ORIGINALS

11 deals που σου φτιάχνουν το καλοκαίρι από τώρα

Εσύ σε ποια από όλες τις προσφορές θα υποκύψεις;

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτείς το καλοκαίρι; Εκτός από τις βουτιές. Οι νέες προσφορές που θα σε κάνουν να βγεις από το σπίτι, να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και να αλλάξεις διάθεση. Ψάξαμε και βρήκαμε για σένα τις πιο οικονομικές προσφορές της αγοράς για να φας, να πιείς, να πας διακοπές, να αγοράσεις και ρολόι και να σου μείνουν και λεφτά για τη ΔΕΗ.

Τριήμερο στην Άνδρο

 

Η προσφορά περιλαμβάνει 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις και για τα 2 Άτομα στο Μπατσί της πανέμορφης Άνδρου σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στην Villa Fiamegou! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν. Παρέχεται early check in στις 10:00 και late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες. Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης.

Μόνο 69€ από 190€ >

 

Χαλαρωτικό μασάζ

 

Ένα VIP massage 50 Λεπτών με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε: Relax ή Λεμφικό ή Sport ή Νευρομυικό ή Μυοχαλαρωτικό και ένα Καθαρισμό Προσώπου αποκλειστικά για άνδρες, από το νέο πολυτελές κέντρο «Men’s Wellbeing Center» στη Γλυφάδα.

Μόνο 24€ από 60€ >

 

Εκπαιδευτικό σεμινάριο Basic NLP Coaching

 

Διήμερο εκπαιδευτικό Σεμινάριο Basic NLP Coaching (Νευρο-Γλωσσολογικός Προγραμματισμός) διάρκειας 8 ωρών, για να ανακαλύψετε τις δυνατότητες του μυαλού και του σώματός σας, από την “Leadersecret” στην Αχαρνών, αξίας 90€ με έκπτωση 56%.

Μόνο 40€ από 90€ >

 

Οικολογικός βιοκαθαρισμός αυτοκινήτου

 

Οικολογικός βιοκαθαρισμός αυτοκινήτου 10 σταδίων, στο χώρο σας, με επαγγελματικά μηχανήματα extraction και πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας Microsplitting. Χορηγείται πιστοποιητικό βιολογικού καθαρισμού. Άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας σε όλη την Αττική, με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό από την «Clean Factor».

Μόνο 29,90€ από 80€ >

 

Διακοπές στα Χανιά

 

6ήμερη απόδραση 2 ατόμων στο απίστευτο ”Fereniki Holiday Resort & Spa” στη Γεωργιούπολη. Η προσφορά περιλαμβάνει πρωινό, μεσημεριανό και βραδυνό.

Μόνο 350€ από 600€ >

 

Φαγητό στο Balux Café By the Pool

 

Ένα μενού 2 ατόμων στην παραλία του Αστέρα Γλυφάδας. Η προσφορά περιλαμβάνει ένα ορεκτικό, μια σαλάτα, δύο κυρίως πιάτα, ένα επιδόρπιο και ποικιλία ψωμιού. Ο χώρος σας δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε κάποιο νησί, βοηθούν σε αυτό εξάλλου η επίπλωση αποικιακού στυλ και οι πλεκτές τέντες από φυσικά υλικά.

Μόνο 29,90€ από 60€ >

 

Θερινό Cine Paris στην Πλάκα

 

Eίσοδος 2 ατόμων στον ιστορικό, καταπληκτικό θερινό κινηματογράφο “Cine Paris” στην Πλάκα, ώστε να παρακολουθήσετε με την συντροφιά σας και με εξαιρετικό φόντο την Ακρόπολη την ταινία της επιλογής σας έως και 31 Αυγούστου.

Μόνο 8€ από 16€ >

 

Γεύμα 2 ατόμων στο «Paella Barcelona»

 

Γεύμα 2 Ατόμων στο Παγκράτι με αυθεντική Ισπανική κουζίνα στο ιστορικό και βραβευμένο «Paella Barcelona». Ανακαλύψτε γεύσεις από Ισπανία με το δημοφιλέστερο παραδοσιακό πιάτο σε μία καλαίσθητη γωνιά.

 Μόνο 11€ από 20€ >

 

Θεατρική παράσταση «Θείος Βάνιας»

 

Μόλις με 12€ για ένα εισιτήριο για το σπουδαίο & αριστουργηματικό έργο του Αντόν Τσέχωφ «Θείος Βάνιας» σε σκηνοθεσία της Λίλλυς Μελεμέ με τις εξαιρετικές ερμηνείες των πολυαγαπημένων Γιάννη Φέρτη, Γιάννη Βόγλη, Στέλιου Μάινα, Έρσης Μαλικένζου, Μαρίνας Ψάλτη, Μελίνας Βαμβακά, Αλεξίας Καλτσίκη και Χάρη Χαραλάμπους, στο «Θέατρο Αριστοτέλειον».

Μόνο 12€ από 20€ >

 

Παιχνίδι απόδρασης

 

Η απόδραση έγινε παιχνίδι! Λύστε τους γρίφους και βρείτε τους κωδικούς για να μπορέσετε να ξεφύγετε. Ζήστε τη συναρπαστική εμπειρία που σας προσφέρει το AE3R – Athens Escape Rooms με 7€ το άτομο.

Μόνο 7€ από 15€ >

 

Ανδρικό ρολόι Nautica

 

Στυλάτο, ανδρικό ρολόι Nautica από ανοξείδωτο ατσάλι με μαύρο καντράν, ασημί φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία και πορτοκαλί υφασμάτινο λουράκι. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται άλλα 2 υφασμάτινα λουράκια.

Μόνο 89€ από 150€ >