ΛΙΣΤΕΣ

5 πράγματα που θα λύσουν τα χέρια σου στο σπίτι

Οι συσκευές που θα πάνε την καθημερινότητά σου σε άλλο level.

Δεκάδες προβλήματα που σε "πνίγουν", γρήγοροι ρυθμοί, υποχρεώσεις που "τρέχουν", άγχος. Μέσα σε όλα αυτά δύσκολα βρίσκεις ελεύθερο χρόνο για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, για να κάνεις πράγματα που αγαπάς, που σε ξεκουράζουν και σε διασκεδάζουν, όταν τον βρίσκεις όμως, θες τόσο πολύ να κάτσεις στο σπιτι, στο safe place σου.

Διαβάστε περισσότερα

Ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις την Ελληνίδα μάνα

15 life hacks για να εξουδετερώσεις τη βασική υπερδύναμη της: την γκρίνια.

Ξέρεις τι θα ήταν πρωτότυπο να διαβάσεις σήμερα που είναι η γιορτή της μητέρας; Ένα θέμα με τις κλασικές συμβουλές που δίνει η Ελληνίδα μάνα! Τρομερό ε;

Διαβάστε περισσότερα

Όταν ο Kirk Douglas και 10 ακόμη μύθοι προσκυνούσαν την Ακρόπολη

11 ρετρό φωτογραφίες διάσημων μπροστά από τον Παρθενώνα.

Φαίνεται απίστευτο, το ξέρω, αλλά πολύ πριν το Airbnb, ακόμη και τότε υπήρχαν τουρίστες που έρχονταν στην Αθήνα για να δουν από κοντά τον Παρθενώνα, το Ερεχθείο και όλα αυτά που βρίσκονται γύρω, πάνω και κάτω απ' τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Και κάποιοι απ' αυτούς τους τουρίστες, ήταν οι δημοφιλέστεροι άνθρωποι της εποχής τους.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιο επιτραπέζιο ταιριάζει στην παρέα σου;

Είτε το πρωί είτε το απόγευμα, μετά τη σχολή, τη δουλειά ή στις 2 τα ξημερώματα, η ώρα για επιτραπέζια είναι ώρα ιερή και οι απόντες τιμωρούνται με αλλαγή φιλικού περιβάλλοντος.

Βάζεις την παρέα και τον ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος κι εγώ βάζω τα επιτραπέζια που θα σου εγγυηθούν ένα βράδυ γεμάτο απρόοπτα.

Διαβάστε περισσότερα

8 ΠΑΟΚτσήδες μας περιγράφουν πώς έζησαν τη φιέστα μέσα στην Τούμπα

Ιστορίες τρέλας και παράνοιας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους αυτή τη στιγμή στη χώρα.

Το περιμέναμε. Από τη στιγμή που έγινε αντιληπτή η αφοσίωση των παικτών του ΠΑΟΚ σε αυτό το πρωτάθλημα, με μια πίστη και επιμονή που θύμιζε στρατιώτη προσβεβλημένο αν δεν επιλεχτεί για την πρώτη γραμμή, το περιμέναμε και το ξέραμε.

Διαβάστε περισσότερα

Λογοκρίνοντας τους στίχους: 8 τραγούδια που απαγορεύτηκαν από τη Χούντα

Ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Διονύσης Σαββόπουλος και οι Beatles.

Λίγους μήνες μόνο μετά από την εγκαθίδρυση της χούντας, την 1η Ιουνίου του 1967, αποφασίζεται και διατάζεται, κατά την προσφιλή τακτική της χόυντας, με ειδικό διάταγμα του Οδυσσέα Αγγελή η  απαγόρευση των τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη. Το κείμενο το διατάγματος έγραφε

Διαβάστε περισσότερα

Τα 10 πράγματα που θα βελτιώσουν άμεσα τη μέρα σου στο γραφείο

Πώς άλλη μια μέρα στη δουλειά μπορεί να αποκτήσει άλλο νόημα με δέκα απλές κινήσεις.

1 2 3 4 5 6 7
equalizer

Quentin, δεν είσαι ηθοποιός!

Τον λατρεύουμε ακόμα κι όταν παραδεχόμαστε ότι δεν είναι καλός σε ένα πράγμα: Στην ηθοποιία. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι απολαυστικός. Λεπτή η γραμμή. Παραθέτουμε τα πειστήρια.

POP για τις δύσκολες ώρες

Ο δρόμος έχει τη δική του μουσική

Συναντήσαμε τους ανθρώπους που δίνουν ήχο στην καλοκαιρινή Αθήνα.

Social Man
PROMO