ORIGINALS

Γιατί η σαγιονάρα νικάει όλα τα καλοκαιρινά υποδήματα

8 λόγοι που θα σε κάνουν να μην μπορείς να τις αποχωριστείς.

Ζέστη, ιδρώτας, υγρασία… Το καλοκαίρι μπορεί να είναι υπέροχο, να το περιμένουμε πως και πως κάθε χρόνο και να του ανοίγουμε το σπίτι μας με χαρά, αλλά μαζί του πάντα κουβαλάει κι ένα σωρό ενοχλητικούς ‘φίλους’.

Και επειδή τα κλασικά καλοκαιρινά ρούχα δεν αρκούν για να μας ανακουφίσουν από το καμίνι της πόλης, η σαγιονάρα πόλης της CARTAGO, η ανδρική επιλογή που εξασφαλίζει την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού άντρα, οφείλει να προστεθεί στην γκαρνταρόμπα σου.

Αλήθεια, πώς την παλεύεις καλοκαιριάτικα με τα παπούτσια που φοράς τον χειμώνα;

Ακολουθούν 8 λόγοι που αποδεικνύουν ότι η σαγιονάρα δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο υπόδυμα, ούτε καν τα καλοκαιρινά, όπως είναι για παράδειγμα οι εσπαντρίγιες.

Δες:

1. Μικρότερη μπουγάδα

Παραδέξου το. Βαριέσαι να βάζεις πλυντήριο, να απλώνεις, να σιδερώνεις… Ποιος άντρας το θέλει αυτό; Σκέψου, λοιπόν, ότι φορώντας σαγιονάρες, αφήνεις στο συρτάρι τις κάλτσες σου, σώζοντας τον εαυτό σου απ’ τη μπουγάδα που έρχεται. Μακάρι να υπήρχε μία ανάλογη λύση και για τα κοντομάνικα…

2. Τις φοράς στην παραλία

Με τις σαγιονάρες δεν πολυσκέφτεσαι να πεταχτείς μέχρι την παραλία για ένα γρήγορο μπανάκι ή ένα πιο χαλαρό, που περιλαμβάνει άραγμα στην ξαπλώστρα και καφέ. Φόρεσε τες και δεν θα σε απασχολήσει ποτέ ξανά, αν θα μπει άμμος στο παπούτσι σου, ούτε αν θα μπορείς να μπεις και να βγεις απ’ τη θάλασσα κάνοντας ολόκληρη φασαρία και μπλέκοντας με κορδόνια, κάλτσες κτλ. Είναι ό, τι πιο βολικό έχει εφεύρει ο άνθρωπος.

 

3. Δροσίζεσαι

Ναι, είναι το προφανές, αλλά αυτή ακριβώς η αίσθηση ανακούφισης και ελευθερίας αξίζει να δοκιμάσεις τη σαγιονάρα πόλης CARTAGO, την ανδρική επιλογή που εξασφαλίζει την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού άντρα. Ειδικά στη χώρα μας που οι υψηλές θερμοκρασίες είναι το απολύτως δεδομένο γι’ αυτούς τους μήνες, είναι κρίμα να βασανίζεσαι και να ζεσταίνεσαι όλη μέρα.

4. Ταιριάζει με όλα τα ρούχα

Με τη σαγιονάρα πόλης, δεν χρειάζεται να απασχολείς το μυαλό σου με ερωτήματα όπως “πάει αυτό το παντελόνι με την CARTAGO; Ή μήπως αυτή η βερμούδα;”. Πρόκειται για το πιο βολικό υπόδημα του καλοκαιριού και άλλωστε η εταιρεία προσφέρει μια μοναδική συλλογή με μια ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων, που δημιουργήθηκε λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον άντρα που επιδιώκει τον τέλειο συνδυασμό στυλ και άνεσης.

Τα χρώματα που κυριαρχούν στην συλλογή είναι το κλασσικό μαύρο, το μπλε, το ανθρακί, το καφέ και το κάμελ, είτε σε μονοχρωμίες, είτε διακριτικά δεμένα με δερμάτινες λεπτομέρειες.

5. Είναι βολική

Θες να κατέβεις στο περίπτερο; Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι ότι βάζεις και βγάζεις παπούτσια. Σε ένα λεπτό είσαι κάτω. Σκέφτεσαι την έξοδό σου; Το ίδιο. Θα είσαι έτοιμος πολύ γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία. Γενικά αυτό που προσφέρει η σαγιονάρα πόλης είναι η άνεση, η ευκολία και γενικότερα η συγκεκριμένη collection θα λέγαμε ότι έχει σχεδιαστεί για τον σύγχρονο άντρα. Ξεχωρίζει για την ποιότητα της, ενώ συνδυάζει την κομψότητα με το στυλ και το δυναμικό design.

6. Χωράνε σε όλες τις αποσκευές

Με τις σαγιονάρες δεν χρειάζεται να αγχωθείς για το αν κλείνει η βαλίτσα σου ή πώς θα κάνεις χώρο για να τις βολέψεις, προκειμένου να τις πάρεις μαζί σου. Είναι βολικές σε μέγεθος και χωράνε σε κάθε είδους αποσκευές, από κλασικές βαλίτσες ή σακίδια ώμου μέχρι τα backpacks.

7. Ιδανικές για ταξίδι με πλοίο

Φαντάσου ότι είναι τέλη Ιουλίου, είσαι στο κατάστρωμα ενός πλοίου με προορισμό τη Σαντορίνη και απολαμβάνεις τον καθαρό αέρα και τη θάλασσα. Πώς θες να σε βρει η μέρα; Άνετο, χαλαρά ξαπλωμένο πίσω, με τα πόδια σου ελεύθερα μερικά μέτρα απ’ την αλμύρα ή ‘κλεισμένο’ μέσα σε ένα τζιν με ασφυκτικά δεμένα τα παπούτσια σου; Πώς θα νιώσεις πιο χαλαρός;

8. Ιδανικές για φωτογραφίες

Οι CARTAGO, οι οποίες σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη Βραζιλία από το μεγαλύτερο εργοστάσιο στον κόσμο, έχουν τρομερή ‘φωτογένεια’ και είναι φτιαγμένες για να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο στο Facebook και στο Instagram. Τράβηξε τις κλασικές photos του καλοκαιριού στην παραλία ή όπου αλλού σε βγάλει η διάθεση σου και άσε τις μουντές φωτογραφίες με τα κλειστά παπούτσια για τους άλλους.

 

 

Τη συλλογή CARTAGO την αντιπροσωπεύει σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο η Adam’s Shoes, η εταιρία που πρωτοπορεί στο παπούτσι εδώ και 50 χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.adamsshoes.gr

Aθήνα 210 9024435

Θεσσαλονίκη 2310 682222

Κύπρος 357-22-346151