ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

O Nadal είναι ο τενίστας που θέλουν οι γυναίκες

Μια δημοσιογράφος του ΟΝΕΜΑΝ διαλέγει τον δικό της αγαπημένο τενίστα και παραθέτει τους λόγους πίσω από το χρίσμα που χαρίζει στον Ισπανό.

Το τένις είναι το κατεξοχήν άθλημα του στιλ. Δεν χρειαζόσουν εμένα για να το μάθεις, αλλά η βασική υπεροχή του τένις όσον αφορά τους αθλητές του είναι ότι το στιλ είναι εκεί και μαγνητίζει το μάτι ακόμη και τη στιγμή του ματς.

Και οι ποδοσφαιριστές και οι μπασκετμπολίστες είναι σέξι, αλλά έξω από το γήπεδο. Οι τενίστες είναι σέξι και μέσα και έξω από αυτό. Αν, τώρα, πρέπει να επιλέξουμε και τον πιο σέξι από τους κυρίους με τη ρακέτα, η επιλογή είναι σχεδόν μονόδρομος.

Είναι Ισπανός, 29 ετών, κρατάει τη ρακέτα στο αριστερό και λέγεται Rafael Nadal. Η γενναιοδωρία του Tommy Hilfiger να τον ορίσει παγκόσμιο πρεσβευτή ήταν μια κίνηση αφιερωμένη στις θαυμάστριές του. Εντάξει, δεν ήταν, αλλά μπορώ να τη μεταφράζω όπως θέλω.

Ειδικά, όταν η κουβέντα πηγαίνει στον Nadal με την ανδρική συλλογή εσωρούχων TommyXNadal.

“Ανανεώσαμε τη συλλογή εσωρούχων για άντρες με ένα look που είναι μοντέρνο, αθλητικό και τολμηρό και ο Rafael Nadal είναι ο απόλυτος παγκόσμιος brand ambassador αυτής της νέας κατεύθυνσης”, δήλωσε περιχαρής ο σχεδιαστής.

Tommy, πολλά είπες. Σε ευχαριστούμε για όλα”, δηλώνω εγώ και πέντε-έξι-χιλιάδες φίλες μου.

Τι κάνει τον Nadal τόσο σέξι, εκτός από την κεντρική φωτογραφία που είδες λίγο πιο πάνω; Στην καθισιά μου, βρήκα έξι αδιαμφισβήτητους λόγους και στους παρουσιάζω:

1) Είναι Ισπανός

Δηλαδή λατίνος, δηλαδή το αίμα του βράζει, αλήθεια που διαπιστώνεις βλέποντάς τον την ώρα του αγώνα. Είναι πιο παθιασμένος με αυτό που κάνει απ’ όλους τους πρωτοκλασάτους τενίστες μαζί. Ο Federer είναι κορυφαίος τενίστας, αλλά μάλλον ο πιο ψυχρός όλου του ATP Tour, ο Djokovic είναι μεγάλος πλακατζής, αλλά αυτό είναι πιο σημαντικό για τους κολλητούς του παρά για τις θαυμάστριές του και ο Nadal είναι Ισπανός. Και φαίνεται. Χρειάζεται κάτι περισσότερο;

2) Είναι κουλ

Τόσο κουλ, που στο ανατρεπτικό τουρνουά τένις που διοργάνωσε η Tommy Hilfiger στη Νέα Υόρκη για το λανσάρισμα της καμπάνιας δεν είχε κανένα πρόβλημα να παίξει… strip tennis. Ο Nadal συγκρούστηκε σε πολλούς γύρους με top models όπως οι Chanel Iman και Hannah Davis φορώντας ειδικά σχεδιασμένες εμφανίσεις από την Tommy Hilfiger. Κάθε φορά που μια ομάδα έπαιρνε πόντο οι αντίπαλοι έβγαζαν ένα κομμάτι από τα ρούχα τους μέχρι να μείνουν με τα εσώρουχα και να αποκαλυφθούν τα νέα σχέδια για άντρες και γυναίκες της Tommy Hilfiger.

