ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

O Terry Richardson του Ιnstagram και οι ‘μπαζούκας’ μούσες του

Τον λένε Mike Tang και κάθε μέρα περνάνε μπροστά από το φακό του οι πιο βαβαβούμ γυναίκες του Μαΐάμι και συνολικά της αμερικάνικης ηπείρου.

Την πρώτη φορά που πέσαμε πάνω στην τεράστια πάρτη του ήταν στα πλαίσια του ‘μάχιμου’ ρεπορτάζ μας σχετικά με τους κυνηγούς ταλέντων που κάνουν το instagram να αναστενάζει.

 

 

Εκεί, αναγκαστικά, τον ‘ξεπετάξαμε’ με μια και μόνο φωτογραφία, επειδή θέλαμε να δώσουμε ίδιο χώρο σε όλους (έτσι είμαστε εμείς, ακριβοδίκαιοι).

Μας είχε κάνει, όμως, φοβερή εντύπωση τόσο η ποιότητα των μοντέλων που επέλεγε (όλες γεμάτες καμπύλες, σε όλα τα σωστά σημεία-ειδικά στους γλουτούς).

 

Όσο και η έμφαση που έδινε στο αψεγάδιαστο retouching.

 

Το αγαπημένο του, όπως είδαμε να δηλώνει, σημείο σε κάθε φωτογράφηση (μαζί με τους γλουτούς).

 

Έχω 3-4 φωτογραφίσεις την ημέρα που μου παίρνουν από 2 ώρες. Τον πιο πολύ χρόνο τον περνάω μετά, προσπαθώντας να φέρω την φωτογραφία εκεί ακριβώς που την θέλω

Άσε που, στην πορεία του ψαξίματος, διαπιστώσαμε ότι δικές του ήταν μερικές από τις αγαπημένες μας φωτογραφίες τόσο στα αφιερώματα για τα instagram video που προκαλούν εγκεφαλικά.

 

Για τα πιο τσουρουφλιστά fitness girls του instagram, όπως την απίστευτη Τεξανή Jaimie Bernhardt που βλέπεις εδώ.

Για τους 35 γλουτούς που βάζουν φωτιά στο instagram, όπως αυτός της Nicole Mejia των 1.400.000 followers.

Για τα 50+1 στήθη μπαζούκας του instagram, μεταξύ των οποίων και αυτό της πολύπειρης και δημοφιλούς Valeria Orsini που βλέπεις εδώ.

 

Για τις Πορτορικάνες που ξεχωρίσαμε, μεταξύ των οποίων και την μοντέλο και τηλε-παρουσιάστρια Cami Li που βλέπεις εδώ.

Για τις Κολομβιανές που είναι το ίδιο καυτές με την Sofia Vergara όπως την τηλε-παρουσιάστρια Μelissa Giraldo που βλέπεις εδώ.

Και, φυσικά, για τη μεγάλη bimbo θύελλα του Μαΐάμι (μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η υπερ-αγαπημένη μας Κatya Elise Henry -αυτή που trainer είναι και η μάνα και η αδελφή της- που βλέπεις πιο κάτω).

Μια πόλη γεμάτη απίστευτες γυναίκες (που κάνουν κρα να τις φωτογραφίσει), στην οποία ο Mike μετακόμισε εδώ και χρόνια από την Βενεζουέλα.

 

Την δική του, αν θες, προσωπική παιδική χαρά/ ζαχαροπλαστείο.

 

Ενώ εκείνος έχει αναδείξει και ένα από τα μοντέλα που μετέπειτα ήρθαν στην Αθήνα για casting, δηλαδή την Αμερικανίδα Katerina Ibrahim.

Προσοχή. Παρότι τον συγκρίνουν συνεχώς με τον Terry Richardson , κάτι που ο ίδιος δεν αποδέχεται, υπάρχει μια σημαντική διαφορά.

Δεν είμαι φαν της δουλειάς του Richardson, αλλά εκτιμώ το πως έχει μετατρέψει τον εαυτό του σε brand. Είναι πολύ ταλαντούχος στο πως πουλάει τον εαυτό του

Ότι τον Mike, που ξεκίνησε με το να φωτογραφίζει πιάτα gourmet εστιατορίων, τον ενδιαφέρει μόνο η φωτογραφία και όχι η αυτο-προβολή.

 

 Επίσης, όπως όλα δείχνουν, δεν βάζει καθόλου το δάχτυλο (ή οποιοδήποτε άλλο μέλος του) στην ‘μαρμελάδα’.

 

Τις τεχνικές που έμαθα φωτογραφίζοντας φαγητά και ότι άλλο βρήκα ψάχνοντας στο internet, είναι αυτές που πλέον εφαρμόζω πάνω στα μοντέλα μου

Συγκεκριμένα ο Mike δουλεύει σταθερά μαζί με την επιτυχημένη make up artist σύζυγό του, Christina Pilo. Την οποία και φαίνεται να υπεραγαπά (στο κέντρο στη φωτό).

Ενώ υπεύθυνη του booking των μοντέλων και του συνολικού προγράμματός του, είναι η αδελφή της γυναίκας του, Valentina.

