ΛΙΣΤΕΣ

Τα 10 πιο εκνευριστικά πράγματα της ελληνικής παραλίας

Όλα όσα κάνουν το μπάνιο στη θάλασσα μια εμπειρία που θες να ξεχάσεις.

Τα περισσότερα προβλήματα ξεκινούν από την στιγμή που δεν διαθέτει ο καθένας μας μια ιδιωτική παραλία πενήντα μέτρα από το σπίτι του. Τόσο γενικά στη ζωή όσο και στην περίπτωση ενός μπάνιου στη θάλασσα.

Διαβάστε περισσότερα

Μια βραδιά στην παραλία: Τα απαραίτητα gadgets που πρέπει να έχεις μαζί

Όλα αυτά που χρειάζεσαι, για να περάσεις ένα τέλειο καλοκαιρινό βράδυ με την παρέα σου δίπλα στο κύμα.

Το να περάσεις ένα βράδυ στην παραλία δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Κι αυτό γιατί απαιτεί, τρία πολύ σημαντικά πράγματα. Πρώτον καλή διάθεση, δεύτερον σούπερ παρέα και τρίτον και κυριότερον, χρήσιμα gadgets που θα σε γλιτώσουν από δύσκολες καταστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Τι σκέφτεται ένας μαθητής που μόλις τελείωσε τις Πανελλήνιες;

Οι πιο αγχωτικές σκέψεις που κάνει κάποιος λίγο πριν σπουδάσει.

Αυτό το άγχος για το μετά, αυτό το "ωραία. Και τώρα τι κάνουμε;" που αναρωτιέταιι ένας μαθητής με το που ολοκληρώνει το σχολείο, μπορεί να μην το γνωρίζει ακόμα, αλλά είναι ένα ερώτημα που θα τον απασχολήσει πολλές φορές στη ζωή του μελλοντικά.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 15 πιο περίεργα συστατικά που βάζουν στο φαγητό σου

Έχεις φάει πιο αηδιαστικά πράγμα από όσο μπορείς ν' αντέξεις.

Vegans και κρεατοφάγοι πλακώνονται κάθε μέρα για το ποιος είναι ο πιο ανώμαλος. Αυτός που τρώει σπληνάντερο ή αυτός που τρώει μπιφτέκια από κινόα. Εμείς, δεν θα πάρουμε θέση. Απλώς, θα επισημάνουμε πως ανεξάρτητα από τις διατροφικές μας συνήθειες, όλοι τρώμε σχεδόν καθημερινά ουσίες που δεν θα ταΐζαμε ούτε τον εχθρό μας. Είτε είναι vegan είτε κρεατοφάγος.

Διαβάστε περισσότερα

11 memes άθεων που θα σε πείσουν ότι δεν υπάρχει θεός

Ο Θεός, πάντως, αν είχε λίγο χιούμορ θα γελούσε.

Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα από την αρχή. Πίσω από τη δημοσίευση αυτού του κειμένου δεν βρίσκεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων -αν και θα μπορούσε- ούτε η τάση των τελευταίων ετών η οποία θέλει να γίνεται ανοιχτός πόλεμος κατά των θεμελίων της Ελλάδας: της πατρίδας, της οικογένειας και του χριστιανισμού (sic). 

Διαβάστε περισσότερα

21 παροιμίες για τη ζωή, βγαλμένες από το νερό

Η σημασία του νερού στη ζωή μας, φαίνεται από τη θέση του στη γλώσσα μας.

Η γλώσσα αποτελεί πάντοτε μια καλή ένδειξη για να διαπιστώσεις τη σημασία που έχει ένα αγαθό, ένα συναίσθημα, ένα αντικείμενο στη ζωή του ανθρώπου. Όσο πιο πολύ έχει ασχοληθεί η γλώσσα μαζί του, τόσο πιο πολύ έχει ασχοληθεί μαζί του κι ο ίδιος ο άνθρωπος, αφού η γλώσσα αποτελεί την ύψιστη μορφή έκφρασης της ανθρώπινης σκέψης.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί η σαγιονάρα νικάει όλα τα καλοκαιρινά υποδήματα

8 λόγοι που θα σε κάνουν να μην μπορείς να τις αποχωριστείς.

Τα κλασικά καλοκαιρινά ρούχα δεν αρκούν για να μας ανακουφίσουν από το καμίνι της πόλης, η σαγιονάρα πόλης της  CARTAGO, η ανδρική επιλογή που εξασφαλίζει την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού άντρα, οφείλει να προστεθεί στην γκαρνταρόμπα σου.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man