ORIGINALS

Οι next generation γόνοι επωνύμων που μας χτυπούν την πόρτα

Γιατί ένα καλό επώνυμο είναι, συχνά πυκνά, το μόνο διαβατήριο για τη 'δόξα' που χρειάζεσαι.

Το μόντελινγκ (και λιγότερο η υποκριτική) ήταν ανέκαθεν το πιο ‘εύκολο’ πρώτο μεροκάματο για τα τέκνα επωνύμων. Φέτος, όμως, η συγκεκριμένη ‘μόδα’ έχει ξεφύγει εκτός ορίων. Κάτι που σίγουρα δεν ευχαριστεί ‘στιβαρούς’ μπαμπάδες όπως οι Daniel Day Lewis, Sylvester Stallone και Mr Bean.

Δεν είναι ντροπή να χρησιμοποιείς προς όφελός σου την κληρονομιά σου. Είτε μιλάμε για χρήματα, για εξαιρετικά γονίδια ή απλώς ένα αστεράτο επώνυμο και τον ‘τσαμπουκά’ να το εκμεταλλευθείς απροκάλυπτα και αδυσώπητα. Όπως δηλαδή έχουν ήδη κάνει -και σκοπεύουν να κάνουν ακόμη περισσότερο φέτος- οι παρακάτω. Ανεξαρτήτως αν έχουν το ταλέντο να φτάσουν μόνο ως εκεί (την αφετηρία) ή να μας ‘αναγκάσουν’ να ασχολούμαστε μαζί τους και πολλά χρόνια μετά. Αυτό μόνο ο χρόνος θα το δείξει.

Η ‘αρχηγός’ της αγέλης

Tην λένε Lily Rose (φουλ όνομα Lily-Rose Melody Depp), είναι 16 ετών, κόρη του Johnny και της Vanessa Paradis και προκάλεσε τον κακό τον χαμούλη όταν βγήκε και δήλωσε gender fluid (ο μπαμπάς την υποστήριξε-η ίδια βγήκε μόλις και είπε ότι δεν είχε πρόθεση να πει ότι είναι gay, απλώς θα βγαίνει με όποιον/αν γουστάρει). Δείτε την εδώ στο πρώτο της εξώφυλλο στη Vogue που μόλις κυκλοφόρησε (ΟΚ, δεν είναι η Γαλλική, αλλά η Πορτογαλλική. Δεν πειράζει. Και το άλλο δεν θα αργήσει πολύ).

Και εδώ σε ένα κλιπάκι από το Yoga Hosers του Kevin Smith, που έκανε θραύση στο Sundance. Εκεί που πρωταγωνιστεί (είναι μόλις μια από τις τρεις φετινές της ταινίες) μαζί με την -επίσης 16χρονη- κολλητή της, Harley Quinn, κόρη του Kevin .

 

Όπως εξίσου (αν και δεν είναι δημοφιλές αυτό που θα πω) αρχέτυπα της νέας εποχής είναι τα πανταχού παρόντα τέκνα του Will Smith, Willow-15 και Jaden-17. Ειδικά ο τελευταίος.

Ειδικότερα από τη στιγμή που έγινε το πρόσωπο της γυναικείας συλλογής (όχι, δεν έκανα λάθος) της Louis Vuitton. Παίζοντας με τις αντιλήψεις περί φύλου και αλλάζοντας -σύμφωνα με τους ειδικούς- τα δεδομένα.

Σε γνωρίζω από τα φρύδια

Κανείς δεν έχει καμία αμφιβολία ποιανού γιος είναι ο Scott Eastwood. Ειδικά τώρα που έχει φτάσει τα 29 και μοιάζει πλέον εντελώς άντρας. Φέτος μάλιστα είχε το πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στο The Longest Ride (μέχρι τώρα του έδινε ρολάκια, μετά από audition, ο μπαμπάς). Επίσης σίγουρα είναι πιο ταλαντούχος από την υπερ-φιλόδοξη και υπερφίαλη 22χρονη αδελφή του Francesca.

Ενώ είναι εξίσου πανεύκολο να μαντέψεις ποιανού γιος είναι ο συγκεκριμένος 20χρονος ηθοποιός, μουσικός και μοντέλο (hint-το μυστικό είναι στα φρύδια), που τσίμπησε και έβαλε στην πασαρέλα της Chanel ο Karl Lagerfeld όταν εκείνος σταμάτησε τυχαία για καφέ απέναντι από τα γραφεία του οίκου.