 

Αγαπημένο μου μοντέλο ήταν και παραμένει η γυναίκα μου

Το χαρακτηριστικό του στιλ και η εργασιακή ηθική του τον έχουν βοηθήσει να δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια μια εξαιρετικά επιτυχημένη photo & video company (την ohrangutang) που έχει 1 1/2 εκατομμύρια followers στο instagram και μετράει δυνατές συνεργασίες με brands επιπέδου H & M και φωτογραφήσεις σε όλα τα αντρικά περιοδικά του πλανήτη.

Εκείνη η επώνυμη που θα ήθελα πολύ να φωτογραφήσω είναι η Zoey Deschanell. Θα ήθελα να εκπλήξω και εκείνη και εμένα με το αποτέλεσμα

Εννοείται πως έχει γυρίσει διάφορα music videos για το καλλιτέχνες της Λατινικής Αμερικής. Επίσης, έτσι για το κέφι του, εκδίδει και ένα πολύ εστέτ τριμηνιαίο περιοδικό με τον -προφανώς ειρωνικό- τίτλο The Conservatives.

Ενώ πολύ θετικές αντιδράσεις είχε και μια μικρού μήκους ταινία που κυκλοφόρησε τελευταία, το Exhale. Κάτι καθόλου τυχαίο καθώς αυτό, το να βρεθεί διευθυντής φωτογραφίες σε μεγάλες παραγωγές, είναι και ο τελικός στόχος του.

 

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα άνθρωπο που κατάφερε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Κάποιον που με κάθε λήψη καταφέρνει να μας μεταδώσει τον παιδικό ενθουσιασμό που νοιώθει μπροστά σε μια πολύ ωραία γυναίκα που δεν διστάζει να αφεθεί στα χέρια του.

Το πιο σημαντικό όταν έχεις στα χέρια σου την δημόσια εικόνα κάποιου είναι πρώτα να κερδίσεις και μετά να σέβεσαι την εμπιστοσύνη που σου δείχνουν

Κατά τα άλλα, έχοντας ιδία εμπειρία αφού εκεί πήγα το γαμήλιο μου, συμφωνώ μαζί του ότι το πιο συγκλονιστικό μέρος που έχει κάνει φωτογράφηση είναι οι cenotes, τα υδάτινα δηλαδή φυσικά σπήλαια στην Playa del Carmen στο Μεξικό.

Και εννοείται ότι ζηλεύω τα υπέροχα μέρη στα οποία ταξιδεύει. Αν και παρηγορούμαι από το γεγονός ότι αυτός δεν τα βλέπει καν. Είπαμε, το παλικάρι είναι μονίμως κολλημένο μπροστά σε μια οθόνη και φωτοσοπάρει σαν να μην υπάρχει αύριο.

Όσον αφορά τις μούσες του, τον πραγματικό δηλαδή λόγο που πατήσατε κλικ πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, αυτές -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνουν (με χρονική σειρά όπως τις σταμπάραμε στο account του):

Την Yoemy Daniela, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Την πρώην Βενεζουελιανη βασίλισσα της ομορφιάς -και νυν ηθοποιό- Jho “Coco” Noda.

Tην εντυπωσιακή Λατινοαμερικάνα Playmate Jessica Canizales.

Την γοητευτική σταρ σε σαπουνόπερες Rosanna Zanetti.

Tην επίσης συμπατριώτισσά του Jessica Sidoravicius, με το εντελώς γατίσιο βλέμμα.

Και την πραγματικά αγγελική Angelique Montalvo.

 

Όλες δηλαδή με κοινό στοιχείο την Λατινοαμερικάνικη καταγωγή και το όχι ιδιαιτέρως δυνατό instagram.

Ήταν σαν να λέμε γυναίκες του κύκλου του. Κυρίως ηθοποιοί και μοντέλα. Kατά 80% γέννημα θρέμμα Βενεζουέλα (όπως και η Gaby Bruno που βλέπεις εδώ), μια χώρα της οποίας ήταν κάτι σαν εθνικός φωτογράφος.

Σπόντα, τα πρώτα χρόνια, βρίσκουμε κάποια πορνοστάρ, τύπου Alby Ryder.

Ή κάποια MMA fighter, ένα άθλημα του οποίου είναι hardcore φαν, όπως την Βραζιλιάνα Sue Lasmar.

I've always been a huge fan of fit models, this perfection @suelasmar by @ohrangutang at @octopustudiomia , hair and makeup by @cristinapilo

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mike "Ohrangu" Tang (@ohrangutang) στις

 

Με τη συνέχεια να περιλαμβάνει ονόματα που βοήθησε να γίνουν πρωτοκλασάτα, όπως την λαχταριστή Yovanna Ventura, μετέπειτα κορίτσι του Justin Bieber, νυν σχεδιάστρια και βεραμάν insta φαινόμενo με 4,5 εκ. folllowers.  

Την πληθωρική Abigail Ratchford των 6,1 εκ. followers που συχνά πυκνά σπάει το instagram.

Την βετεράνο του σέξι Daphne Joy,ρώην cheerleader, πρώην γκόμενα του 50 Cent και νυν βαρβάτο insta-girl.

 

Tην Lindsey Pelas, μια γυναίκα φτιαγμένη για να τρέχει slow mo.

Kαι την προσωπική αγαπημένη του Mike, την τατουαρισμένη skater Jesse.

Perfect morning @jwallzzz by an @ohrangutang @ohrangutangsjungle H&M @cristinapilo

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mike "Ohrangu" Tang (@ohrangutang) στις