ORIGINALS

Τα 7 πιο τρελά πράγματα που συνέβησαν ποτέ μέσα σε αεροπλάνο

Φίδια και παράνοια στον αέρα.

Οι μέρες είναι ό, τι πρέπει για ταξιδάκι με πλοίο για κανά νησάκι, αλλά κάποιοι θα προτιμήσουν και πάλι τα αεροπλάνα. Ξέρετε τι έχουμε να πούμε εμείς γι’ αυτό; ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ.

Γιατί στα πλοία, OK, μπορεί να παγώσεις ή να φτάσεις με 46 ώρες καθυστέρηση, αλλά τουλάχιστον δεν θα δεις ποτέ ένα φίδι να σουλατσάρει στο κατάστρωμα. (ή θα δεις;)

Τεσπά, δες τις παρακάτω περιπτώσεις που συνέβησαν σε πτήσεις του εξωτερικού και εντάξει, πλάκα κάνουμε, μην τρομάξεις. Αυτά συμβαίνουν μία στο εκατομμύριο.

Δες τους ‘τυχερούς’ ωστόσο που έζησαν την παράνοια στον αέρα και λυπήσου τους.

1. Ο ψυχάκιας που ούρησε πάνω σε συνεπιβάτη του

Το 2016 ένας άντρας πετούσε από την Αλγερία για το Παρίσι, όταν ξαφνικά έβγαλε απ’ την τσέπη του ένα πακέτο τσιγάρα και άρχισε να καπνίζει. Οι αεροσυνοδοί του ζήτησαν να σταματήσει (καθώς δεν ζούμε πια στο 1930) και στη συνέχεια δεν δέχτηκαν να του σερβίρουν και αλκοόλ που τόσο πολύ ήθελε. Με αυτά και με κείνα ο τύπος βγήκε έξω φρενών ακι τι ακριβώς έκανε για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του; Κατέβασε τα παντελόνια του και ούρησε πάνω σε έναν συνεπιβάτη του.

Ο συνεπιβάτης για κάποιον περίεργο λόγο τρελάθηκε, σηκώθηκε όρθιος και έσκασε μπυοκετίδι στον ιπτάμενο ουρολάγνο. Οι δυο τους άρχισαν να πλακώνοντια άσχημα και τη στιγμή που είχαν πέσει στον διάδρομο, οι υπόλοιποι επιβάτες άρχισαν να τραβάνε φωτογραφίες, απολαμβάνοντας το θέαμα. Το αεροπλάνα αναγκάστηκε να προσγειωθεί στη Λυών, προκειμένου ο ψυχάκιας να συλληφθεί.

 

2. Βλέποντας γυμνός πορνό

Ένας 20χρονος φοιτητής τον Μάρτιο του 2018 ένιωσε κάψες κατά τη διάρκεια της πτήσης, καθώς στο λάπτοπ του αντί για καμιά σειρά, είχε βάλει και έβλεπε πορνό, πρόστυχο και παραδοσιακό. Μετά από λίγο, λοιπόν, έβγαλε όλα τα ρούχα του και όλα έδειχναν ότι προετοιμαζόταν για μία μεγαλειώδη χειρωνακτική πράξη, όταν ξαφνικά οι αεροσυνοδοί του ζήτησαν να σταματήσει και να ξαναντυθεί.

Αν και θα μπορούσε να την είχε γλιτώσει και να έφτανε στον προορισμό του χωρίς να συλληφθεί, ωστόσο εκείνος προτίμησε να δοκιμάσει ακόμα περισσότερο τα όρια του πληρώματος. Μία αεροσυνοδός δέχτηκε σεξουαλική επίθεση, με τον ίδιο να την αγκαλιάζει και να την θωπεύει, με αποτέλεσμα όλοι να ξεσηκωθούν και να τον πετάξουν κάτω. όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, του φόρεσαν και τις απαραίτητες χειροπέδες.

