ΛΙΣΤΕΣ

Ήξερες ότι η Αθήνα είναι πιο κοντά στη Βαγδάτη από ότι στο Παρίσι;

13 γεωγραφικά facts για την Ελλάδα που θα παίξουν άσχημα με το μυαλό σου.

Προσπαθήσαμε να επανεξετάσουμε λίγο τη θέση της χώρας μας στον παγκόσμιο χάρτη, αλλά όχι μεταφορικά, όχι όπως την εννοούν οι πολιτικοί αναλυτές, όταν θέλουν να αναφερθούν στις "παγκόσμιες ισορροπίες', στα "γεωπολιτικά μας συμφέροντα" κοκ.

Διαβάστε περισσότερα

Τα πιο αστεία χριστιανικά θαύματα που έγιναν ποτέ

Ο ταξιτζής Άγιος Νεκτάριος και τα ρεβύθια του Σατανά.

Ναι, υπάρχουν τα γνωστά θαύματα, αλλά υπάρχουν και δεκάδες άλλα μικρότερα που δεν τα ξέρουμε και αξίζει να τα μάθουμε, να 'ναι καλά το ίντερνετ γι' αυτό.

Διαβάστε περισσότερα

16 σκληρές διαπιστώσεις για το 2019 που θα σε κάνουν να νιώσεις γέρος

Αν έχεις κλείσει τα 30, μπορεί να μην περάσεις και τόσο καλά.

Θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα για να χωνέψουμε ότι είμαστε στο 2019, ότι μπαγιατέψαμε κι άλλο και θέματα κλάψας και νοσταλγίας σαν αυτό δεν μας βοηθούν και πολύ. Τεράστιο το mindfuck όταν διαπιστώνεις πόσο μακρινά είναι κάποια γεγονότα, τη στιγμή που ακόμα νομίζεις ότι έγιναν χθες, δεν το διαχειρίζεσαι εύκολα.

Διαβάστε περισσότερα

Τέσσερα ψέματα που στάνταρ σου έχει σερβίρει κάποιος μπάρμαν

Γιατί σε αυτή τη ζωή, τις μεγαλύτερες υπερβολές τις λένε οι ταξιτζήδες κι αυτοί που κάθονται πίσω από μία μπάρα.

Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού οι άνθρωποι που είναι σε θέση να ψαρώσουν τα πλήθη. Ο μπάρμαν είναι μια τέτοια περίπτωση, παρότι είναι πολλές οι φορές που η υπερβολή ξεχειλίζει από τις αφηγήσεις κάνοντάς τους να φλερτάρουν με τη γραφικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Οι 5 κλασικές φιγούρες του blackjack

Το τραπέζι του blackjack έχει ποικιλία χαρακτήρων. Απ' αυτόν που το απολαμβάνει το παιχνίδι ανεξαρτήτως κέρδους μέχρι εκείνον που θέλει να είναι ολομόναχος την ώρα της κρίσης.

Μετά το (πάρα πολύ) φαγητό, γιατί η οικοδέσποινα θέλει να μην λείπει τίποτα στο τραπέζι, το άπλετο κρασί για να κατεβαίνει το χοιρινό, το γενικό διακόπτη που πέφτει όταν αλλάξει ο χρόνος ακολουθεί το πατροπαράδοτο έθιμο.

Διαβάστε περισσότερα

Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης για τα Χριστούγεννα μαζί της

Πώς θα περάσεις το τεστ και θα επιβιώσεις στον... στίβο μάχης των απαιτήσεων της καλής σου φέτος τα Χριστούγεννα.

Κι αν ο Άη Βασίλης είναι ο Ούγγαρέζος κι ο Σταμάτης;

Φόρεσαν κι οι δύο τα σκουφάκια τους γιατί θέλουν το 2019 να μας βρει χορτασμένους. Εσύ, ποιος πιστεύεις αγαπά πιο πολύ τα Χριστούγεννα;

Το να αγαπάς τους Μάππες, Δημήτρη και Σταμάτη, όπως θα σου έλεγαν και οι ίδιοι είναι μία πάθηση. Κακή. Μεταδοτική. Να πας να κοιταχτείς σε έναν γιατρό. Εμείς όμως θα σου πούμε ότι είναι λογικό και φανταστικό να είσαι Μάππας. Και γι' αυτό οφείλεις να μάθεις και το νέο challenge το οποίο σκαρφίστηκε για λογαριασμό τους το efood για να κάνει τα φετινά Χριστούγεννα ακόμα πιο γιορτινά.

Διαβάστε περισσότερα
2 3 4 5 6 7 8
POP για τις δύσκολες ώρες

Κανένας γονιός δεν θέλει να διαβάσει αυτό το κείμενο

Μιλήσαμε με την παιδοψυχολόγο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, Κωνσταντίνα Κωστάκου.

Σκιτσάροντας το τελευταίο πορτρέτο του Γιάννη Ιωάννου

Έξι Έλληνες σκιτσογράφοι αποχαιρετούν τον δάσκαλό τους.

Ο τελευταίος ρινόκερως

Η ιστορία του Ταμ, του τελευταίου τριχωτού ρινόκερου της Μαλαισίας, που πέθανε κι άφησε πίσω του ένα γενετικό κενό 10.000 ετών.

Social Man
PROMO