MALEBOX

O Allen Iverson είναι o λόγος που παίζουμε μπάσκετ

Εάν αποσυνθέσεις το παντοτινό σύμβολο των Sixers, μένουν χιλιάδες crossovers, δεκάδες καβγάδες και ένας αντισυμβατικός MVP.

Ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών στο μπάσκετ είναι ο Michael Jordan. Όχι, αφού λυτοί και δεμένοι έτρεχαν να τον μαζέψουν από τα γήπεδα του γκολφ. Ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών στο μπάσκετ είναι ο Kobe Bryant. Μάλλον όχι, μιας και υπήρξε το πιο ακριβές αντίγραφο του Jordan. Του Jordan που μια φορά και έναν καιρό ήθελε να γίνει Tiger Woods.

Διαβάστε περισσότερα

Μια συνέντευξη και μια υπόκλιση στον Nobu Matsuhisa

Συναντήσαμε τον Nobu-San στο Matsuhisa Athens και μιλήσαμε για το sushi, τους σεφ ρομπότ και τον Robert De Niro.

Όταν συναντάς έναν άνθρωπο του οποίου ο μύθος ξεπερνά τα όρια της λογικής, το πρώτο πράγμα που προσπαθείς να κάνεις είναι να τον παρατηρήσεις. Να αντιληφθείς αν είναι πράγματι γήινος όπως εσύ, αν αναπνέει κανονικά όπως εσύ, αν κάνει γκριμάτσες όπως εσύ κι αν στο χαμόγελο που του χαρίζεις απλόχερα απαντά με ένα δικό του ή όχι. Όταν γνωρίζεις τον Nobuyuki Matsuhisa ή αλλιώς Nobu-San ή απλά Nobu, δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω. Γιατί το χαμόγελο, η ευγένεια και η θετική ενέργεια αυτού του ανθρώπου προηγείται κάθε άλλης σκέψης.

Διαβάστε περισσότερα

Ο 'ISG Maxibillion' θέλει να σε κάνει επαγγελματία gamer

Μιλήσαμε με τον Έλληνα πρωταθλητή του League of Legends, Κωνσταντίνο Αυγερόπουλο, λίγους μήνες πριν μας εκπροσωπήσει στο παγκόσμιο τουρνουά της Βραζιλίας.

Ο Κωνσταντίνος Αυγερόπουλος, γνωστός ως 'ISG Maxibillion' στο χώρο του gaming, δεν το έλεγε απλώς, το πίστευε. Πλέον, βρίσκεται μια ανάσα από το να το κάνει πράξη. Στον ελληνικό τελικό 1vs1 του League of Legends Red Bull Player One, που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Xbox Arena Festival powered by Plaisio, κέρδισε τον Χρήστο 'You Got Trolled' Μπαλκουρανούδη, ύστερα από σκληρές μάχες επί της οθόνης. 

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή είναι η χειρότερη απόλυση της ιστορίας

Και συνέβη στον Pete Best.

Ο Ringo Starr δεν ήταν ο πρώτος drummer των Beatles. Ο Ringo Starr δεν ήταν καν ο καλύτερος drummer ανάμεσα στους Beatles, σύμφωνα με το κάπως ειρωνικό hoax που αποδίδεται ξανά και ξανά στον John Lennon και μάλλον δεν θα γλιτώσουμε ποτέ απ' αυτό.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γιώργος Καραφωτιάς δεν μπορεί να ζήσει μακριά από το νερό

Ο 36χρονος Πειραιώτης ζωγράφος, μάς μίλησε για το ρόλο του υδάτινου στοιχείου στη ζωή και στο έργο του.

Το λιμάνι του Πειραιά είναι σκληρό. Όχι με την έννοια ότι αποτελεί μια underground περιοχή, αλλά από την άποψη ότι όταν πέφτουν τα φώτα και οι ταξιδιώτες έχουν ήδη επιστρέψει ή ξεκινήσει για τον προορισμό τους, αυτό που μένει είναι ένα σκληρό τοπίο. Τσιμέντο, καυσαέριο και μία θάλασσα που το τελευταίο πράγμα που σου γεννά όταν την κοιτάς είναι η επιθυμία να βουτήξεις μέσα της.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Άνταμ Γουόκερ τσιμπήθηκε από την πιο θανάσιμη τσούχτρα του πλανήτη, αλλά συνέχισε να κολυμπά

Η απίθανη ιστορία ενός κολυμβητή - survivor.

Σκέψου πώς θα ήταν να κολυμπάς σε μια άγνωστη θάλασσα, μόνος σου, για περισσότερες από 10 ώρες και να έβλεπες μπροστά σου ένα κοπάδι από καρχαρίες. Δεν μπορεί να γίνει χειρότερο, έτσι; Φαντάσου, τώρα, μέσα σε όλα αυτά να έχεις δεχθεί ένα θανάσιμο τσίμπημα από μια σατανική τσούχτρα, το οποίο μπορεί να σε σκοτώσει. Τι κάνεις;

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ferran Adrià μιλάει 800 φορές τον χρόνο για την Ελλάδα

Μια συζήτηση με τον σεφ που άλλαξε τη γαστρονομία από τις μοριακές δομές της.

Δεν είναι εύκολο να εντοπίσεις έναν ζωντανό θρύλο σε ένα τυχαίο δωμάτιο, ανάμεσα σε τυχαίους ανθρώπους. Εκεί, έξω από το περιβάλλον στο οποίο αναδείχτηκε, θα μοιάζει περισσότερο ζωντανός παρά θρύλος.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man