Εσύ πόσο φθηνά θες να στολίσεις φέτος;

Επειδή στοιχηματίζουμε στο πολύ, συγκεντρώσαμε όλα εκείνα τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά είδη που θα δώσουν γιορτινό αέρα στο σπίτι χωρίς να 'ρίξουν' την τσέπη σου.
SHARES

Την πρώτη και μοναδική φορά που μπήκα σε σπίτι αστόλιστο ανήμερα των Χριστουγέννων θυμάμαι ότι γύρισα πίσω στο δικό μου με μία τρομερή ανάγκη να ανάψω τα λαμπάκια του δέντρου και να διαβάσω το κοριτσάκι με τα σπίρτα. Ναι, ίσως με λες κάπως υπερβολική αλλά να σου πω κάτι; Το όλο θέαμα θύμιζε περισσότερο Μεγάλη Παρασκευή παρά Χριστούγεννα.

Όταν όλα τα γύρω σπίτια, τους δρόμους, τις γειτονιές, τα βλέπεις στολισμένα το να μπαίνεις μέσα σε ένα σπίτι (στο οποίο σημειωτέον σε έχουν καλέσει για χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν) γυμνό από λαμπάκια, στολίδια, ε δεν είναι και η καλύτερη των συνθηκών. Το παιδί που μας είχε καλέσει ήταν από ένας από εκείνους τους τύπους που 'μισούν τα Χριστούγεννα' αλλά του αρέσει η φάση 'χαρτάκι και άραγμα' οπότε σκέφτηκε να μας καλέσει για το δεύτερο δίχως να του περάσει από το μυαλό ότι εμείς, μπορεί να μην είμαστε στη φάση του πρώτου.

Εν πάση περιπτώσει, εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι όσο και αν σέβομαι την επιθυμία κάποιου να μην θέλει να γιορτάσει τα Χριστούγεννα για τους χ, ψ λόγους, αδυνατώ να δικαιολογήσω την άρνησή του να δώσει στο σπίτι του μία πιο γιορτινή νότα.

 

Κλαδί φωτιζόμενο ύψους 120 εκ. 19,40 από 24,25€ >

 

Δέντρο μισό ανάποδο 50x50x120εκ. 18,60 από 22,15€ >

 

Με το γιορτινή, δεν εννοώ απαραίτητα να φωνάξει και τον Αβραμόπουλο να του βάλει το καλώδιο στην πρίζα. Ούτε να τοποθετήσει Άγιους Βασίληδες μέχρι και στον καμπινέ. Υπάρχει και η πιο ήπια μορφή στολίσματος. Και σίγουρα πιο φθηνή.

 

Σερβίτσιο Πορσελάνης 20 τεμαχίων 82 από 119€ >

 

 

Δέντρο φωτιζόμενο 35x60 εκ. 20,40 από 27,20 € >

 

Δέντρο με μεταλλική βάση 210εκ. 52,90 από 62€ >

 

Αν για παράδειγμα, δεν υπάρχει πολύς χώρος στο σπίτι, ένα μικρό δεντράκι με μία σειρά λαμπάκια είναι ό,τι πρέπει.

 

 

Τραπεζομάντιλο τσόχα 180x240 εκ. 34,20 από 38€ >

 

Διακοσμητικό αυτοκόλλητο 33,84€ >

 

Δεν θέλεις δέντρο; Κανένα πρόβλημα. Τόσα φωτιστικά υπάρχουν που θυμίζουν Χριστούγεννα. Και αν είναι να το πάρουμε και πιο γενικά, μιλάμε για την εμπορικότερη γιορτή του χρόνου. Οι παραλλαγές με τις οποίες μπορεί κάποιος ανάλογα το γούστο, τη διάθεση και την τσέπη του να δώσει στο σπίτι του κάτι από γιορτή είναι υπερβολικά πολλές.

 

Δέντρο χιονισμένο 180 εκ. 86 από 107,50€ >

 

Χριστουγεννιάτικο τραπεζομάντιλο 140x180 εκ. 17,10 από 19€ >

 

Οπότε, χωρίς να ξέρω αν βρίσκεσαι στην κατηγορία 'Χριστούγεννα και βλακείες' σου λέω να κάνεις μία αναθεώρηση όσο είναι καιρός. Hater των Χριστουγέννων δεν κατάφερε να γίνει ούτε ο Σκρουτζ.

 

Διακοσμητικό αυτοκόλλητο 30€ >

Καλά στολίσματα!

Share
 

24Media Network

Έσπασε το ταμείο!

Η ΑΕΚ φιλοξένησε τη Μπάγερν στο ΟΑΚΑ και η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ "έκοψε" 56.865 εισιτήρια. Ποιο είναι όμως το ποσό που εισέπραξε η Ένωση από την αναμέτρηση με τους Βαυαρούς;

 
PROMO
Social Man