ΛΙΣΤΕΣ

9 άχαστοι τρόποι για να εκλεγείς δημοτικός σύμβουλος

Λίγο πριν την ημέρα των εκλογών, δίνουμε τα απαραίτητα tips στους υποψήφιους.

Το φαινόμενο των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που ξεπετάγονται σαν μανιτάρια σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό της Ελλάδας, έκανε (προφανώς) την εμφάνισή του και σε αυτές τις εκλογές. Από τον Λάμπρο τον φούρναρη που έχει το φούρνο στη γωνία, μέχρι τον Γιώργο τον μαθηματικό που κάνει ιδιαίτερα στον γιο του γείτονα. Από τον πιο απλό, μέχρι τον πιο διάσημο, όλοι τους θέλουν να εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι και να αλλάξουν (;) τον Δήμο στον οποίο κατοικούν.

Διαβάστε περισσότερα

Οι φίλοι που αξίζει να καλέσεις σε βραδιά Champions League

Το ποδόσφαιρο και μια παγωμένη μπύρα Heineken μπορούν να μας φέρουν πιο κοντά, ακόμα και σε εκείνους τους φίλους που δεν ξέρουν και πολλά από μπάλα.

Θα σου πω την αλήθεια: Ο κολλητός μου είναι ηθοποιός, που αν και έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο πριν από μια δεκαετία, σήμερα έχει ελάχιστη σχέση με αυτό. Όπου 'ελάχιστη' βάλε 'παρακολούθηση Τελικού Champions League συνοδεία από μπύρα, μια παράδοση που διατηρούμε αναλλοίωτη από τότε που ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα. Δεν είναι πάντα εύκολο να κρύψω το γέλιο μου όταν μπερδεύει παίκτες από την Ελλάδα, τη Γερμανία, την Αγγλία, από την Σούπερλιγκ και από τη Β`κατηγορία.

Διαβάστε περισσότερα

5 πράγματα που θα λύσουν τα χέρια σου στο σπίτι

Οι συσκευές που θα πάνε την καθημερινότητά σου σε άλλο level.

Δεκάδες προβλήματα που σε "πνίγουν", γρήγοροι ρυθμοί, υποχρεώσεις που "τρέχουν", άγχος. Μέσα σε όλα αυτά δύσκολα βρίσκεις ελεύθερο χρόνο για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, για να κάνεις πράγματα που αγαπάς, που σε ξεκουράζουν και σε διασκεδάζουν, όταν τον βρίσκεις όμως, θες τόσο πολύ να κάτσεις στο σπιτι, στο safe place σου.

Διαβάστε περισσότερα

Ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις την Ελληνίδα μάνα

15 life hacks για να εξουδετερώσεις τη βασική υπερδύναμη της: την γκρίνια.

Ξέρεις τι θα ήταν πρωτότυπο να διαβάσεις σήμερα που είναι η γιορτή της μητέρας; Ένα θέμα με τις κλασικές συμβουλές που δίνει η Ελληνίδα μάνα! Τρομερό ε;

Διαβάστε περισσότερα

Όταν ο Kirk Douglas και 10 ακόμη μύθοι προσκυνούσαν την Ακρόπολη

11 ρετρό φωτογραφίες διάσημων μπροστά από τον Παρθενώνα.

Φαίνεται απίστευτο, το ξέρω, αλλά πολύ πριν το Airbnb, ακόμη και τότε υπήρχαν τουρίστες που έρχονταν στην Αθήνα για να δουν από κοντά τον Παρθενώνα, το Ερεχθείο και όλα αυτά που βρίσκονται γύρω, πάνω και κάτω απ' τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Και κάποιοι απ' αυτούς τους τουρίστες, ήταν οι δημοφιλέστεροι άνθρωποι της εποχής τους.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιο επιτραπέζιο ταιριάζει στην παρέα σου;

Είτε το πρωί είτε το απόγευμα, μετά τη σχολή, τη δουλειά ή στις 2 τα ξημερώματα, η ώρα για επιτραπέζια είναι ώρα ιερή και οι απόντες τιμωρούνται με αλλαγή φιλικού περιβάλλοντος.

Βάζεις την παρέα και τον ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος κι εγώ βάζω τα επιτραπέζια που θα σου εγγυηθούν ένα βράδυ γεμάτο απρόοπτα.

Διαβάστε περισσότερα

8 ΠΑΟΚτσήδες μας περιγράφουν πώς έζησαν τη φιέστα μέσα στην Τούμπα

Ιστορίες τρέλας και παράνοιας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους αυτή τη στιγμή στη χώρα.

Το περιμέναμε. Από τη στιγμή που έγινε αντιληπτή η αφοσίωση των παικτών του ΠΑΟΚ σε αυτό το πρωτάθλημα, με μια πίστη και επιμονή που θύμιζε στρατιώτη προσβεβλημένο αν δεν επιλεχτεί για την πρώτη γραμμή, το περιμέναμε και το ξέραμε.

Διαβάστε περισσότερα
2 3 4 5 6 7 8
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO