ΛΙΣΤΕΣ

Τα πιο αστεία χριστιανικά θαύματα που έγιναν ποτέ

Ο ταξιτζής Άγιος Νεκτάριος και τα ρεβύθια του Σατανά.

Ναι, υπάρχουν τα γνωστά θαύματα, αλλά υπάρχουν και δεκάδες άλλα μικρότερα που δεν τα ξέρουμε και αξίζει να τα μάθουμε, να 'ναι καλά το ίντερνετ γι' αυτό.

Διαβάστε περισσότερα

16 σκληρές διαπιστώσεις για το 2019 που θα σε κάνουν να νιώσεις γέρος

Αν έχεις κλείσει τα 30, μπορεί να μην περάσεις και τόσο καλά.

Θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα για να χωνέψουμε ότι είμαστε στο 2019, ότι μπαγιατέψαμε κι άλλο και θέματα κλάψας και νοσταλγίας σαν αυτό δεν μας βοηθούν και πολύ. Τεράστιο το mindfuck όταν διαπιστώνεις πόσο μακρινά είναι κάποια γεγονότα, τη στιγμή που ακόμα νομίζεις ότι έγιναν χθες, δεν το διαχειρίζεσαι εύκολα.

Διαβάστε περισσότερα

Τέσσερα ψέματα που στάνταρ σου έχει σερβίρει κάποιος μπάρμαν

Γιατί σε αυτή τη ζωή, τις μεγαλύτερες υπερβολές τις λένε οι ταξιτζήδες κι αυτοί που κάθονται πίσω από μία μπάρα.

Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού οι άνθρωποι που είναι σε θέση να ψαρώσουν τα πλήθη. Ο μπάρμαν είναι μια τέτοια περίπτωση, παρότι είναι πολλές οι φορές που η υπερβολή ξεχειλίζει από τις αφηγήσεις κάνοντάς τους να φλερτάρουν με τη γραφικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Οι 5 κλασικές φιγούρες του blackjack

Το τραπέζι του blackjack έχει ποικιλία χαρακτήρων. Απ' αυτόν που το απολαμβάνει το παιχνίδι ανεξαρτήτως κέρδους μέχρι εκείνον που θέλει να είναι ολομόναχος την ώρα της κρίσης.

Μετά το (πάρα πολύ) φαγητό, γιατί η οικοδέσποινα θέλει να μην λείπει τίποτα στο τραπέζι, το άπλετο κρασί για να κατεβαίνει το χοιρινό, το γενικό διακόπτη που πέφτει όταν αλλάξει ο χρόνος ακολουθεί το πατροπαράδοτο έθιμο.

Διαβάστε περισσότερα

Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης για τα Χριστούγεννα μαζί της

Πώς θα περάσεις το τεστ και θα επιβιώσεις στον... στίβο μάχης των απαιτήσεων της καλής σου φέτος τα Χριστούγεννα.

Κι αν ο Άη Βασίλης είναι ο Ούγγαρέζος κι ο Σταμάτης;

Φόρεσαν κι οι δύο τα σκουφάκια τους γιατί θέλουν το 2019 να μας βρει χορτασμένους. Εσύ, ποιος πιστεύεις αγαπά πιο πολύ τα Χριστούγεννα;

Το να αγαπάς τους Μάππες, Δημήτρη και Σταμάτη, όπως θα σου έλεγαν και οι ίδιοι είναι μία πάθηση. Κακή. Μεταδοτική. Να πας να κοιταχτείς σε έναν γιατρό. Εμείς όμως θα σου πούμε ότι είναι λογικό και φανταστικό να είσαι Μάππας. Και γι' αυτό οφείλεις να μάθεις και το νέο challenge το οποίο σκαρφίστηκε για λογαριασμό τους το efood για να κάνει τα φετινά Χριστούγεννα ακόμα πιο γιορτινά.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτά είναι τα καλύτερα κείμενα που διαβάσαμε το 2018

Μουρίνιο, πατριαρχία και πώς να μπαίνεις σωστά στην μπανιέρα σου. Μαζέψαμε όλα τα longreads που πιθανόν να έχασες επειδή δεν είχες χρόνο.

Ήταν μια γεμάτη χρονιά το 2018. Μια χρονιά στην οποία συνέβησαν πολλά και γράφτηκαν ακόμη περισσότερα. Μιας και οι μέρες των εορτών είναι και ημέρες ξεκούρασης και ο ελεύθερος χρόνος είναι σαφώς περισσότερος, μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή την σπάνια ευκαιρία, για να κάνεις ένα γενναίο catch-up σε μερικά από τα σπουδαιότερα και πιο ενδιαφέροντα κείμενα που γράφτηκαν τη χρονιά που μας αφήνει σε λίγες ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10
equalizer

Quentin, δεν είσαι ηθοποιός!

Τον λατρεύουμε ακόμα κι όταν παραδεχόμαστε ότι δεν είναι καλός σε ένα πράγμα: Στην ηθοποιία. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι απολαυστικός. Λεπτή η γραμμή. Παραθέτουμε τα πειστήρια.

POP για τις δύσκολες ώρες

Ο δρόμος έχει τη δική του μουσική

Συναντήσαμε τους ανθρώπους που δίνουν ήχο στην καλοκαιρινή Αθήνα.

Social Man
PROMO