MALEBOX

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έζησε γρήγορα γιατί φοβόταν μήπως πεθάνει νέος

Ο κριτής του 'My Style Rocks', στα 48 του, έχει ήδη εξαντλήσει και τις επτά ζωές του, αλλά έχει κι άλλες.

Αν δεν ξέρεις τον J. Cole, δεν έχεις ιδέα από χιπ χοπ

Ο 33χρονος ράπερ έχει χίλιους και έναν λόγους για να γράφει τις πιο αληθινές ρίμες.

Στο Fayetteville της North Carolina, ένα νέο παιδί έχει στ' αλήθεια πολλούς λόγους για να πεθάνει και οριακά κανέναν για να ζήσει. Ο J. Cole, από πολύ μικρή ηλικία, είχε χιλιάδες λόγους για να πετάξει λευκή πετσέτα. Είχε χιλιάδες λόγους για να μην θέλει να ζήσει. Κυρίως, είχε χιλιάδες λόγους για να αποδράσει από ένα σπίτι κολαστήριο.

Διαβάστε περισσότερα

Ζαΐρ Μπολσονάρο, ο φασίστας των 50 εκατομμυρίων ψήφων

Βία και πολιτεία του ακροδεξιού πολιτικού που διεκδικεί την προεδρία της Βραζιλίας.

Είναι πολύ βολικό να παρουσιάζεις την άνθηση των ακροδεξιών πολιτικών σε όλο τον πλανήτη σαν να πρόκειται για κάποια μορφή επιδημίας, η οποία ξεκίνησε μυστηριωδώς και σταδιακά άρχισε να εξαπλώνεται χωρίς να μπορούμε να κάνουμε το οτιδήποτε για να την εξηγήσουμε και να την εξαλείψουμε.

Διαβάστε περισσότερα

Εξομολογήσεις ενός επαγγελματία break dancer

O Junior, το θρυλικό b-boy και κριτής του Red Bull BC One World Final, μας έλυσε μερικές βασικές απορίες γύρω από το άθλημα.

Δύσκολο πράγμα το break dance. Όχι το να κάνεις, σοβαροί να είμαστε, καμία ασφάλεια ζωής δεν θα κάλυπτε τους τραυματισμούς που θα μου προκαλούσε ένα τέτοιο απονενοημένο διάβημα. Ακόμα και το να το βλέπεις όμως, είναι ζόρικο.

Διαβάστε περισσότερα

O Shea Serrano είναι ο καλύτερος γραφιάς εκεί έξω

Ο δημοσιογράφος του 'Ringer' που άρχισε να γράφει από ανάγκη και πλέον έχουμε ανάγκη τα γραπτά του.

O Shea Serrano για πολλά χρόνια δεν είχε μεγάλες προσδοκίες από τον εαυτό του. Γεννήθηκε κανονικά, μεγάλωσε κανονικά, σπούδασε κανονικά, ερωτεύτηκε κανονικά και δούλεψε κανονικά. Έχει αναγκαστεί κατά το παρελθόν να κάνει όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις αλλά αρκετές δουλειές του ποδαριού για να βιοποριστεί.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνω από δυο φλιτζάνια καφέ βγάζουμε τις αλήθειες και τις ψυχές μας

Στο σύμπαν του Μιχάλη Μπέκου οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν κυρίαρχο ρόλο και φαίνεται στη δικιά του ιστορία του καφέ.

Ο Μιχάλης Μπέκος είναι ένας νέος σκηνοθέτης που με το πρώτο του κιόλας φιλμάκι κατάφερε να κερδίσει βραβείο στις Κάννες, το οποίο δεν πήγε ποτέ να παραλάβει γιατί νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα. Εύκολο να καταλάβεις από αυτό ότι πρόκειται για πολύ ωραίο τύπο. Με αφορμή τη συμμετοχή του στην πρόσφατη καμπάνια του καφέ Λουμίδης Παπαγάλος, τον συναντήσαμε στο Κιμωλία – Art Café στην Πλάκα και συζητήσαμε λίγο πάνω από δυο φλιτζάνια ελληνικού καφέ για τις ανθρώπινες σχέσεις που τόσο σημαντικό ρόλο παίζουν στη ζωή του και στη δουλειά του.

Διαβάστε περισσότερα

Τζον Κολτρέιν: Ο ιεραπόστολος με το σαξόφωνο

Ένα μικρό σόλο για το τελευταίο ξωτικό της τζαζ, με αφορμή την επέτειο της γέννησής του.

Η ηχογράφηση του A Love Supreme, μόλις είχε ξεκινήσει. Για να αγγίξεις το Ανώτερο, πρέπει πρώτα να βυθιστείς στο Σκοτάδι.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7

Σινεμά

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει όντως σέξι μια ερωτική σκηνή

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

PROMO
Social Man