ORIGINALS

8 premium προϊόντα που θα αναβαθμίσουν το στιλ και την καθημερινότητά σου

Εκλεκτά προϊόντα από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς και σχεδιαστές, συγκεντρωμένα σε έναν νέο οnline προορισμό.

Το A Magic Cabinet είναι ένας νέος, multi-platform προορισμός για online αγορές. Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι χωρισμένο στις κατηγορίες γαστρονομία, ομορφιά, σπίτι, περιποίηση, στυλ, γραφική ύλη, κατοικίδια, bespoke προϊόντα και αποστάγματα και ανάμεσά τους βρίσκεις πραγματικά αυτό που θες στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Σου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσεις και να αποκτήσεις μοναδικούς παραγωγούς και σχεδιαστές από όλη την Ελλάδα. Εμείς περιηγηθήκαμε στη σελίδα του A Magic Cabinet και σας παρουσιάζουμε οκτώ από τους αμέτρητους θησαυρούς του.

Σουβέρ, Molly Virginia Made

57,00€

Η Molly Virginia Made είναι μια σειρά από χειροποίητα δερμάτινα είδη όπως τσάντες, πορτοφόλια, σουβέρ και σκουλαρίκια. Τα σουβέρ της είναι από φυσικό, μαλακό δέρμα και ζωγραφισμένα ένα ένα στο χέρι. Αυτά τα σουβέρ θα είναι ο λόγος να μην ξανααφήσεις ποτέ σκέτο το ποτήρι σου πάνω στο τραπέζι.

Μαρμάρινο Σταχτοδοχείο, Νικόλαος Βερύκοκκος

35,00€ Διατάσεις: 10 εκ. x 10 εκ.

Δημιουργημένα στο χέρι, άρα και το καθένα από αυτά μοναδικό, από το φημισμένο μάρμαρο της Νάξου φτιαγμένο στο χέρι από τον έμπειρο μαρμαρογλύπτη Νικόλαο Βερύκοκκο.

 

Υγρό Σαπούνι με Λεβάντα, The Cool Projects

12,00€

Αυτό το εξαιρετικά ήπιο και ενυδατικό σαπούνι καθαρίζει σε βάθος το δέρμα. Τα εκχυλίσματα λεβάντας που περιέχει έχουν τέλειο άρωμα, χαλαρωτική δράση και αφήνουν το δέρμα απαλό.

Χειροποίητη Κρέμα Προσώπου με Γάλα Γαϊδούρας, ΟΝΟϊάματα

30,00€

H Ονοιάματα είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε από την Χρυσούλα Τσιρόγκα στην Έδεσσα. Περιέχοντας 24% γάλα γαϊδούρας, γνωστό για την υψηλή του περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια, κηραμίδια και βιταμίνη C, αυτή η κρέμα είναι εξαιρετικά ενυδατική και αποτελεσματική ενάντια στη γήρανση και τις ρυτίδες. Το γάλα γαϊδούρας, το αγαπημένο μυστικό ομορφιάς της Κλεοπάτρας, σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια κάνει αυτή την κρέμα κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Μέλι με Τρούφα, Ύδνον

15,00€

 Η εταιρεία Ύδνον ιδρύθηκε το 2015 από τον ανιχνευτή τρούφας Δημήτρη Δημόπουλο στη Χαλανδρίτσα της Αχαΐας. Μπορείτε να απολαύσετε το μέλι είτε παραδοσιακά σε μία φέτα ψωμί είτε να απογειώσετε τη μαγείρική σας προσθέτοντάς το στη σάλτσα ή στο κρέας.

Pure Defence, Anassa Organics

11,50€

Η εταιρεία Anassa Organics επιλέγει κορυφαία ελληνικά προϊόντα από αποκλειστικά βιολογικές καλλιέργειες και στη συνέχεια λανσάρει ροφήματα από μοναδικούς συνδυασμούς αρωματικών φυτών. Ένα πολυβραβευμένο προϊόν με δίκατομο και φλισκούνι  που, όπως μαρτυρά το όνομά του, σχεδιάστηκε ειδικά για την προάσπιση ή την ανακούφιση  του οργανισμού από τα συμπτώματα του κρυολογήματος. Τα συστατικά τους όπως τοείναι γνωστά για την αντιοξειδωτική και βακτηριοκτόνο δράση τους.

Σετ Αλληλογραφίας, Α Magic Cabinet

35,00€

Το A Magic Cabinet δημιούργησε την πρώτη πολυτελή χειροποίητη σειρά γραφικής ύλης, εμπνευσμένη από παραδοσιακά ιταλικά σετ αλληλογραφίας. To ντοσιέ, το οποίο φέρει ανάγλυφο το λογότυπο του brand, εμπεριέχει 10 επιστολόχαρτα και 5 φακέλους δεμένα με κορδέλες. Το εσωτερικό του ντοσιέ, οι φάκελοι και το πίσω μέρος των επιστολόχαρτων είναι διακοσμημένα με την τεχνική της μαρμαροτυπίας, ειδικά σχεδιασμένη για την bespoke σειρά.

Checkers Ασπρόμαυρο Λουρί για Σκύλους από Σχοινί, Topology

27,00€

Η Topology είναι μία εταιρεία χειροποίητων αξεσουάρ για σκύλους που ιδρύθηκε από τη Νατάσα Σκρινή. Αυτό το κομψό και εξαιρετικής ποιότητας λουρί είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πολυεστέρα και ξεχωρίζει για τον όμορφο κλασικό συνδυασμό χρωμάτων του.

Περισσότερες Πληροφορίες

Website

Facebook

Instagram