ORIGINALS

Στα φούτερ δεν κάνουμε σκόντο

Με όσα περισσότερα καταφέρεις να εξοπλιστείς, τόσο πιο άνετα θα βγάλεις τις 3 στις 4 εποχές του χρόνου. Γι αυτό και εμείς, είπαμε να βοηθήσουμε δίνοντάς σου με μερικές από τις πιο οικονομικά συμφέρουσες επιλογές.

Στην ερώτηση ‘ποιο είναι το πιο βολικό ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου’, δεν υπάρχει πιο εύκολη και ταυτόχρονα sos απάντηση από αυτή του φούτερ. Είναι κάτι σαν το κοινό μυστικό των αντρών όταν θέλουν να ξεφορτωθούν από πάνω τους το άγχος του ‘τι θα φορέσω αύριο’.

Με μοναδική εξαίρεση αυτή της καλοκαιρινής περιόδου, το φούτερ είναι ίσως το μοναδικό ρούχο που μπορεί να σε βγάλει από το κόπο και κυρίως τη βαρεμάρα του λεγόμενου συνδυασμού. Για τον απλούστατο λόγο ότι το φούτερ, ταιριάζει με όλα.

Και όταν λέμε με όλα, εννοούμε με όλα.

 

Superdry Core ‘Applique Athle’ 70,70 από 101€ >

 

Jack Jones ‘New Marine’ 41€ >

 

Ένα από τα μεγαλύτερα και συνηθέστερα στιλιστικά λάθη των αντρών είναι ότι φοβούνται να πιστέψουν στην δύναμη του φούτερ και να το υποβαθμίζουν, αξιοποιώντας το μόνο σε αθλητικές εμφανίσεις.

Λάθος. Μεγάλο.

 

Franklin & Marshall ‘Spingo’ 63,70 από 91€ >

 

Superdry ‘Vintage Logo Duo’ 65,60 από 82€ >

 

CClothing ‘Must’ 19,90 από 39,90€ >

 

Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι ο συνδυασμός του με ένα τζιν και ένα σταράκι σε χαλάει; Αποκλείεται. Ίσα ίσα που δίνει στην εμφάνισή σου μία αθλητική εσάνς που είσαι δεν είσαι της εν λόγω φιλοσοφίας, το credit το κερδίζεις. Και μάλιστα, δίχως να χάσεις γραμμάριο ιδρώτα.  

 

Bodytalk ‘Bloke -XX’ 49€ >

 

Hoodie ‘Action’ Superman 14,90 από 39,90€ >

 

Τα plus του φούτερ ωστόσο, δεν σταματούν στην πλειάδα των συνδυασμών που αυτό σου προσφέρει. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του, μαζί με την τιμή, είναι το γεγονός ότι μπορεί να σε κρατήσει ζεστό.

Κάπως έτσι, κερδίζεις το 2 στα 2 στον καιρό. Στην περίπτωση που έξω έχει πολύ κρύο, το φούτερ δεν πρόκειται ποτέ να σε προδώσει μέσα από ένα χοντρό μπουφάν, ενώ στην περίπτωση που ο καιρός είναι ντεμί (καλή ώρα σαν αυτόν που έχουμε αυτές τις μέρες) με ένα φούτερ και ένα μπλουζάκι από μέσα, ξεμπερδεύεις.

 

 

Superdry ‘Athletic’ 88€ >

 

Bodytalk ‘Smart’ 36,40 από 56€ >

 

Σκέψου τώρα να έχεις μόνο το χοντρό μπουφάν και έξω να κάνει χαρά Θεού. Εν τοιαύτη περιπτώσει, χωρίς φούτερ οι επιλογές σου ποιες είναι; Ή που θα βγεις με το χοντρό μπουφάν και θα σκάσεις, ή που θα το παίξεις γενναίος, θα βγεις με το T-Shirt και θα κρεββατωθείς. Ε μα τώρα είναι πράγματα αυτά;

 

Hoodie ‘Dollars Baby’ Avanzato 19,90 από 33€ >

 

Σε περίπτωση που δεν το έχεις δει ακόμα, τότε ήρθε ο καιρός να δεις το φούτερ από την οπτική που του αρμόζει και να το βάλεις στην ντουλάπα και την καθημερινότητά σου όσο το δυνατόν συντομότερα. Μόλις καταλάβεις πόσο θα σου λύσει τα χέρια, είμαι σίγουρη ότι θα με ευγνωμονείς.

Γι αυτό, στα φούτερ δεν πρέπει να κάνεις σκόντο. Πρέπει να αναζητάς τις ευκαιρίες στις τιμές και να τα αρπάζεις σαν κομάντο.

Μία σημείωση που ίσως σε ενδιαφέρει: Σε ό,τι αφορά τις αγορές από το Spartoo, μετά την “Προσθήκη στο Καλάθι” μην ξεχάσεις να προσθέσεις τον κωδικό που σου χαρίζει εκπτώσεις!

– ATNGR1: έκπτωση 10% χωρίς όριο αγορών

– ATNGR15 έκπτωση 15% για αγορές αξίας 100€ και άνω

– ATNGR2: έκπτωση 20% για αγορές αξίας 150€ και άνω

Τα κουπόνια δεν συμψηφίζονται με άλλες προσφορές και σε προϊόντα συνεργατών, ισχύουν έως και 30/11