ΛΙΣΤΕΣ

7 παιχνίδια που μπορεί να παίξει μια παρέα στο σπίτι χωρίς επιτραπέζιο

Αυτοσχεδιασμοί, αναπτήρες και old time classic παιχνίδια με φίλους για το πιο αξέχαστο καλοκαιρινό βράδυ.

Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιο επιτραπέζιο στο σπίτι; Εκεί σε πληροφορώ πως θα το διασκεδάσετε ακόμη περισσότερο, καθώς θα βάλετε μπροστά το plan b, που λέγεται 'αυτοσχεδιασμός'. Υπάρχουν ουκ ολίγα παρεΐστικα παιχνίδια, τα οποία μπορείτε να παίξετε όλοι μαζί στο σπίτι χωρίς να υπάρχει επιτραπέζιο. Μιας και το καλοκαίρι φέτος θα είναι μεγάλο, έχετε άφθονο χρόνο να τα δοκιμάσετε όλα.

Διαβάστε περισσότερα

6 λάθη που οδήγησαν σε ιδέες εκατομμυρίων

Όταν κάτι δεν πάει βάσει σχεδίου, δεν είναι απαραίτητα κακό.

Όταν κάτι σπουδαίο, όμως, ανακαλύπτεται από ένα σχέδιο που στράβωσε ή ένα λάθος που έγινε (άλλοτε εσκεμμένα, άλλοτε χωρίς να το θέλει αυτός που το έκανε), τότε το πράγμα αποκτάει ενδιαφέρον. Από τη στιγμή μάλιστα, που αυτό το λάθος έκανε εκατομμυριούχο αυτόν που το διέπραξε, εκεί μιλάμε για μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Και δεν είναι λίγες οι φορές που ένα μικρό σφάλμα, οδήγησε σε ιδέες πολλών εκατομμυρίων.

Διαβάστε περισσότερα

Πέντε λόγοι να μην μείνεις φέτος με τον ανεμιστήρα

Μην αφήσετε τα μαλλάκια σας ανακατεμένα.

Οι τελευταίες μέρες του καύσωνα που διανύουμε, μας έχουν κάνει να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με τον κόσμο, το σπίτι, το γραφείο, τις εξόδους και όλα όσα μας ευχαριστούν. Όλες οι δραστηριότητές μας προσαρμόζονται στο ερώτημα "έχει ή όχι κλιματισμό;" για να καταφέρουμε να τις πραγματώσουμε χωρίς να γκρινιάζουμε.

Διαβάστε περισσότερα

Τέσσερα συν ένα παρεΐστικα παιχνίδια για βραδιές στο σπίτι

Ιδέες για να μην βαρεθείτε λεπτό ακόμα κι αν μείνετε σπίτι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η διασκέδαση είναι συνυφασμένη (για τον περισσότερο κόσμο) με το "έξω", ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα. Το "έξω" μπορεί να είναι μια βόλτα για μπύρα, μια έξοδος στο σινεμά, πάρτυ μέχρι το πρωί σε κάποιο κλαμπ και τα σχετικά. Υπάρχουν φορές που νιώθεις (και νιώθουμε) σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη να βγεις έξω, να κάνεις πράγματα, να πάρεις αέρα. Υπάρχουν όμως κι εκείνες οι φορές που θες απλά να μείνεις στο σπίτι σου ή να μαζευτείτε με την παρέα σου σε κάποιο άλλο φιλικό σπίτι είτε επειδή δεν θες να χαλάσεις λεφτά είτε επειδή θες να περάσεις ένα πιο χαλαρό βράδυ.

Διαβάστε περισσότερα

6 μικρά ανδρικά καλοκαιρινά δράματα

Το δωμάτιο που δεν ήταν αυτό που φαινόταν, το περπάτημα για την παραλία και άλλες τραγωδίες.

Αν αυτό το κείμενο γραφόταν από άντρα θα θεωρούνταν ένα μάτσο σεξιστικά κλισέ. Γράφεται όμως από γυναίκα. Που δεν θεωρεί εαυτόν κλισέ. Και αγαπάει πολύ τις άλλες γυναίκες. Αλλά έχει υποπέσει σε όλα τα παρακάτω στραβοπατήματα, τα οποία και βλέπει συχνά γύρω της. Επομένως, ως γυναίκα μπορώ να το γράψω και να δώσω στον καημένο τον Τάκη κάποια δίκια και μάλιστα δημόσια. Σε όσα κείμενα έχω γράψει στη ζωή μου με πρωταγωνιστή έναν υποθετικό άντρα της διπλανής πόρτας, ο άντρας αυτός λέγεται Τάκης. Και η σύντροφός του Μαρία, έλαρεΜαρία και Μαράκι.

Διαβάστε περισσότερα

Οι 6 χαρακτήρες φίλων που φέρνουν μαζί την κοπέλα τους στην αντροπαρέα

Κάπου ανάμεσα στους χαρακτήρες του κειμένου θα αναγνωρίσεις τον φίλο σου. Ή και τον εαυτό σου.

Όλοι έχουμε κάνει σχέσεις ή έχουμε φίλους που έχουν κάνει σχέση. Αυτό σημαίνει ότι ξέρεις πολύ καλά πώς είναι να υπάρχει μια κοπέλα, η κοπέλα του φίλου σου στην αντροπαρέα. Κάποιες κοπέλες ταιριάζουν απόλυτα στην παρέα, άλλες πάλι μπορεί να είναι η αφορμή για μια κάπως άβολη ατμόσφαιρα. Το ίδιο ισχύει και με εκείνους που φέρνουν μαζί την κοπέλα τους στην αντροπαρέα. Κάθε ένας αντιμετωπίζει διαφορετικά την κατάσταση, κάθε ένας είναι ξεχωριστός.

Διαβάστε περισσότερα

7 ρετρό ελληνικές διαφημίσεις που υπόσχονταν ότι θα βγάλεις μαλλιά

Σπάνια vintage προϊόντα που δεν κυκλοφορούν πια (και ευτυχώς).

Ήδη από τη δεκαετία του '30, οι εφημερίδες και τα περιοδικά γέμιζαν με διαφημιστικές καταχωρήσεις, για τα πάντα, από είδη ρουχισμού και καφέδες μέχρι σαπούνια, σιγαρέτα, γάλατα και φάρμακα για ό, τι μπορείς να φανταστείς. Ανάμεσα σ' αυτά τα φάρμακα που υπόσχονταν στον προπολεμικό (και λίγο μεταπολεμικό) Έλληνα ότι θα τον κάνουν να ξανανιώσει, ήταν και τα θαυματουργικά ελιξήρια, που αν τα έτριβες πάνω στη φαλάκρα σου, θα έβγαινε γρασίδι κατάμαυρο.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO