ORIGINALS

Γίνε ο (αντί) Βαλεντίνος της

Δημιουργήσαμε τον απόλυτο οδηγό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είτε γιορτάσεις είτε όχι.

Είσαι μόνος ή σε σχέση; Ερωτευμένος ή απογοητευμένος; Για φέτος είσαι Valentine ή Anti-Valentine; Μήπως χώρισες και πίνεις να ξεχάσεις; Περαστικά σου!

Ίσως είσαι λίγο απ’ όλα; Τον αλκοολισμό πάντως δεν τον θεραπεύουμε εδώ!

Τώρα που το σκέφτομαι πιο προσεκτικά τα στρατόπεδα δεν είναι δύο. Οι επιλογές δεν είναι των άκρων. Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο. Οι κατηγορίες που μπορώ να διακρίνω είναι πολλές. Ερωτευμένοι που θα γιορτάσουν, ερωτευμένοι που δεν πιστεύουν στον Άγιο των ερωτευμένων και singles τρολ.

Δεν μπορώ να ασχοληθώ με όλους και αναγκαστικά κάποιους θα σας αφήσω απ’ έξω. Ερωτευμένοι, σε σχέση, που δεν θα γιορτάσετε και φέτος του Αγίου Βαλεντίνου λυπάμαι πολύ. Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος. Μπορείς τώρα να κλείσεις αυτό το άρθρο διότι τίποτα το ενδιαφέρον δεν θα βρεις.

Τώρα λοιπόν που μείναμε λιγότεροι, ας τα πάρουμε λίγο με την σειρά για να μην σε μπερδέψω. Έχεις περάσει από πολλές φάσεις. Μην κρίνεις λοιπόν και τίποτα μην σου φανεί περίεργο.

Ήσουν πάντα το καλό παιδί της σχέσης και του νοικοκυριού. Τις αγαπούσες, τις ερωτευόσουν και το έδειχνες. Κορόνα στο κεφάλι σου τις είχες. Τώρα που είπα κορόνα, μερικές ήθελες και να τις παντρευτείς. Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν σε άφηνε αδιάφορο και ήταν καλή ευκαιρία.

 

LOCA FENICA BERRIES ΜΠΟΡΝΤΟ CLUTCH 89,50€ 179,00€>

 

 

Δαχτυλίδι χειροποίητο με αχάτη druzzy 70,00€>

Τρυφερός και στοργικός, για χάρη της και μόνο δεν ξέχασες ποτέ την γιορτή των ερωτευμένων. Σοκολάτες, λουλούδια και κοσμήματα. Είχε δύναμη η σχέση σας και αυτό σε υποκινούσε.

149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο στο Stevalia Hotel, στην Πορταριά Πηλίου! Παρέχεται δωρεάν χρήση του SPA καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00>

 

30€ από 60€ (Έκπτωση 50%) για ένα Full Body Thai Oil Μασάζ δύο ατόμων διάρκειας 45 λεπτών. Η προσφορά ισχύει για την Γιορτή των Ερωτευμένων και προσφέρονται δύο ποτήρια σαμπάνιας για καλοσώρισμα>

Ήσουν πάντα υπέρ του να περνάτε χρόνο μαζί. Ήταν προτεραιότητα στην καθημερινότητά σου, στις διακοπές σου και σε όλα σου τα χόμπι. Είχες γράψει βέβαια λίγο τους κολλητούς σου αλλά εντάξει, οι φίλοι καταλαβαίνουν.

23€ από 32€ ( Έκπτωση 28%) για ένα Γεύμα 2 ατόμων με αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις, από το Viva La Vida στο Παγκράτι>

 

Διθέσια πτήση parapente με εκπαιδευτή – 40 λεπτά €100>

Το “πάντα” και το “ποτέ” όμως είναι σχεδόν απίθανα. Στην περίπτωσή σας, δεν γινόταν να κρατήσει για πάντα. Σου έλειπαν οι κολλητοί σου και τα Σαββατοκύριακα η απουσία σου ήταν αισθητή. Σε χώρισε, δεν σε άντεξε.

Κάπως έτσι, του Αγίου Βαλεντίνου για φέτος σε βρίσκει μπακούρη. Μόνο και έρημο να ενοχλείσαι από τον διάχυτο έρωτα και τα ζευγαράκια. Τις κόκκινες βιτρίνες και τα γεμάτα ανθοπωλεία. Ακόμα και την σοκολάτα έκοψες.

Κάπως έτσι, για λόγους επιβίωσης έγινες και τρολ! Έπρεπε να μάθεις να περνάς καλά μόνος σου και με την παρέα σου.

18€ από 30€ για ένα πλήρες γεύμα στο μουσικό μεζεδοπωλείο ”Ελλάδος Εικόνες”>

Μην σε ξεγελάει το γεύμα. Εύκολα το φαγητό θα μετατραπεί σε γλέντι και χορό.

Μπουκέτα/Ανθοδέσμες αποστολή Αυθημερόν>

Το ότι είσαι μόνος σου φέτος δεν σημαίνει ότι δεν αξίζεις μία ανθοδέσμη. Παράγγειλε τα αγαπημένα σου λουλούδια με παραλήπτη εσένα. Κανείς δεν πρόκειται να το μάθει και να σε κατακρίνει.

13.90€ από 25€ για ένα πλήρες γεύμα δύο ατόμων στο Sin Burger Bar>

Φάε όσο θες και ό,τι θες χωρίς να σε κρίνει κανείς. Βγες μόνος σου ή με παρέα και πάρε και γλυκά. Αν αγοράσεις παραπάνω πακέτα θα πάτε μαζί με όλη την παρέα.

Super Offer ΡΩΜΗ!!! 155€ το άτομο για αεροπορικά εισιτήρια (συμπεριλαμβάνονται φόροι) για 4 ημέρες / 3 νύχτες σε πολύ κεντρικό ξενοδοχείο 3* με πρωινό σε μπουφέ>

 

Walking Meze Cooking Lesson: Περιήγηση και μάθημα μαγειρικής από 109€>

Ταξίδεψε μόνος σου ή ζήσε στην πόλη σου σαν τουρίστας. Μάθε να σκέφτεσαι εναλλακτικά και ξέφυγε από τα συνηθισμένα.

Πτήση με Μηχανοκίνητο Αετό (Trike) €85>

Νιώσε την συναρπαστική αίσθηση της ελευθερίας της πτήσης ως συνεπιβάτης σε μηχανοκίνητο αετό.

Πάρε delivery!>

Mείνε στο σπίτι με pizza και σουβλάκια.

Βγες για ψώνια>

Ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου με την ευκαιρία τον εκπτώσεων στο KOOLFLY.