ORIGINALS

Πουκάμισο, το πιο στιλάτο δώρο που μπορείς να (σου) κάνεις

Το ρούχο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στις περισσότερες των περιστάσεων δίχως να σε θέσει εκτός προϋπολογισμού είναι εδώ. Διαθέσιμο και σε χαμηλή τιμή.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Από τη μία έχεις τη δουλειά, από την άλλη τα δώρα που ‘πρέπει’ να κάνεις στον περίγυρο για να μην έχεις γκρίνιες χριστουγεννιάτικο: Χρόνος για τον εαυτό σου, αγνοείται.

Παρόλα αυτά, θέλεις και πρέπει να ανταποκριθείς στο εορταστικό κλίμα που πέρα από διάθεση για ποτά και χορούς σε στολισμένος με λαμπιόνια χώρους, επιβάλλει και την επιθυμία του να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου. Ένα δώρο. Δεν ξέρω αν αυτό θα είναι ένα μασάζ ή ένα ρολόι ή κάτι. Το θέμα είναι ότι αυτό το κάτι πρέπει να υπάρχει. Γι αυτό και συνήθως, όταν αποφασίζεις να κάνεις τα ψώνια των άλλων, δράττεσαι της ευκαιρίας να ‘ποτίζεστείς’ και εσύ.

 

Funky Buddha ‘Nunez’ 44,90€ >

 

 

Funky Buddha ‘Watkins’ 49,90€ >

 

Ε λοιπόν, το πουκάμισο είναι ένα από τα πιο ξεμπερδευτικά δώρα που μπορείς να κάνεις. Σε σένα και τους γύρω σου. Γιατί πρώτον, είναι σίγουρο ότι η απόσβεση θα έρθει τρομερά γρήγορα. Και δεύτερον, είναι ακριβό τόσο-όσο ώστε να μην σε πουν τσιγκούνη ενώ ταυτόχρονα δεν έχεις ξοδέψει μία περιουσία. Win-Win η κατάσταση.

 

Bronxwood ‘Slim Fit’ 56,20€ >

 

Scotch & Soda 56,90 από 95€ >

 

Scotch & Soda 64,90 από 109€ >

 

 

Lacoste 129€ >

 

Και κάτι τελευταίο πριν σε αφήσω να κάνεις τα ψώνια σου: Το πουκάμισο είναι η ταυτότητα του άντρα στον κόσμο του στυλ. Μην το ξεχνάς και μην το προσπερνάς. Αφιέρωσε όσο χρόνο χρειάζεται ώστε αυτό που θα πάρεις να ανταποκρίνεται σε αυτό που είσαι.

 

 

 

Manetti 69€ >

 

Manetti 65€ >

 

 

Lacoste 99€ >

 

 

Lacoste 129€ >

Καλοφόρετα!