ORIGINALS

Που θα πας τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με 50% έκπτωση ακριβώς

Πάτμο, Σκόπελο, Τήνο, Μέτσοβο, Μάτι, Φιλιατρά και αλλού. Εσύ ακόμα να κανονίσεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος;

Το καλοκαίρι ξεκινάει με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Η πρώτη μικρή απόδραση με μπάνιο, θαλασσινά, πισίνα, ξεκούραση, χαλάρωση, σπα, αλλαγή παραστάσεων, όμορφα τοπία και διαλεχτές γεύσεις. Αναλυτικές πληροφορίες ακριβώς από κάτω.

Βραυρώνα με 239€

Γιατί Βραυρώνα; Γιατί είναι καθαρά και κοντά και το Aquis Mare Nostrum Hotel Thalasso του Ομίλου XENOTEL είναι εγγύηση πολυτέλειας.

Που θα μείνεις Στο 4 αστέρων Aquis Mare Nostrum Hotel Thalasso του Ομίλου XENOTEL, στην Βραυρώνα Αττικής σε δίκλινο δωμάτιο, με απεριόριστη κατανάλωση σε κρασί, μπύρα, αναψυκτικά και χυμούς σε όλα τα γεύματα και Thalasso τζάμπα!

Κλείσε με 239€ από 478€ >

 

Τήνος με 99€

Γιατί Τήνο; Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις το δικό σου ανεξερεύνητο σποτ λένε και δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεκινήσεις ένα καινούριο sport, από windsurf μέχρι kite.

Που θα μείνεις Στο Porto Tango Hotel με  δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση και early check / late check out.

Κλείσε με 99€ από 198€ >

 

Μάτι Αττικής με 99€

Γιατί Μάτι; Γιατί είναι κοντά. Και είσαι και κουρασμένος. Και εκεί που θα μείνεις θα εξασφαλίσουν ότι θα έχεις τρελή περιποίηση.

Που θα μείνεις Στο 4 αστέρων Aquis Aquamarina Hotel του Ομίλου XENOTEL, με Ημιδιατροφή (πρωινό και βραδινό σε μπουφέ), σε δίκλινο Side Sea View δωμάτιο με ελεύθερη χρήση του Wellness Center με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με Θαλασσινό νερό, Hamam, Jacuzzi και γυμναστήριο.

Κλείσε με 99€ από 198€ >

 

Σκόπελος με 129€

Γιατί Σκόπελο; Γιατί έχει μία από γραφικές χώρες, τα νερά είναι κυριολεκτικά κρυστάλλινα, το νησί είναι πράσινο, η μονή Ευαγγελιστρίας είναι σπουδαία και τα μπαρ του νησιού είναι ξακουστά για τα πολύ δυνατά κοκτέιλ. Α, και η σκοπελίτικη τυρόπιτα βεβαίως. Είναι λόγος καλός να πας μέχρι εκεί.

Που θα μείνεις Στο Rigas Hotel του Oμίλου Spyrou Hotels & Companies με ημιδιατροφή (πρωινό σε Μπουφέ και βραδινό) σε Eυρύχωρο Studio

Κλείσε με 129€ από 258€ >

 

Πάτμος με 85€

Γιατί Πάτμο; Γιατί η Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου είναι ξακουστή σε όλο τον κόσμο, γιατί το Forbes το έχει βάλει στα δέκα ειδυλλιακά μέρη στον κόσμο, γιατί η ταβέρνα του Βαγγέλη στην πλατεία της Αγια-Λεβιάς είναι μια εμπειρία μόνης γιατί η Ψιλή Άμμος και μονοπάτι που ξεκινάει από τον όρμο του Διακόφτη απλά δεν υπάρχουν.

Που θα μείνεις Σε δίκλινο δωμάτιο στο Delfini Hotel με ημιδιατροφή (πρωινό και μεσημεριανό ή βραδινό).

Κλείσε με 85€ από 170€ >

 

Πρέβεζα με 149€

Γιατί Πρέβεζα; Γιατί είναι το Ιόνιο χωρίς τη βαβούρα και πολύ περισσότερα αρχαία. Γιατί έχει το Νεκρομαντείο του Αχέροντα, τις Caretta Caretta και παραδοσιακό τρόπο αλιείας με διβάρια, γιατί θα φας φρέσκο ψάρι στο  «Εσπέρισμα», και η “Τρελή Γαρίδα” είναι όντως τρελή.

Που θα μείνεις στο Poseidon Beach Hotel! σε δίκλινο δωμάτιο (πρωινό σε μπουφέ και βραδινό)

Κλείσε με 149€ από 298€ >

 

Φιλιατρά Μεσσηνίας με 199€

Γιατί Φιλιατρά; Γιατί έχουν ομοίωμα του Πύργου του Άιφελ. Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι αλλά σαν αυτόν όχι.

Που θα μείνεις Στο Limenari Hotel με ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο.

Κλείσε με 199€ από 398€ >

 

Μέτσοβο 228€

Γιατί Μέτσοβο; Γιατί τυροκομικά, ζυμαρικά, κρασί, ξυλόγλυπτα, υφαντά. Οι άνθρωποι είναι μερακλήδες.

Που θα μείνεις Στο 5 αστέρων Grand Forest Metsovo, με ημιδιατροφή σε Junior Suite με Welcome Drink, ελεύθερη χρήση της εσωτερικής και εξωτερικής πισίνας καθώς και του γυμναστηρίου

Κλείσε με 228€ από 456€ >