 

3. Όχι τον σκύλο ρε κτήνη

Τον Μάρτιο του 2018, οι εργαζόμενοι της United Airlines παρατήρησαν ότι δύο επιβάτες έφερναν μαζί τους ένα κουταβάκι, ένα bulldog 10 μηνών σε ένα ειδικό τσαντάκι μεταφοράς, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν είναι αντίθετο προς τους κανονισμούς. Επιτρέπεται και με τον νόμο. Ωστόσο, οι United Airlines επέμειναν ότι έπρεπε να το βάλουν μαζί με τις υπόλοιπες αποσκευές, σ’ αυτά τα ντουλαπάκια ξέρετε, πάνω απ’ τις θέσεις. Όταν, λοιπόν, έφτασαν στον προορισμό τους και άνοιξαν το ντουλαπάκι για να βγάλουν τις αποσκευές τους και οι υπόλοιποι επιβάτες, βρήκαν το σκυλάκι νεκρό, προφανώς από ασφυξία. Η μία γυναίκα απ’ την παρέα κατέρρευσε μέσα στο αεροπλάνο, με τους υπόλοιπους επιβάτες να βρίσκονται και αυτοί σε κατάσταση σοκ. Αργότερα η αεροπορική εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση απολογούμενη για το περιστατικό, διευκρινίζοντας ταυτόχρονα ότι ποτέ δεν είχε δώσει εντολή στους εργαζόμενους τους να βάζουν τα κατοικίδια στον χώρο των αποσκευών. Λίγο αργά, ε;

 

4. Τι έφαγες ρε άνθρωπε;

Όταν σε καλεί η φύση δεν μπορείς να αντισταθείς, γι’ αυτό και υπάρχουν αυτά τα μαγικά πράγματα στα αεροπλάνα που αποκαλούνται ‘τουαλέτες’. Ωστόσο, η ‘βρωμοδουλειά’ κάποιων μυρίζει περισσότερο από των υπολοίπων και αυτό ήταν στη δυσάρεστη θέση να το διαπιστώσουν και οι επιβάτες μίας πτήσης της British Airways το 2015. Ο πιλότος, λοιπόν, λίγα λεπτά αφού είχε απογειωθεί το αεροπλάνο, αισθάνθηκε μία άσχημη μυρωδιά, που όπως είπε στο πλήρωμα έφτανε μέχρι το μπροστινό μέρος του αεροπλάνου από τις τουαλέτες μέσω του εξαερισμού. Καθώς, λοιπόν, θεώρησε ότι είναι θέμα υγιεινής και ασφάλειας των επιβατών, κι εφόσον βρίσκονταν ακόμα στην αρχή μίας επτάωρης πτήσης, αποφάσισε να επιστρέψει και να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Heathrow. Όλοι οι επιβάτες διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο πληρωμένο απ’ την εταιρεία και τελικά πέταξαν την επόμενη μέρα για τον προορισμό τους. Ο άντρας που έκανε τη ‘βρωμοδουλειά’ ακόμα αναζητείται…

 

5. Φίδι στο αεροπλάνο

Όταν το καλτ θρίλερ ‘Snakes on a Plane’ έκανε πρεμιέρα το 2006, οι φανς του Samuel L. Jackson τρελάθηκαν με το πόσο εξωφρενικό ήταν το σενάριο, με αποτέλεσμα να τη λατρέψουν την ταινία.Ωστόσο, το 2016 αυτό το εφιαλτικό σενάριο ήρθε στη ζωή, όταν οι επιβάτες μία μεξικανικής πτήσης είδαν ένα πράσινο φίδι να κινείται στον χώρο των αποσκευών, δηλαδή ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.

