ORIGINALS

Εδώ τα ποδοσφαιρικά T-shirts που σκοράρουν από τα αποδυτήρια

Υπάρχουν οι απανταχού ναοί του ποδοσφαίρου και υπάρχει και ο ναός των ποδοσφαιρικών T-shirts που ακούει στο όνομα Footshirts. Ήρθε η ώρα να χαθείς σε αυτόν με πολλές επιλογές με έκπτωση 30%.

Το πρώτο στάδιο της επαφής με τις φανέλες σπουδαίων ποδοσφαιριστών ήταν στην εφηβεία που ντυνόμασταν την εμφάνιση του Batistuta ή του Ronaldo (του μύθου Ronaldo) ή του Costacurta βρε αδερφέ και παίζαμε μπάλα στη γειτονιά.

Το δεύτερο στάδιο, αυτός της μετεξέλιξης (πες το και ενηλικίωση), είναι ποδοσφαιρικά μπλουζάκια σαν αυτά του footshirts.com. Σχεδιασμένα από τον εξαίρετο Χρήστο Ζωίδη, τα T-shirts που θα βρεις εδώ έχουν κάτι παραπάνω να σου πουν.

Εννοείται ότι μπορείς να τα φορέσεις ενώ παίζεις μπάλα στη γειτονιά, αλλά επειδή πού χρόνος για μπάλα και πού για γειτονιά, μπορείς να τα φορέσεις και να κάνεις τη διαφορά και στη δουλειά και στον καφέ και στο γήπεδο.

Να, δες για τι πράγμα σου μιλάμε.

Φανταστική υποσημείωση με φανταστική έκπτωση:

Από όσα έχουμε διαλέξει, επιλέξτε εκείνα που σας αρέσουν και κάντε τα δικά σας χρησιμοποιώντας τον κωδικό: sales30 στο checkout και αφού έχετε διαλέξει ό,τι θέλετε. Εάν πάλι δεν σας ικανοποιεί κάποιο από αυτά ή θέλετε κάποιο άλλο χρώμα μπορείτε απλά να πατήσετε εδώ και να διαλέξετε μόνοι σας αυτό που σας ταιριάζει.

Suarez – El Pistolero 17 από 24€

Messi – No mercy 17 από 24€

MSN 25 από 35€

Ronaldo – The Phenomenon 17 από 24€

Ας γίνουμε και λίγο πιο διεθνείς

Ήταν πάντα μια σοφή λύση να εκφράζεις την αγάπη σου για μια εθνική ομάδα συγκεκριμένου τουρνουά. Φαινόσουν λίγο λιγότερο οπαδός. Δεν είναι κακό να είσαι με τη Βραζιλία το 1998 και με την Ισπανία το 2002. Δεν είναι κακό να διαλέγεις μπλουζάκια πιο διεθνών προδιαγραφών όπως αυτά:

Argentina – All Stars 14 από 20€

Netherlands – Van Gogh 17 από 24€

Italy – Azzurri 13 από 18€

Japan – Samurai 11 από 16€

Ή ‘κινηματογραφικοί’

Μπάλα και κινηματογράφος πάνε μαζί. Άρα το να πλαισιώσεις ένα ποδοσφαιρικό μπλουζάκι με ένα κινηματογραφικό (πλην αθλητικό) -πάντα με μια στάμπα που θα σου μείνει- είναι μια εξαιρετική ιδέα.

De Jong – Clockwork Orange 25 από 35€

Mourinho – The Shining 25 από 35€

Red Star Wars 13 από 18 €

Modric – Hobbit 13 από 18€

Ή απλοί θρύλοι

Ακολουθούν τέσσερα μπλουζάκια τα οποία οι κολλητοί σου θα προσπαθήσουν να σου αποσπάσουν με κάθε τρόπο. Μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε. Είναι θρυλικά.

Vinnie – Gazza 17 από 24€

Zidane – La Roulette 17 από 24€

Baggio – Little Buddha 17 από 24€

Cruyff’s Turn 17 από 24€