Just found this picture. Feeling really motivated to get back in the gym and work all the food I ate over the holidays off lol

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gabriel-Kane Day-Lewis (@gabrielkane) στις

 

Μιλάμε για τον αξιότιμο κύριο Gabriel-Kane Day-lewis (γιος του Daniel και της Isabelle Adjani). ‘Kολλητάρι’ του βετεράνου της πασαρέλας -αν και μόλις 16- Brooklyn Beckham (του οποίου και ο 13χρονος αδελφός Romeo ασχολείται με το haute couture ‘άθλημα’).

Killer way to end my London trip by attending a phenomenal @burberry show. Great meeting @brooklynbeckham today, good guy.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gabriel-Kane Day-Lewis (@gabrielkane) στις

 

Επίσης δεν σου κάνει και φοβερή έκπληξη το ότι ασχολείται με το μόντελινγκ ο 19χρονος γιος του Jude Law, Rafferty. Τον οποίον και δικαίως αποκαλούν σωσία του μπαμπά του (στον χώρο μόλις μπήκε και η 15χρονη κόρη του Iris).

O επίσης 19χρονος Dylan Brosnan, τόσο ψηλός που κάνει τον ομορφάντρα πατέρα του Pierce (βλέπε 1,88) να μοιάζει κοντόχοντρο Ιρλανδό στουμπάκι δίπλα του.

Ή ακόμη και ο 18χρονος Dylan Jagger Lee (γιος της Pamela Anderson και του Tommy Lee) που έγινε φέτος μοντέλο.

Αυτό που δεν περιμένεις απαιραίτητα να ακούσεις είναι πως έφηβο μοντέλο έχει γίνει -παρά την γνώμη του πατέρα της- η 16χρονη κόρη του Noel Gallagher, Anais (είναι επίσης τηλεπαρουσιάστρια).

Μπαίνοντας δηλαδή με το έτσι θέλω στα ‘χωράφια’ της 14χρονης Kaia Gerber (κόρης της Cindy Crawford) που φυσικά και ακολούθησε ήδη το επάγγελμα της μαμάς.

Το ίδιο που έκανε η 17χρονη Sistine Rose Stallone (αριστερά στην φωτό) που μπορεί να έχει μπαμπά τον Sylvester, αλλά μην ξεχνάς πως μαμά της είναι το -γνωστό μοντέλο των 90ς- Jennifer Flavin. Μπόνους ότι έχει δυο εξίσου όμορφες αδελφές (Sophia Rose-19, Scarlet Rose-13 που μοιάζουν δεδομένο ότι, προσεχώς, θα δημιουργήσουν μια μόντελιγνκ δυναστεία.

Ή ότι η 20χρονη Lily Atkinson, κόρη του Mr Bean Rowan, έχει πεισμώσει να γίνει τραγουδίστρια. Με το μπαμπά να τα σκάει χοντρά προκειμένου να τη βοηθήσει.

 

Τα βήματα της μητέρας της Andie MacDowell ακολούθησε επίσης η 25χρονη κόρη της Rainey Qualley (που ασχολείται επίσης με το τραγούδι-συγκεκριμένα την country).

Kαι, υπό μια έννοια, η twitter star Maude Apatow (17 χρονών, κόρη του Judd Apatow και της Leslie Mann) που θα δούμε ως guest star στη νέα σεζόν του Girls.

Αντιθέτως η 22χρονη Dylan Penn, κόρη του Sean Penn και της Robin Wright, προτίμησε να γίνει μοντέλο (από το είδος που δεν φοβάται, ενίοτε το γυμνό-φαντάζομαι ο μπαμπάς δεν θα είναι και πολύ χαρούμενος).

Thanks for the invite @gq Man Of The Year #MOTY20  

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dylan Penn (@iamdylanpenn) στις

 

Και η κόρη του Phil Collins, Lilly, αυτά με τα χαρακτηριστικά φρύδια, ηθοποιός. Αν και η αποτυχία του The Mortal Instruments: City of Bones, την πήγε χρόνια πίσω.

