MALEBOX

Πώς τους πετσόκοψες έτσι, ρε Γιαννόπουλε;

Μια ώρα στην Ηλιούπολη γεμάτη από μπινελίκια, Επίκουρο και ντόπια μαφία.

Πάρκαρα στην Ηλιούπολη, σχετικά εύκολα και σχετικά δίπλα στην καφετέρια που είχαμε δώσει ραντεβού. Δεν πρόλαβα να χαρώ την απρόσμενη -για Αθήνα- τύχη μου, και χτύπησε το τηλέφωνο.

Διαβάστε περισσότερα

O Joaquin Phoenix κάποτε πήγε να πεθάνει με τον πιο ηλίθιο τρόπο

Μια ματιά στη ζωή του ανθρώπου που είναι σαν να γεννήθηκε, για να ενσκαρκώνει άλλους.

O Joaquin Rafael Bottom (κατά κόσμον Joaquin Phoenix) γεννήθηκε στο Puerto Rico ως το τρίτο από πέντε αδέρφια τα οποία ακολούθησαν όλα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την υποκριτική.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς απέκτησε ο Jason Momoa την πασίγνωστη ουλή στο πρόσωπό του

Μια ιστορία που μας γυρνάει στα χρόνια πριν το Game of Thrones και περιλαμβάνει αίμα και πάρα πολλά ράμματα.

Το μακρύ μαλλί, το μούσι και η ουλή στο αριστερό του φρύδι. Όποιον κι αν ρωτήσεις για τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της εμφάνισης του Jason Momoa, του Khal Drogo της καρδιάς μας, είναι σίγουρο ότι θα σταθεί σε αυτά τα τρία. Άντε, εντάξει, και στο σούπερ γυμνασμένο σώμα του.

Διαβάστε περισσότερα

Φυτέψαμε μια ελιά παρέα με την PlantBox

Το Oneman συνάντησε τον Βασίλη Τσιπά, τον άνθρωπο πίσω από το πρώτο πλήρως τυποποιημένο δέντρο ελιάς σε μορφή μινιατούρας.

Μια ξεχωριστή σκέψη που έγινε πραγματικότητα. Μια ιδέα που "μυρίζει" Ελλάδα. Ένα δέντρο 18 εκατοστών που ταξιδεύει στον κόσμο μέσα σε κουτί. Αυτές οι τρεις προτάσεις μπορούν να περιγράψουν συνοπτικά το PlantBox. Η ακριβής περιγραφή του - για κάποιον που το ακούει για πρώτη φορά - είναι το πρώτο πλήρως τυποποιημένο και συσκευασμένο δέντρο ελιάς σε μορφή μινιατούρας, το οποίο ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο ως σουβενίρ.

Διαβάστε περισσότερα

H εκπομπή του Βασίλη Γερασίμου έσωσε κάποτε μια ανθρώπινη ζωή

Μιλήσαμε με τον θρυλικό ραδιοφωνικό παραγωγό για το ραδιόφωνο, τη νύχτα και την ΑΕΚ.

Ομολογώ ότι το λαϊκό τραγούδι, και ιδίως το σύγχρονο λαϊκό τραγούδι, δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου. Κι όμως, από πολύ μικρή ηλικία, κοντά στα 16 μου, είχα αρχίσει να ακούω σχεδόν φανατικά τις εκπομπές του Βασίλη Γερασίμου, εκπομπές που συνδύαζαν πάντα τη λαϊκή μουσική με τα τηλεφωνήματα των ακροατών.

Διαβάστε περισσότερα

Η Λευκή Συμφωνία κυνηγούσε ακροδεξιούς πριν και μετά τα live της

Μια ώρα στο τηλέφωνο με τον Θοδωρή Δημητρίου, ιδρυτή της μπάντας που επηρέασε τα Διάφανα Κρίνα και το ελληνικό ροκ της εποχής.

Η Λευκή Συμφωνία ήταν -και είναι ξανά- ένα απ' τα ελάχιστα ελληνικά γκρουπ που την έψαξαν πραγματικά με το εξωτερικό, που προσπάθησαν να κάνουν την υπέρβαση και να φτάσουν τις μουσικές τους στην Αγγλία και την Αμερική. Στα '90s, όταν το ελληνικό ροκ είχε αρχίσει να κερδίζει -επιτέλους- έδαφος, εκείνοι προτίμησαν "να πετάξουν και όχι να καούν".

Διαβάστε περισσότερα

Το πρώτο βράδυ του Μπάτμαν έβαζαν στοιχήματα πότε θα κλείσει

Μιλήσαμε με τον Γιώργο Νάσιο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας του θρυλικού μαγαζιού.

Όταν πρωτομπήκα στο Batman μια τελείως κανονική Τρίτη πρωί, ώρα που είχαμε κανονίσει με τον κύριο Μπάτμαν (για τα επίσημα κρατικά έγγραφα Γιώργο Νάσιο) αυτή τη συνέντευξη, άρχισα να χαζεύω σαν τουρίστας έναν χώρο που είχα ξαναδεί πραγματικά άπειρες φορές. Απλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που το έβλεπα πρωί και καμιά φορά, ακόμα και όταν είσαι στον ίδιο χώρο, όταν αλλάζει μια συνθήκη (στην προκειμένη το φως) είναι σαν να μηδενίζει το κοντέρ και να ξεκινάς πάλι από την αρχή.

Διαβάστε περισσότερα
2 3 4 5 6 7 8
Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO