ORIGINALS

Ρολόι, το καλύτερο δώρο να κάνεις στον εαυτό σου

Μία δημοσιογράφος γράφει μία μικρή ωδή για το αγαπημένο αντρικό αξεσουάρ και σου δίνει μερικές οικονομικές ιδέες ώστε φέτος στις γιορτές, να το χαρίσεις στον καρπό σου.

Αν υπάρχει μία κλισέ ατάκα με την οποία θα μπορούσα να συμφωνήσω απόλυτα τα Χριστούγεννα, τότε αυτή είναι η εξής μία: ‘Στο χρόνο, πρέπει να αγοράζεις χρόνο’. Γιατί πραγματικά, ένα από τα πιο τίμια δούναι και λαβείν στην ιστορία των δώρων πραγματοποιείται την περίοδο των γιορτών και συγκεκριμένα της Πρωτοχρονιάς όταν αποφασίζουμε να χαρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα ή τους εαυτούς μας ένα ρολόι.

Από την άλλη μεριά, το ρολόι δεν παύει να είναι το πιο πετυχημένο διαχρονικά δώρο που μπορείς να πάρεις. Και κάπου εδώ θα ξαναχρησιμοποιήσω τη φράση ‘στον εαυτό σου’.

 

Nautica 99 από 175€ >

 

Guess Collection 185 από 446€ >

 

Ένας γυμνός καρπός στο χέρι ενός άντρα είναι σαν να μαρτυράει ότι η σχέση σου τόσο με το χρόνο όσο και με το στυλ πρέπει να περνάει κρίση. Το πρώτο συμπέρασμα είναι unisex (το ίδιο θα σκεφτόμασταν αν συνέβαινε το ίδιο και στο χέρι μίας γυναίκας) ενώ το δεύτερο, καθαρά αντρικό.

 

MAREA Leather Strap 75€ >

 

Nautica 129 από 260€ >

 

Timex 74 από 149€ >

 

Κακά τα ψέμματα. Το υπ’αριθμόν ένα αν όχι το απόλυτο αντρικό αξεσουάρ δεν είναι άλλο από το ρολόι. Συνεπώς, όταν δεν το διαθέτεις ή όταν αυτό που έχεις είναι ένα παιδικό ή ξεφτισμένο, τότε αυτομάτως, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί κάποια για σένα είναι ότι δεν έχεις στυλ. Και ότι δεν σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις.

 

MAREA Metallic Bracelet 79€ >

 

Guess 75 από 165€ >

 

Κάθε Χριστούγεννα, εθιμοτυπικά, οι γυναίκες ξεχυνόμαστε στα μαγαζιά προσπαθώντας να βρούμε εκείνο το ‘χρόνο’ που θα χαρίσουμε στο αγόρι ή τον άντρα μας για τη χρονιά που έρχεται και ένας από τους σημαντικότερους λόγους που το κάνουμε αυτό πέρα από τον προφανή (ότι είναι ένα πολύ ωραίο δώρο) είναι γιατί μας αρέσει να τον βλέπουμε φινετσάτο. Άρα αν το πάρουμε δια της ατόπου, αυτό σημαίνει ότι κάτι βλέπουμε ή δεν βλέπουμε στον καρπό σου που δεν μας αρέσει.

Φέτος, μην αφήσεις να συμβεί κάτι τέτοιο. Πρόλαβέ μας. Ή μάλλον, πρόλαβέ τη.

 

TX 300 από 695€ >

 

Diesel Chief 246 από 275€>

 

MAREA Leather Strap 79€ >

Καλοφόρετο!