MALEBOX

Μπήκαμε στον πιο διασκεδαστικό ταξιτζή της Αθήνας

Ο ‘Sticker Taxi’ θα σε κεράσει καραμέλες, αυτοκόλλητα και χαμόγελα.

Καλώς ή κακώς, έχουμε συνηθίσει όταν κάποιος μοιράζεται μαζί μας μια ιστορία η οποία περιλαμβάνει εμπειρία μέσα σε ταξί, αυτή να αφορά κάτι δυσάρεστο. Κάποιος αγενής οδηγός που κάπνιζε και έβριζε, ένας άλλος που προσπάθησε να σε κλέψει στα ρέστα ή σε έκανε κύκλους, ένας τρίτος που οδηγούσε επικίνδυνα και άκουγε μουσική στη διαπασών.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αλέξης Κωστάλας έσπασε τον πάγο μια για πάντα

Ο άνθρωπος που μας έμαθε ότι τα μπαλέτα λέγονται 'Μπαλσόι' και που ερμηνεύει ποιήματα σε ζωντανές μεταδόσεις θα συνεχίσει να δουλεύει όσο τον θέλουν.

"Γεια σου, Αλέξη". "Η ωραιότερη φωνή του κόσμου". "Σας αγαπάμε πολύ, εγώ τουλάχιστον". Ο Αλέξης Κωστάλας δεν αναγνωρίζεται μόνο από τη φωνή του. Στο κέντρο της Αθήνας, στον πεζόδρομο της Αγίας Ειρήνης, η ευγενική φιγούρα τραβάει τα βλέμματα. Στα 77 του, είναι βέρος Αθηναίος, αν και έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Βρέθηκε στα μέρη που σημειώθηκαν οι κορυφαίες στιγμές του καλλιτεχνικού πατινάζ παγκοσμίως. Με μία έρευνα στο Youtube έπεσα πάνω στην περιγραφή του στο πρόγραμμα του Γεβγκένι Πλούσενκα στο γκαλά των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τορίνου, την τελευταία φορά που τραγούδησε ο Λουτσιάνο Παβαρότι.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δημοσθένης Παπαμάρκος μας είπε με ποιους νεκρούς συγγραφείς θα ήθελε να κάνει roadtrip

Αρκεί να είναι στο τιμόνι ένας απ' αυτούς γιατί ο συγγραφέας του 'Γκιακ' δεν οδηγεί.

Στο σπίτι του Δημοσθένη Παπαμάρκου, νιώθεις ότι τα πάντα έχουν αντικατασταθεί από βιβλία, σαν τα έπιπλα να αποτελούν απλά στηρίγματα για αυτά, διακοσμητικές αφορμές για να στρογγυλοκάθονται άνετα, γνωστοί και άγνωστοι λογοτέχνες.

Διαβάστε περισσότερα

Κανείς δεν βγαίνει ζωντανός από τα λογοπαίγνια του Αριστοτέλη Ρήγα

Ειδικά όταν τα εξαπολύει παίζοντας Άντζελα Δημητρίου στο γιουκαλίλι του.

Αν δεν αντέχεις τα λογοπαίγνια, τότε καλώς όρισες, κάτσε, θα φτιάξω φραπέ, μη μου πεις ότι είσαι του εσπρέσο; Αν δεν αντέχεις όμως τα λογοπαίγνια του Αριστοτέλη Ρήγα, τότε κάνε μεταβολή, γιατί είσαι μόνος.

Διαβάστε περισσότερα

Start Your Impossible: Αγγίζοντας την κορυφή του κόσμου

Στις 20 Μαΐου του 2013 για λίγα λεπτά ο Sudarshan Gautam στάθηκε στην κορυφή του κόσμου, πιο ψηλά από κάθε άλλον άνθρωπο στον πλανήτη.

Ο γεννημένος στο Νεπάλ Καναδός ορειβάτης έχει φτάσει στις κορυφές πολλών βουνών, όπως το όρος Ramdung και το όρος Yala, όμως το Everest αποτελούσε για εκείνον ένα όνειρο από τα παιδικά του χρόνια. Ένα όνειρο που ακόμα και ο ίδιος δεν μπορούσε να φανταστεί τις συνθήκες και τον τρόπο με τον οποίο το πραγματοποίησε.

Διαβάστε περισσότερα

Μιλήσαμε με τους ανθρώπους που ξέρουν πώς θα μοιάζει το σπίτι του μέλλοντος

Μπήκαμε στα κεντρικά της ΙΚΕΑ, στη Σουηδία και μάθαμε το μυστικό πίσω από την παρασκευή των προϊόντων της.

Παλιότερα, όποιος χρειαζόταν ένα έπιπλο ή ένα μικρότερο αντικείμενο για το σπίτι είχε δύο επιλογές: είτε το κατασκεύαζε ο ίδιος είτε ζητούσε από κάποιον ειδικό (μαραγκό, επιπλοποιό) να του το φτιάξει. Σήμερα, υπάρχουν χιλιάδες εταιρείες σε όλο τον πλανήτη οι οποίες παράγουν εκατομμύρια αντικείμενα με τα οποία γεμίζουμε τα σπίτια μας. Ο μεταξύ τους ανταγωνισμός είναι τεράστιος και για να μπορέσουν να κάνουν τον προγραμματισμό τους, οφείλουν να λάβουν υπόψη τους δεκάδες παραμέτρους.

Διαβάστε περισσότερα

Τον Ευθύμη Μπακατσιά τον χαιρετάνε μόνο στις εφορίες

Μια συζήτηση γεμάτη μπασκετικές αναμνήσεις και μπόλικη αυτογνωσία.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες αθλητών. Αναμφίβολα έχουμε τους σταρ, εκείνους που κουβαλάνε ομάδες, πρωταγωνιστούν σε διαφημίσεις και λατρεύονται παθολογικά από την εξέδρα. Στο απέναντι άκρο, κάθονται οι ρολίστες, εκείνοι δηλαδή που δεν θα δουν ποτέ το όνομά τους σε κάποιο πρωτοσέλιδο, ούτε θα γίνουν σύνθημα από τον κόσμο, όμως χωρίς αυτούς η δουλειά δεν μπορεί να γίνει.

Διαβάστε περισσότερα
2 3 4 5 6 7 8
PROMO
Social Man