Ξέρεις πολλούς κορυφαίους επαγγελματίες αθλητές που θα συμφωνούσαν να πάρουν μέρος σε ένα τόσο αποκαλυπτικό event; Εμένα γιατί δε με καλέσατε κύριοι στη Νέα Υόρκη; Δεν είχα κάτι κλεισμένο για τέλη Αυγούστου.

3) Ξέρει να μιλάει

Και σαν να μην έφτανε αυτό, λέει και πράγματα που θα θυμάσαι και θα ‘χεις να λες, σαν να πρόκειται για δικές σου ατάκες. Μερικά εξαιρετικά παραδείγματα:

– “Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, έμαθα να βρίσκω διασκεδαστικό το να υποφέρω”.

– “Δεν έχω καθόλου χιούμορ όσον αφορά τις ήττες”.

– “Στην καριέρα σου θα έρθουν καλές και κακές στιγμές. Το σημαντικό είναι να έχεις κίνητρο και να συνεχίζεις να δουλεύεις με ταπεινότητα για να γίνεις καλύτερος παίκτης από πριν”.

– “Παίζω κάθε πόντο σαν να εξαρτάται η ζωή μου από αυτόν”.

Οι άντρες που μπορούν να μας κερδίσουν στα κορτ του εγκεφάλου δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο. Ο Nadal σερβίρει άσους σε όλα τα γήπεδα.

4) Έχει μακροχρόνια σχέση

Μεταξύ μας, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε τον Nadal ως πλέιμποϊ ή δον ζουάν ή πάρα πολύ δραστήριο στο χώρο του φλερτ. Κι αυτό δεν είναι καθόλου αρνητικό, τουλάχιστον αν ρωτάς μια γυναίκα. Ο Nadal έχει την ίδια σύντροφο εδώ και πολλά χρόνια, τη Maria Francisca Perello, κι αυτό προσθέτει στην εξαιρετική εικόνα που έχουμε για εκείνον. Σοβαρός, καθόλα εκδηλωτικός με την αγαπημένη του, ένας σωστός, συμμαζεμένος κύριος. Η Maria Francisca είναι όμορφη, αλλά όχι και η πιο χοτ γυναίκα στον πλανήτη, αλλά ξέρεις πώς είναι τα πράγματα με τους παιδικούς έρωτες. Το δέσιμο είναι διαφορετικό.

5) Είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών

Αυτό λειτουργεί ως αυτόματο διεγερτικό για μια γυναίκα. Μπορεί αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά ο Nadal των 14 κατακτήσεων σε γκραν σλαμ είναι και θα είναι ένας από τους μυθικότερους τενίστες όλων των εποχών. Μην ξαναλέμε τα αυτονόητα, Rafael είσαι το νούμερο ένα στην καρδιά μου.

6) Γιατί μοιάζει με εφηβικό crush

Όσο μοιάζει περισσότερο με άντρα και λιγότερο με αγόρι, ο Nadal ομολογουμένως κερδίζει σε γοητεία. Μισό λεπτό να τον ξαναδώ με τα εσώρουχα της νέας κολεξιόν της Tommy Hilfiger και επανέρχομαι.

Εντάξει, όλα καλά.

Που λες, όταν οι γυναίκες άρχισαν να μαθαίνουν ποιος είναι αυτός ο πιτσιρικάς Ισπανός που κερδίζει τα πιο μεγάλα τουρνουά με το καλημέρα, έπεσαν πάνω σε μερικές ‘νεανικές’ φωτογραφίες του. Δεν ξέρω, μπορεί να είναι ιδέα μου, αλλά βλέποντάς τες, θυμάμαι τον τύπο που μου άρεσε στο σχολείο. Όχι, δεν ήταν τόσο καλός τενίστας. Ούτε κοιλιακούς είχε. Παιδιά ήμασταν.

Τη νέα συλλογή αντρικών εσωρούχων #TommyXNadal μπορείτε να τη βρείτε στα καταστήματα Tommy Hilfiger καθώς και σε ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων καταστημάτων.