ORIGINALS

Τι δώρο να πάρεις στον πατέρα σου ανάλογα με το στυλ του

Η γιορτή του πατέρα πλησιάζει και το Oneman διαλέγει για εσένα τα ιδανικά δώρα στις καλύτερες τιμές.

Ας το παραδεχτούμε. Όλοι θυμόμαστε απ’ έξω πότε πέφτει η γιορτή της μητέρας, σε αντίθεση με αυτήν του πατέρα, η οποία αν δεν σημειωθεί στο ημερολόγιό μας, κινδυνεύει να περάσει εντελώς απαρατήρητη. Μήπως ήρθε η ώρα να διορθωθεί αυτή η αδικία και να αποκτήσει κι αυτή η γιορτή τη σημασία που της αρμόζει;

Άλλωστε η μητέρα σου δεν σε έφερε μόνη της στον κόσμο και είμαι σίγουρος ότι ο πατέρας σου, όσο αυστηρός κι αν το παίζει, θα συγκινηθεί μόλις του δώσεις το δώρο που διάλεξες για εκείνον, ειδικά αν αυτό συνδυάζει γούστο και καλή τιμή. Την καλή τιμή εδώ που τα λέμε δεν χρειάζεται καν να τη μάθει ο πατέρας σου, ας μείνει μεταξύ μας.

 

Τώρα που σε έπεισα λοιπόν πως κι οι πατεράδες έχουν ψυχή, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για το τι θα του πάρεις. Η παρακάτω λίστα θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πατέρα, είτε ανήκει στους λεγόμενους “μοντέρνους”, είτε είναι πιο παραδοσιακός.

Παπούτσι Carlington Manzi από 60 μόνο 45 €>

 

Κομψά και άνετα, ιδανικά για πατεράδες που προσέχουν λίγο παραπάνω την εμφάνισή τους. Μπορεί να τα φορέσει στη δουλειά με το κοστούμι αλλά και στη βραδινή του έξοδο και να απαντάει όλο καμάρι όταν τον ρωτάνε που τα βρήκε πως «μου τα πήρε ο γιος μου». Λίγο είναι αυτό;

Φόρμα Nike γκρι με την προσθήκη του κωδικού IOUNIOS1 41,40 €>

 

Για λίγο πιο fit πατεράδες. Εκτός κι αν θέλεις να στείλεις στον πατέρα σου το μήνυμα πως ήρθε η ώρα να αρχίσει να γυμνάζεται περισσότερο, οπότε αυτή η φόρμα είναι ο ιδανικός τρόπος, ακόμη κι αν μέσα σου ξέρεις πως θα καταλήξει να τη φοράει όλη μέρα στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση.

Polo μπλουζάκι Tom Tailor Gabriel μπλε με την προσθήκη του κωδικού IOUNIOS1 24,30 €>

 

Ιδανικό για το καλοκαίρι, αυτό το μπλουζάκι θα γίνει ο πιο πιστός φίλος του πατέρα σου, ειδικά σε περίπτωση  που δεν έχει σκύλο. Ό,τι πρέπει για την παραλία, το θερινό σινεμά και την βόλτα.

 

Μοκασίνι Geox Gilles C γκρι με την προσθήκη του κωδικού IOUNIOS15 104,55 €>

 

Μπορείς να φανταστείς τον πατέρα σου χωρίς να έχει ούτε ένα ζευγάρι μοκασίνια στην κατοχή του; Είμαι σίγουρος πως υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος σύμφωνα με τον οποίο κάθε πατέρας που σέβεται τον εαυτό του, έχει τουλάχιστον ένα ζευγάρι μοκασίνια στην παπουτσοθήκη του.

Φρόντισε λοιπόν να του πάρεις δώρο εσύ ένα από τα πιο στιλάτα και άνετα ζευγάρια της αγοράς. Θα εκτιμήσει και αυτά και εσένα, που είναι άλλωστε και το βασικό ζητούμενο.

 

Πουκάμισο Levi’s Workshirt με την προσθήκη του κωδικού IOUNIOS1 63,90 €>

 

Αυτή η επιλογή απευθύνεται σε λίγο πιο μοντέρνους πατεράδες, το παραδέχομαι. Επειδή όμως είσαι όσο χρονών δείχνεις, βοήθησε τον πατέρα σου να δείξει λίγο νεότερος.

 

Σακάκι Edgar μπλε με την προσθήκη του κωδικού IOUNIOS2 122,40 €>

 

Έχεις βαρεθεί να βλέπεις τον πατέρα σου να φοράει τα ίδια σακάκια τα τελευταία 20 χρόνια; Φέρνεις στο μυαλό σου τις αναμνήσεις από τα παιδικά πάρτι και το μόνο που έχει μείνει ίδιο από τότε είναι εκείνο το σακάκι που ο πατέρας σου δεν αποχωρίζεται ποτέ;

Ήρθε η ώρα για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα του με ένα μοδάτο σακάκι που πάει με όλα, για να χαρίσει και στους δυο σας καινούριες αναμνήσεις. Ειδικά σε αυτή την τιμή, δεν έχεις κανέναν λόγο να το σκέφτεσαι.

 

T – Shirt Superdry γκρι με την προσθήκη του κωδικού IOUNIOS1 32,40 €>

 

Μπλουζάκι Superdry για έναν σούπερ μπαμπά. Αυτό πες του καθώς του δίνεις το παραπάνω δώρο και είναι σίγουρο ότι θα αρχίσει να σου ξαναδίνει χαρτζιλίκι.

 

Πουλόβερ Teddy Smith γκρι με την προσθήκη του κωδικού IOUNIOS1 35,10 €>

 

Μπορεί οι φορές που η μητέρα σου σε έχει επιπλήξει με την ατάκα – ορόσημο “να πάρεις κάτι να φορέσεις από πάνω σου” να χάνονται πλέον στο διηνεκές του χρόνου, ωστόσο στον πατέρα σου το λέει κανείς; Αν όχι, πες του το εσύ με πράξεις και χάρισέ του αυτό το πανέμορφο πουλόβερ.

 

Τζιν Replay μπλε με την προσθήκη του κωδικού IOUNIOS15 85,85 €>

 

Έχεις συνδέσει τον πατέρα σου μόνο με κοτλέ και υφασμάτινα παντελόνια; Θύμισε του τα νιάτα του με αυτό το εξαιρετικό τζιν το οποίο έρχεται σε μια ακόμη πιο εξαιρετική τιμή. Με λίγα λόγια, εξαιρετικό δώρο.

 

Σαγιονάρες Reef μαύρες με την προσθήκη του κωδικού IOUNIOS1 45,90 €>

 

Μια εικόνα κλισέ του ελληνικού καλοκαιριού είναι η κλασική παντόφλα παραλίας του πατέρα σου, πιθανότατα η ίδια εδώ και αρκετά καλοκαίρια. Σπάσε τα στερεότυπα χαρίζοντάς του αυτό το μοντέρνο και όμορφο ζευγάρι σαγιονάρες. Σε τέτοια τιμή θα είναι κρίμα να χάσεις την ευκαιρία.