ORIGINALS

Poll: Το πιο άκυρο celebrity τατουάζ

Προσοχή, προσοχή. Δεν ψάχνουμε το χειρότερο, ψάχνουμε εκείνο με τον μικρότερο λόγο ύπαρξης.

Η μόδα των τατουάζ έχει γνωρίσει στιγμές κατατρεγμού και δόξας, αγάπης και μίσους. Έχει λάβει τιμές κοινωνικού φαινομένου και έχει σχεδόν αναγκάσει τον κάθε έναν από εμάς να έχει γνώμη επ αυτού. Όχι γενικά και αόριστα, αλλά συγκεκριμένα.

Η πορεία των τατουάζ μας έχει αναγκάσει να διαλέξουμε στρατόπεδο. Να αποφασίσουμε αν θα είμαστε υπέρ ή κατά τους. Και όλο αυτό χωρίς κανείς να μας δώσει ένα στοιχείο, μία εικόνα, κάτι που να μπορεί να μας βγάλει από το σωρό των αναποφάσιστων και να μας δείξει το δρόμο. Μέχρι αυτό να συμβεί λοιπόν, εμείς μπορούμε περίτρανα να τραμπάρουμε μεταξύ του ναι και του όχι και να εντοπίζουμε τα donts και τα dos.

Μέχρι τότε, μπορούμε να σχολιάζουμε όσο θέλουμε όλα αυτά τα ζωγραφισμένα σώματα που μας περιβάλλουν και να επικροτούμε ή να αποδοκιμάζουμε την επιλογή τους. Το μόνο που δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε ορισμένες φορές, είναι να την καταλάβουμε. Μπορούμε όμως να την ψηφίσουμε. Οπότε, όλα καλά.

Σπόιλερ: Κανένα από τα παρακάτω δεν έχει λόγο ύπαρξης. Κανένα δεν είναι καλαίσθητο, κανένα δεν είναι διακριτικό. Όλα είναι όμως στη διάθεσή σου. Ας νικήσει ο ακυρότερος.