρέπει να βρούμε τι θα τα κάνουμε.

PROMO
Social Man