Ειδική μνεία στην Tali Lennox (22 ετών, κόρη της Annie) που ξεκίνησε ως μοντέλο αλλά πλέον είναι ζωγράφος πορτρέτων. Προφανώς το κορίτσι κατάλαβε νωρίς πόσο εφήμερο είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον προβολέα.

Πάμε μια πάλι για να τα εμπεδώσεις

Η Lily Rose είναι το πλέον αντιπροσωπευτικό δείγμα της νέας γενιάς γόνων στην οποία περιλαμβάνονται κάποιες για τις οποίες έχουμε ήδη μιλήσει, όπως η Gigi (19 ετών) και η 20χρονη Bella Hadid. Δείτε την εδώ με την Kendall Jenner η οποία, στα 20 της, είναι από τα πιο δημοφιλή μοντέλα του πλανήτη.

missing my main. **#kengi af

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gigi Hadid (@gigihadid) στις

 

Και εδώ να ποζάρει -για τον Tom Ford μαζί με τον Patrick Schwarzenegger, 22 ετών, μεγαλύτερο γιο του Arnold και μεγάλο γόη, που επαγγέλλεται μοντέλο αλλά και ηθοποιός.

Επίσης παλιές (βλέπε εδώ και μερικούς μήνες) γνώριμες μας είναι οι ξαδέλφες Baldwin. Συγκεκριμένα η 20χρονη δίμετρη κόρη της Basinger και του Alec Baldwin, Ireland Baldwin. Και η νέα αγαπημένη του Bieber και κόρη του Stephen Baldwin, Hailey Baldwin (την είχαμε αναφέρει, μαζί με την Paris Jackson -17 ετών και ήδη σε κέντρο αποτοξίνωσης λόγω αλκοολισμού). Πιο αστεράτη, κατά τη γνώμη μας.

 

Ήδη όμως, παρόλο που ‘γνωριζόμαστε’ τόσο λίγο, μας κάνουν όλες τους λίγο ‘παλιές καραβάνες’. Όπως -σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό- και οι περισσότερες από τις 30 all time classic που είχαμε αναφέρει, 4 χρόνια πριν, σε τρία διαδοχικά άρθρα. Από τις οποίες και αξίζει να γνωρίζεται ότι υπάρχουν εκεί έξω οι Elettra Rossellini Wiedemann (32 ετών, κόρη της Isabella Rossellini, πρώην μοντέλο-νυν foodie), Dominik Garcia-Lorido (32 ετών, κόρη του Andy Garcia, ηθοποιός), Dree Hemingway (28 ετών, κόρη της Mariel Hemingway και δισέγγονη του Ernest Hemingway), Oona Chaplin (29 ετών, εγγονή του Charlie, ηθοποιός-βλέπε Game of Thrones και Frances Bean Cobain (23 ετών, κόρη του Kurt).

Καθώς επίσης οι ‘Ρολινγκστονικές’ Elizabeth Scarlett & Georgia May Jagger και Alexandra & Theodora Richards (κόρες του Mick και του Keith αντίστοιχα), η απόφοιτος του Harvard ‘σέξυπνη’ Rashida Jones (39 ετών, κόρη του Quincy), η κόρη του μπασίστα των Iron Maiden Lauren Harris (31 ετών, μουσικός), η ‘επίκαιρη λόγω των καμωμάτων του Grey’ Dakota Johnson (26 ετών, κόρη των Don Johnson και Melanie Griffith), η φυσικά προικισμένη -όπως μας έδειξε στο Californication- Eva Amurri (30 ετών, κόρη της Susan Sarandon, ηθοποιός), η 26χρονη Bria Murphy (μοντέλο, ηθοποιός, κόρη του Eddie) και η 26χρονη Amber Le Bon (μεγαλύτερη κόρη του Simon Le Bon των Duran Duran, μοντέλο). Η τελευταία μάλιστα έχει την τιμή να είναι συνήθως πρώτη στις λίστες με τα πιο όμορφα παιδιά επωνύμων.

Ειδική μνεία στην 27χρονη Zoe Kravitz, κόρη του Lenny Cravitz και της Lisa Bonet, που έχει καταφέρει να χτίσει την αξιοπρεπέστατη δική της καριέρα (σε μουσική και υποκριτική). Μάλιστα φέτος την είδαμε ταυτόχρονα στα Mad Max (μαζί με την Riley Keough, 26 ετών, εγγονή του Elvis Presley, Dope και Insurgent.