ΛΙΣΤΕΣ

Τα 5 πράγματα που μας σπάνε τα νεύρα κάθε καλοκαίρι

Όχι άλλα εγκαύματα και κατσαρίδες.

Άργησε το καλοκαίρι φέτος, και μακάρι να αργούσαν και όλα αυτά που φέρνει μαζί του και ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ! Αλλά όχι. Αυτά έπρεπε να έρθουν στην ώρα τους ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και πιο έτοιμα από ποτέ να παλέψουν για να μας χαλάσουν την καλύτερη περίοδο του χρόνου, το διάστημα που θα έπρεπε να έχουμε το μυαλό μας μόνο στη ξάπλα, στα μπάνια και στις ατελείωτες βόλτες.

Διαβάστε περισσότερα

9 λέξεις βγαλμένες από το άμεσο μέλλον

Η πραγματικότητα ξεπερνά τις τεχνολογικές εξελίξεις στο 'Black Mirror'.

Οι αλλαγές που έχουν επέλθει στον τρόπο ζωή μας τα τελευταία 70 χρόνια είναι μεγαλύτερες από όσες προηγήθηκαν τα προηγούμενα 2.500. Παρ' όλα αυτά, δεν δείχνουμε διάθεση ν' αράξουμε λίγο και να τις απολαύσουμε. Η τεχνολογική μας εξέλιξη συνεχίζεται με γεωμετρική πρόοδο και για κάθε νέα συσκευή/ εφαρμογή που εφεύρουμε, χρειαζόμαστε και μία νέα λέξη για να την αποκαλούμε.

Διαβάστε περισσότερα

55 καλοκαιρινά πράγματα που είναι απλά μέτρια

Ομάδα που κάνει καλοκαιρινή προετοιμασία στα 3-5 Πηγάδια.

Δεν είναι κακό να είσαι μέτριος. Βασικά το να είσαι μέτριος είναι κακό/καλό ανάλογα με το τι θες από τη ζωή σου. Αν θες να σε γράψει η (όποια) Ιστορία, είναι κακό να είσαι μέτριος. Αν θες να περάσεις μια ζωή απαρατήρητος, είναι υπέροχο να είσαι μέτριος. Και αυτό σημαίνει στην ουσία 'μέτριος'. Το κατά πόσο θα σε θυμάται ο κόσμος αύριο μεθαύριο.

Διαβάστε περισσότερα

Τα πιο σέξι πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή

Η Alessandra Mastronardi, η νέα εμφάνιση της Πάρμα κι άλλες καλοκαιρινές φαντασιώσεις.

Σέξι: Αυτό που προκαλεί ή παραπέμπει σε ερωτισμό/αυτό που είναι γενικά γοητευτικό ή ενδιαφέρον. Το κ

Διαβάστε περισσότερα

6 τύποι ανθρώπων που θα συναντήσεις στην παραλία φέτος το καλοκαίρι

Κάποιους από αυτούς τους έχεις σίγουρα πετύχει.

Αν υπάρχει κάτι που ίσως έχει περισσότερη πλάκα και ενδιαφέρον από το μπάνιο σου στην παραλία, αυτό είναι να ρίχνεις 'κλεφτές' ματιές στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Εκεί μπορεί να δεις (και να ακούσεις) τα πάντα. Από κουλ τύπους, μέχρι ζευγάρια ή άτομα που δεν αφήνουν στιγμή από τα χέρια τους το κινητό. 

Διαβάστε περισσότερα

10 ιστορίες που δείχνουν πόσο τρομερός τύπος είναι ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

Ο Bill Murray είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, ένας τρομερά ταλαντούχος γραφιάς, ένας από τους πιο ιδιοφυείς καλλιτέχνες του καιρού μας. Κανένας όμως δεν αγαπάει τον Bill Murray -μόνο- γι’ αυτά του χαρίσματα.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 13 πιο παράξενα τελευταία γεύματα θανατοποινιτών

Burgers, πίτσες και όλα όσα λαχτάρισαν όσοι κάθισαν, τελικά, στην ηλεκτρική καρέκλα.

Θα έπρεπε ν' αποτελεί ερώτηση στο ερωτηματολόγιο του Προυστ. Ή έστω σε κάποιου είδους λεύκωμα που κυκλοφορεί μεταξύ ενηλίκων. ''Ποιο θα ήθελες να είναι το τελευταίο σου γεύμα;''. Φαινομενικά, μοιάζει απλή η ερώτηση, αλλά η απάντηση είναι δύσκολη ακόμα και σε φιλοσοφικό επίπεδο. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται όντως για το τελευταίο σου γεύμα.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man