Ένας αρκετά ψύχραιμος είναι η αλήθεια επιβάτης δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει φωτογραφία τον πράσινο δαίμονα, αλλά μόλις αυτός άρχισε να κατεβαίνει προς τις θέσεις, έφυγε τρέχοντας για το πίσω μέρος του αεροπλάνου. Και πώς να τον κακολογήσεις. Ευτυχώς, ο πιλότος πρόλαβε να προσγειωθεί γρήγορα γρήγορα στο Μέξικο Σίτι, προτού το φίδι προλάβει να δαγκώσει κάποιον επιβάτη. Οι εργαζόμενοι, αν και έκαναν μεγάλη έρευνα προκειμένου να ανακαλύψουν πώς κατάφερε αυτό το φίδι να μπει στο αεροπλάνο, ωστόσο μέχρι σήμερα το περιστατικό παραμένει ένα τεράστιο και άλυτο μυστήριο. 

 

6. Μυρωδιά θανάτου

Σε μία πτήση από την California προς τη Florida, μία άγνωστη οσμή άρχισε να κυκλώνει τους επιβάτες. Η οσμή συνέχισε μέσω του εξαερισμού να κυκλοφορεί μέσα σε όλο το αεροπλάνο, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να νιώθουν ότι πνίγονται και άλλοι να βήχουν τρομερά.

Ήταν τόσο ενοχλητική αυτή η μυρωδιά, που το αεροπλάνο αναγκάστηκε να προσγειωθεί στην Oklahoma, όπου δύο επιβάτες και τρία μέλη του πληρώματος οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο. Πολλοί από τους επιβάτες, χρειάστηκε με το που πάτησαν το πόδι τους στο αεροδρόμιο να τους χορηγηθεί άμεσα οξυγόνο από φιάλες που βρέθηκαν εκεί κοντά.

Τι ακριβώς μυρωδιά ήταν αυτή και από που προερχόταν ακριβώς, δεν έχει καταφέρει κανείς σήμερα να προσδιορίσει.

 

7. “Σήκω, δώσαμε αλλού τη θέση σου”

Το 2017, η United Airlines Flight έπρεπε να κάνει χώρο για 4 υπαλλήλους που ήθελαν να πετάξουν για το Louisville, τον προορισμό της πτήσης 3411. Η αεροπορική προσέφερε ως αποζημίωση ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και μία θέση για οποιονδήποτε θα ήθελε εθελοντικά να παραχωρήσει τη θέση του. Κανένας όμως δεν προσφέρθηκε με αποτέλεσμα, το πλήρωμα να διαλέξει στην τύχη 4 επιβάτες και να τους κατεβάσει με το ζόρι, προκειμένου να δώσει με το έτσι θέλω τη θέση τους. Ένας απ’ αυτούς, κύριος David Dao, γιατρός, αρνήθηκε να κατέβει, λέγοντας ότι έπρεπε οπωσδήποτε να φτάσει στην ώρα του στον προορισμό του, καθώς είχε προγραμματισμένα σοβαρά ραντεβού με τους ασθενείς του στην κλινική του. Προσπάθησε μάλιστα εκείνη την ώρα να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας για να παραπονεθεί, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα, τρεις σεκιουριτάδες τον πλησίασαν και άρχισαν να τον τραβάνε απ’ τη θέση του με βίαιο τρόπο. Κατά τη διάρκεια της αντίστασή του, ο Do τραυματίστηκε σοβαρά, και παρά το γεγονός ότι αιμορραγούσε και παρακαλούσε για βοήθεια, οι υπάλληλοι της εταιρείας δεν σταμάτησαν να τον τραβάνε. Οι υπόλοιποι επιβάτες, εξαγριωμένοι με το περιστατικό, έβγαλαν τα κινητά τους και άρχισαν να βιντεοσκοπούν την αθλιότητα της εταιρείας.

Ο Dao τελικά έχασε δύο απ’ τα μπροστινά του δόντια, έσπασε τη μύτη του, ενώ οι γιατροί που τον εξέτασαν απεφάνθησαν ότι είχε πάθει και διάσειση. Μήνυσε την εταιρεία, η οποία αναγκάστηκε να πληρώσει ένα άγνωστο αλλά τεράστιο ποσό, προκειμένου να έρθει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό μαζί του. Αμέσως μετά το περιστατικό, οι μετοχές της εταιρείας βρέθηκαν σε ελεύθερη πτώση. Ενθαρρυντικό.