ΛΙΣΤΕΣ

Οι καλύτερες διευθύνσεις για ούζο, τσίπουρο και μεζέδες για το καλοκαίρι

Οχτώ, μία προς μία, επιλογές για να νιώσεις σαν να είσαι σε νησί μέσα στην ίδια σου την πόλη.

Κλείσε τα μάτια και φαντάσου ότι βρίσκεσαι με την παρέα σου σε μια ταβέρνα. Περιμένεις τους μεζέδες και τα πιάτα να έρθουν ενώ στο ποτήρι βάζεις πάγο. Η παρέα είναι "σπασμένη" και επιθυμεί η μισή τσίπουρο και η άλλη μισή ούζο. Σερβίρεις έναν προς έναν και αμέσως μετά το τσούγκρισμα και την πρώτη γουλιά αρχίζουν να έρχονται οι μεζέδες. Ξαφνικά νιώθεις το καλοκαίρι να σε έχει κατακλίσει και πίστεψέ με δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το Ούζο  και το Τσίπουρο της Οικογένειας Κατσάρου από τον Τύρναβο. Ακόμα και μέσα στην ίδια σου την πόλη έχεις καταφέρει να νιώσεις μια τόσο καλοκαιρινή και μοναδική στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα

12 πράγματα που κάνεις κάθε μέρα (αλλά τα απαγορεύει η Αγία Γραφή)

Μήπως οδεύεις προς Κόλαση και δεν έχεις ιδέα;

Υπάρχουν καθημερινές συνήθειες που δεν πάει το μυαλό σου ότι μπορεί να είναι αμαρτωλές, πράγματα που τα θεωρείς τόσο ρουτίνα που αρνείσαι ακόμα και να σταματήσεις και να αναρωτηθείς "επ, τι κάνω εδώ; Λες να το πηγαίνω ντουγρού για Κόλαση";

Διαβάστε περισσότερα

Η πραγματική λίστα με τα πράγματα που πρέπει να έχεις κάνει μέχρι τα 35

Προτάσεις που δεν έχουν σκοπό σε καμία περίπτωση να σε ξεβλαχέψουν.

Ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη  για τον τίτλο. Ποιος είμαι εγώ και γενικότερα ποιοι είμαστε εμείς στο Oneman για να σας πούμε τι, πώς και μέχρι πότε πρέπει να το κάνετε. Απλώς, καθώς τα χρόνια περνούν όλο και κάτι μαθαίνουμε για τη ζωή και τον μάταιο τούτο κόσμο, οπότε αποφασίσαμε να μοιραστούμε τη γνώση μας μαζί σας.

Διαβάστε περισσότερα

10 συγκλονιστικές αλήθειες που δεν ήξερες για τη δουλεία

Κι όμως υπήρχε χώρα που δεχόταν περισσότερους σκλάβους κι απ' τις ΗΠΑ.

Παρότι η δουλεία απαντάται από τα πρώτα καταγεγραμμένα χρόνια του ανθρώπου, ωστόσο το πρώτο πράγμα που έρχεται συνήθως στο μυαλό μας όταν ακούμε αυτήν τη λέξη είναι η εκμετάλλευση των Αφρικανών από τους κατοίκους του 'Νέου Κόσμου'.

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε ανάμνηση που μετράει, έχει μέσα νερό βρύσης

Από το υποβρύχιο της γιαγιάς μέχρι το μπουγέλο, το πιο υποτιμημένο αγαθό βρισκόταν πάντα εκεί.

Πολύτιμο, το: Αυτό που η αξία του (πραγματική ή ηθική) είναι ανυπολόγιστα μεγάλη, εξαιρετικά επωφελής για κάποιον ή για κάτι, που έχει μεγάλη υλική αξία και γι' αυτό πολύ υψηλή τιμή.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 7 πιο αλλόκοτα χωριά στον κόσμο

Χωριά που μαστίζονται από την ασθένεια του ύπνου, μπλε χωριά και χωριά φτιαγμένα μέσα σε σπηλιές. Θα τα βρεις όλα εδώ.

Το χωριό του Αστερίξ. Το Κολοκοτρωνίτσι. Το Σκοτεινό Χωριό. Η ποπ κουλτούρα έχει δημιουργήσει δεκάδες χωριά με ιδιαιτερότητες προκειμένου ν' αφηγηθεί μία ή και περισσότερες ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Διαβάστε περισσότερα

18 πράγματα που συμβαίνουν υποχρεωτικά σε εναν βασιλικό γάμο

Γιατί ο Royal Wedding είναι ο αδιαφιλονίκητος βασιλιάς του βασιλικού πρωτοκόλλου.

Οι βασιλικοί γάμοι δεν είναι παίξε - γέλασε. Έχουν κανόνες, συγκεκριμένοι εθιμοτυπία, αυστηρό dress code και, τελικά, ξεκάθαρη στόχευση.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9
PROMO
Social Man