ΛΙΣΤΕΣ

Οι πιο ακριβές πόλεις του κόσμου για το 2019 (και οι πιο φθηνές)

Η ετήσια λίστα με τους προορισμούς που πρέπει να διαγράψεις από την ταξιδιωτική σου ατζέντα.

Προκειμένου να υπολογιστεί το πραγματικό κόστος ζωής σε μία μεγαλούπολη, καταγράφονται οι τιμές 160 βασικών αγαθών και υπηρεσιών όπως το φαγητό, το ενοίκιο, οι συγκοινωνίες και το ηλεκτρικό ρεύμα.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 15 χειρότερα μαϊμού παιχνίδια για να κάνεις δώρο στο παιδί σου

Ιδέες και λύσεις σε περίπτωση που δεν σε νοιάζει αν θα σε γηροκομήσει.

Όλοι έχουμε πέσει θύματα παιχνιδιών που άλλο υπόσχονται και άλλο είναι και πρέπει να παραδεχτούμε ότι μερικές φορές αυτά είναι που φχαριστηθήκαμε και με το παραπάνω. Γιατί τα παιχνίδια που αγοράζαμε στους πάγκους και στα πανηγύρια των χωριών μας, στάζουν αυθεντικότητα κύριοι, όχι τόσο ως προς το πρόσωπο που απεικόνιζαν, όσο προς την ικανοποίηση του παιδικού ενθουσιασμού. Και μάλιστα με χαμηλό κόστος, καλά να είναι οι άνθρωποι που μας τα προμήθευαν.

Διαβάστε περισσότερα

20 πραγματικά κακές συνήθειες που αναπτύξαμε μετά από 30 χρόνια Ίντερνετ

Σήμερα έχει γενέθλια αυτό που όλους μας ενώνει και όλους μας διχάζει.

Σαν σήμερα, στις 12/03/1989, ο Τιμ Μπέρνερς-Λι δημιούργησε το World Wide Web, τον ατέρμονο και ακαθόριστο 'χώρο' που μετεξελίχθηκε στο Ίντερνετ όπως το ξέρουμε σήμερα. Είναι βέβαιο ότι ο ιστορικός του μέλλοντος θα κατατάξει την εφεύρεσή του ανάμεσα στις σπουδαιότερες και τις πιο καθοριστικές για την πορεία της ανθρωπότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Τι μας λέει η λίστα των δισεκατομμυριούχων του 2019

Μερικά χρήσιμα συμπεράσματα με αφορμή τη φετινή λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους.

Έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε ότι οι λίστες των δισεκατομμυριούχων που βγάζει κάθε χρόνο το περιοδικό Forbes είναι λίστες με ανθρώπους που ζουν σε έναν κόσμο διαφορετικό από εμάς. Σε μια παράλληλη διάσταση στην οποία για παράδειγμα δεν εμπεριέχονται διακρίσεις με βάση το φύλο, τη φυλή, την ηλικία.

Διαβάστε περισσότερα

10 στίχοι των Manowar που προέβλεψαν τι θα γίνει στο Game of Thrones

Από την ανάσταση του Jon Snow Μέχρι την ανάρμοστη σχέση των αδερφών Lannisters.

Οι Manowar θα βρεθούν στη χώρα μας στις 14 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2019 και ξέρεις τι σημαίνει αυτό έτσι; Ότι πρώτον στην Πλατεία Νερού θα ζήσουμε (ξανά) τον θάνατο του false metal, και δεύτερον ότι μέχρι τότε, θα ξέρουμε ποιος θα έχει κάτσει στον Iron Throne, ποιος θα έχει κερδίσει το στέμμα στο Game of Thrones.

Διαβάστε περισσότερα

7 πράγματα για να καταλάβεις καλύτερα τη διένεξη μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν

Δύο γίγαντες στα πρόθυρα του πολέμου.

Τις τελευταίες μέρες οι σχέσεις μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν είναι ιδιαίτερα τεταμένες και η διεθνής σκηνή παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις. Αφορμή ήταν η πρόσφατη αεροπορική επιχείρηση της Ινδίας στην περιοχή του Kashmir και η ανακοίνωση του Πακιστάν ότι κατέρριψε δύο από τα αεροσκάφη της επιχείρησης και κράτησε όμηρο τον ένα πιλότο, τον οποίο τελικά απελευθέρωσε το μεσημέρι της Παρασκευή.

Διαβάστε περισσότερα

10 άχρηστα πράγματα που υπάρχουν μόνο για να μας σπάνε τα νεύρα

Για ποιο λόγο να βάλεις φανάρι σε δρόμο χωρίς διάβαση, για τον Θεό δηλαδή.

Τα πράγματα που μας σπάνε τα νεύρα αμέτρητα, δεν έχει νόημα να τα απαριθμήσουμε. Τα πράγματα όμως που μας σπάνε τα νεύρα χωρίς να έχουν κανέναν λόγο ύπαρξης, ε, μια μικρή πικρόχολη επίθεση την αξίζουν.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10

Print

Οι αγαπημένοι ήρωες των αστυνομικών μυθιστορημάτων

Από τον Σέρλοκ Χολμς στη Νάνσι Ντρου και από τον Ηρακλή Πουαρό στον Φίλιπ Μάρλοου, οι χαρακτήρες των αστυνομικών βιβλίων έχουν γράψει τη δική τους ιστορία όχι μόνο στη λογοτεχνία, αλλά και στο σινεμά και την τηλεόραση.

POP για τις δύσκολες ώρες

Η Κυψέλη είναι υπερβολικά κουλ

Περιπλανηθήκαμε στα άδυτα της πιο εδώ και τώρα γειτονιάς της Αθήνας.

Social Man
PROMO