ΛΙΣΤΕΣ

18 πράγματα που συμβαίνουν υποχρεωτικά σε εναν βασιλικό γάμο

Γιατί ο Royal Wedding είναι ο αδιαφιλονίκητος βασιλιάς του βασιλικού πρωτοκόλλου.

Οι βασιλικοί γάμοι δεν είναι παίξε - γέλασε. Έχουν κανόνες, συγκεκριμένοι εθιμοτυπία, αυστηρό dress code και, τελικά, ξεκάθαρη στόχευση.

Διαβάστε περισσότερα

5 άρρωστα γούστα πλουσίων των περασμένων αιώνων

Τον 18ο αιώνα αρκούσε να διαθέτεις έναν κατοικίδιο μάγο για να το παίξεις λεφτάς.

Δεν έχει πλάκα να είσαι πλούσιος. Είναι σαν να παίζεις Metal Slug με άπειρες ή να είσαι ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ στο 'Ανήθικη Πρόταση'. Ό,τι και να ζητήσεις, το έχεις άκοπα στα πόδια σου.

Διαβάστε περισσότερα

Μπήκαμε στα σάιτ των δημόσιων υπηρεσιών και πόνεσαν τα μάτια μας

Προσοχή, το κείμενο περιλαμβάνει σκληρές, πολύχρωμες εικόνες.

Μια από τις πιο στάνταρ γκρίνιες εκεί έξω, αφορά την εξυπηρέτηση στις δημόσιες υπηρεσίες. Από την ώρα αναμονής μέχρι την ατέλειωτη γραφειοκρατία, ένα πρωινό σε κάποιον οργανισμό είναι το κοντινότερο που θα φτάσουμε πότε στην κόλαση.

Διαβάστε περισσότερα

9 πλαστικά αντικείμενα που δεν θα επιτρέψουμε ν' απαγορευτούν

Ο Θεός ξέρει τι έχει βάλει στο μάτι η Ε.Ε. μετά τα καλαμάκια και τα πιάτα.

Τα χτυπήματα στον ελληνικό πολιτισμό είναι πολλά και έρχονται πανταχόθεν. Μετά τη χρέωση της πλαστικής σακούλας με 0,04 ευρώ, την απαγόρευση του πλαστικού καλαμακίου (ίσως η πιο αδόκιμη γενική μετά από αυτή 'του κουμπιού'), έρχεται και νέα απαγόρευση η οποία αφορά τα πλαστικά πιάτα και μαχαιροπήρουνα.

Διαβάστε περισσότερα

Οι 9 σημαντικότερες εφευρέσεις που αποδόθηκαν σε λάθος ανθρώπους

Όχι, το τηλέφωνο δεν το εφηύρε αυτός που νομίζεις.

Ξυπνάς μια ωραία μέρα και σου λένε πως το τηλέφωνο δεν το ανακάλυψε ο Graham Bell, αλλά ένας Ιταλός με το όνομα Antonio Meucci. Αφού σου πέφτει το ακουστικό από τα χέρια -όχι πως το κρατούσες, αλλά δημιουργεί ωραία εικόνα- θυμάσαι όλες εκείνες τις φορές που κέρδισες στο Trivial Pirsuit και στο Taboo αναφέροντας το όνομα του Σκωτσέζου εφευρέτη (;) και προσπαθείς να καταλάβεις τι έχει πάει στραβά.

Διαβάστε περισσότερα

10 πράγματα που μόνο εκείνη ξέρει πού βρίσκονται μέσα στο σπίτι

Από τον διακόπτη που ανάβει το φως στο μπαλκόνι μέχρι το αγαπημένο σου πουλόβερ.

Μια μεγάλη αλήθεια, την οποία μόνο όσοι έχουν συζήσει με γυναίκα θα καταλάβουν και θα αποδεχτούν, είναι πως τις περισσότερες φορές, κουμάντο στο σπίτι κάνει εκείνη. Αυτή έχει τον πρώτο λόγο στη διακόσμηση, αυτή αποφασίζει για όλες τις κομβικές αλλαγές και φυσικά, μόνο εκείνη γνωρίζει που βρίσκονται τα περισσότερα πράγματα μέσα στο σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 10 χειρότερα γλυκά εκεί έξω

Τι σοκολατάκια με λικέρ και πορτοκάλι, ας είμαστε σοβαροί.

Στο μυαλό όλων (και την όρεξή μας) υπάρχουν τα καλά, τα μέτρια και τα απαίσια φαγητά. Το ποιο φαγητό ανήκει πού είναι υποκειμενικό, όμως σε ελάχιστους από εμάς αρέσουν όλες οι συνταγές, κάτι που μου φαίνεται απολύτως φυσιολογικό.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10
PROMO
Social Man