ORIGINALS

Οι ‘περίεργες’ συσκευές που θα την φέρουν πιο εύκολα σπίτι σου

Μην αφήσεις το μυαλό σου να οργιάσει, το κείμενο που ακολουθεί είναι κατάλληλο για όλους και για όλες (τις τσέπες).

Οι εποχές του ενυδρείου και του ανοιχτού θερμοσίφωνα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί στον τομέα των ραντεβού. Αφενός γιατί πλέον όλοι έχουμε ηλιακό και αφετέρου γιατί τα ψάρια στο σπίτι φέρνουν γρουσουζιά (δεν το λέω εγώ, οι παλιοί).

Παρόλα αυτά, με κάποιον τρόπο που δεν θα την προσβάλεις και χωρίς να φανείς λιγούρης, θέλεις να της προτείνεις να ανέβει πάνω.

Μην άγχεσαι, υπάρχει λύση. Λύσεις για την ακρίβεια. Και μάλιστα, εξαιρετικά έξυπνες και αποπροσανατολιστικές. Γιατί όλα είναι θέμα τακτ. Και το τελευταίο ποτό με το σπιτικό παγωτό από τα χεράκια σου, απέχουν μίλια μεταξύ τους. Δεν συμφωνείς; Συμφωνείς, είμαι σίγουρη.

Γι αυτό και εμείς μπήκαμε στο Hellas Tech και εντοπίσαμε για σένα εκείνες που συνδυάζουν το τρίπτυχο: τιμή-χρησιμότητα-γυναικοπαγίδα.

Παγωτομηχανή από 55€ μόνο 39,90€ >

 

Δεν ξέρω για σένα, αλλά το υπόλοιπο 99,9% του πληθυσμού λατρεύει το παγωτό. Εντάξει, υπερβάλλω. Το 80% -πιο κάτω δεν πέφτω. Όπως καταλαβαίνεις είναι εξαιρετικά δύσκολο να πετύχεις εκείνη την κοπέλα που θα αντισταθεί στο σπιτικό παγωτό των χαμηλών λιπαρών (αυτό θα πεις όπως και να έχει) της απουσίας χρωστικών, συντηρητικών κλπ κλπ.


Πολυκόφτης και Παγωτομηχανή από 85€ μόνο 39,90€ >

 

Γιατί όλα είναι θέμα συνδυασμού. Και παγωτού και μου τρέχουν τα σάλια και έρχομαι εγώ σπίτι σου. Εντάξει, σοβαρεύομαι.

Μία συσκευή όσα περισσότερα κάνει, τόσο πιο γρήγορα μπορείς να αποσβέσεις τα χρήματά της. Πιστεύω το έχεις το point μου.

Βαφλιέρα από 54€ μόνο 24,90€ >

 

Σκέψου τώρα στην παραπάνω πρόταση να σου δοθεί η δυνατότητα να συμπεριλάβεις και το: Έχω και βάφλα πάμε μια βόλτα (από το σπίτι); Ποια θα σου πει όχι; Ακόμα και αν προσέχει τη διατροφή της, ένα κομματάκι, θα το φάει. Βάζω στοίχημα ένα σιρόπι σοκολάτας.

 

Παραδοσιακή Μηχανή Παρασκευής Ποπ Κορν από 60€ μόνο  34,90€ >

 

Η φάση -που λέει και η Τζένη- είναι: ταινία-σπίτι-ποπ κορν. Ε, σκέψου τώρα να έχεις και καλή ταινία να προτείνεις και μηχανή (παραδοσιακή παρακαλώ) που φτιάχνει σπιτικό ποπ κορν. Χωρίς βούτυρα. Χωρίς πολλά αλάτια.

Σιγά μην αρνηθεί.

ΥΓ: Και το να ξεκινήσετε κάποια σειρά είναι ωραία ιδέα. Άσε που έχεις και του κόσμου τις προτάσεις να της κάνεις.

Retro Μηχανή Ποπ Κορν από 130€ μόνο 109 € >

 

Σε περίπτωση που με τη διακόσμηση του σπιτιού σου ταιριάζει κάτι πιο vintage, τότε διάλεξε καλύτερα αυτήν. Η βασική διαφορά της με την από πάνω είναι ότι αυτή, μπορεί να φανεί χρήσιμη ως δικαιολογία και χωρίς να παράγει. Τύπου «έλα να σου δείξω τη μηχανή μου. Είναι συλλεκτικό κομμάτι».

Καλά, προφανώς και μετά θα της φτιάξεις κάτι. Έτσι, για το καλό.

Συσκευή Hot Dog Maker από 55€ μόνο 24,90€ >

 

Την εν λόγω πρόταση, τη λες και λίγο kinky. Γι αυτό μην της το προτείνεις ως: «Θες να έρθεις από το σπίτι να δοκιμάσεις το hot dog μου;»

Όχι, και πάλι όχι. Θα σε παρεξηγήσει και θα έχει και δίκιο. Πες κάτι του στυλ: «Βρήκα μία υπερτέλεια μηχανή που φτιάχνει χοτ ντογκ, ψήνεσαι να τη δοκιμάσεις;»

Ψήνεται. Σιγουράκι.

Χειροκίνητη Κάθετη Συσκευή για Γέμισμα Λουκάνικων από 130€ μόνο 79,90€ >

 

Για να της το παίξεις ακόμα πιο pro, μίλα-περιέγραψέ της και τη συσκευή σου για γέμισμα λουκάνικων.

Εντάξει, εννοείται το μυαλό της θα πάει στο σεξ. Ωστόσο, η δικαιολογία σου για να ξεκινήσετε μια πιο ερωτικού περιεχομένου συζήτηση είναι τόσο καλή και τόσο καλά καμουφλαρισμένη, που δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει. Άσε που, πιστεύω ότι θα της αρέσει.

ΥΓ: Και εκείνη να μην «ψήσεις», οι φίλοι σου αναμένεται να σε αναδείξουν στον MVP της παρέας μόλις θα μάθουν ότι πλέον το βρώμικο, το τρώτε σπίτι σου.

Mini Blender Χειρός από 70€ μόνο 24,90€ >

 

Μπορεί να μην φαίνεται, ωστόσο εμείς υποστηρίζουμε και την υγιεινή διατροφή (των άλλων). Εάν το κορίτσι σου προσέχει τη διατροφή του, το σεβόμαστε. Γι αυτό και έχουμε να σου προτείνουμε να του προτείνεις να έρθει σπίτι σου να δοκιμάσει έναν από τους καταπληκτικούς φυσικούς χυμούς σου. Αν θες να το κάνεις πιο φαντεζί, πες το smoothies.

 

Συσκευή για Μαλλί της Γριάς από 80€ μόνο 39,90€ >

 

Επίκληση στο συναίσθημα λέγεται η ανωτέρω πρόταση. Γιατί απλούστατα, μιλάμε για το υπ’αριθμόν ένα παιδικό γλύκισμα. Σε όλων τη μνήμη φέρνει τις πιο γλυκές αναμνήσεις. Τις πιο αθώες.

Και μόνο για την εμπειρία, θα σε ακολουθήσει. Στοίχημα.

Μίνι Φορητό Ψυγείο από 90€ μόνο 49,50€ >

 

Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου: Η εν λόγω συσκευή δεν «κολλάει» με τις παραπάνω. Ωστόσο, επειδή πήρε το μάτι μου την προσφορά (την λες και πολύ καλή) και επειδή, καλοκαίρι έρχεται, σκέφτηκα να τη μοιραστώ μαζί σου σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι.