ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Το πιο αληθινό Σαββατοκύριακο της Αθήνας είχε μπόλικο skate και μπάσκετ

Τα ξεχωριστά events της καμπάνιας του STR8, Spray Your Truth, έδωσαν το δικό τους χρώμα στην πόλη το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου.

Δεν ξέρω αν κυκλοφόρησες στην πόλη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, αν όμως έκανες τις βόλτες σου, θα διαπίστωσες ότι η ενέργεια κι ο ενθουσιασμός ξεχείλιζαν και έδιναν μια διαφορετική αίσθηση ζωντάνιας στην Αθήνα.

Δεν μπορείς να πεις ότι δεν σε είχαμε προετοιμάσει. Τις τελευταίες εβδομάδες, πάρα πολύς κόσμος ακολούθησε το κάλεσμα του STR8 και μοιράστηκε τη δική του αλήθεια, παίρνοντας μέρος στην ενέργεια Spray Your Truth και συμμετέχοντας έτσι στην κλήρωση για πλούσια δώρα.

Στις 25 και στις 26 Ιουνίου, η ενέργεια κορυφώθηκε με δύο μεγάλα events, οι πρωταγωνιστές των οποίων τα είχαν προαναγγείλει αποκλειστικά εδώ στο Oneman. Ας δούμε τι έζησαν όσοι είχαν την τύχη να τα παρακολουθήσουν από κοντά.

3on3 και τα μυστικά του αθλήματος απ’ τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο

 

“Υπάρχουν πολλά παιδιά τα οποία μπορεί να έχουν πολύ ταλέντο αλλά δυστυχώς δεν αξιοποιείται σωστά, ή αν έχουν ένα συγκεκριμένο πρόβλημα δεν ασχολείται κανείς μαζί τους για να το βελτιώσουν. Η ψυχολογική πίεση που τους ασκείται για να πετύχουν είναι τεράστια κι όλα αυτά που πρέπει να δουλευτούν από μικρή ηλικία απαιτούν άτομα με μεράκι, όρεξη και σωστή οργάνωση ώστε να επενδύσουν πάνω σε αυτά τα παιδιά.”.

Αυτά έλεγε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στο Oneman για τα νέα παιδιά που ξεκινάνε τώρα το μπάσκετ και το περασμένο Σάββατο τα έκανε πράξη, προσφέροντας στους νικητές του διαγωνισμού Spray Your Truth μια αποκλειστική προπόνηση.

 

Ο αθλητής που έχει γράψει χρυσές σελίδες στα παρκέ με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων, μαζί με τη συμβουλευτική του ομάδα, μετέδωσαν στους μικρούς αθλητές τα μυστικά για την επιτυχία, τη σωστή προπόνηση, τις νίκες αλλά και την ολοκληρωμένη διατροφή πριν και μετά από έναν αγώνα. Γιατί καλό είναι να βλέπεις και να διδάσκεσαι τα βασικά του μπάσκετ, αλλά είναι ακόμα καλύτερο όταν στα διδάσκει ένας πρωταθλητής κι εν ενεργεία αθλητής, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει ένα Ευρωμπάσκετ κι έχει βοηθήσει στο θρίαμβο της νίκης επί των Αμερικάνων στο Μουντομπάσκετ του 2006.

Την Κυριακή, οι νικητές συμμετείχαν σ’ ένα τουρνουά 3on3 streetball, το οποίο διοργάνωσε ο ΠΣΑΚ στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου. Οι ομάδες αναμετρήθηκαν στα γήπεδα χαρίζοντας μεγάλες συγκινήσεις, με coach φυσικά τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, πιθανότατα σε μια εικόνα απ’ το μέλλον.

 

Το STR8 ήταν υποστηρικτής της διοργάνωσης δημιουργώντας το δικό του γήπεδο, ενώ χάρισε και προϊόντα περιποίησης στους συμμετέχοντες. Φρόντισε μάλιστα να τους μείνει η εμπειρία αξέχαστη, αφού στο STR8 photo booth που υπήρχε στο χώρο μπορούσαν όλοι να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Skateful 8 years of colors party

 

“Τα φυτώρια οφείλουμε σίγουρα να τα προσέξουμε και να τα προστατεύσουμε. Μιλάμε άλλωστε για παιδιά που είναι εκτεθειμένα σε κινδύνους. Αν μπορούμε σε συνεργασία με τους γονείς να δώσουμε ένα καλό παράδειγμα, να τα βοηθήσουμε ώστε η ενασχόλησή τους με το skate να είναι μακροχρόνια. Είναι κι οι γονείς πλέον πιο ανοιχτοί, βλέπουν κι άλλα παιδιά να κάνουν, είναι πιο απλό. Είναι σημαντικό να έχεις υποστήριξη κι απ’ το σπίτι”.

Ο Βασίλης Αράμβογλου αγαπάει πολύ το skate, στο οποίο έχει άλλωστε έχει αφιερώσει τη ζωή του. Skater από μικρός, τα τελευταία 8 χρόνια αποτελεί μέλος της skate κοινότητας κι ως ιδιοκτήτης του Color Skate Shop αλλά και της εταιρείας ένδυσης Goodbie.

Το αγαπημένο στέκι των skaters, γιόρτασε τα 8 του χρόνια με το πάρτι “Skateful 8 years of colors party”, απ’ το οποίο δεν έλειψε η μουσική, η street art αισθητικοί, οι φανατικοί του slate και φυσικά το STR8. Άλλωστε, οι νικητές του διαγωνισμού Spray Your Truth απέκτησαν original σανίδες απ’ την ομάδα του Color Skate. H οδός Γυφτοπούλου γέμισε με χρώματα, κέφι, νέο κόσμο και πολλές σανίδες skate.

Κι όσοι δεν κέρδισαν πάντως, διασκέδασαν, έδειξαν τις δεξιότητές τους στο skate, φωτογραφήθηκαν στο STR8 photo booth, γνώρισαν κόσμο και κέρδισαν προϊόντα περιποίησης STR8 LIVE TRUE.

Το ραντεβού με την αλήθεια συνεχίζεται

 

Η Αθήνα γιόρτασε με τα events του STR8, όμως ο διαγωνισμός αλλά κι οι ενέργειες δεν σταματάνε εδώ. Τον Σεπτέμβρη, ο ξεκαρδιστικός YouTuber Lynx φυλάει για εσάς πολλές εκπλήξεις, ενώ συνεχίζεται κι ο μεγάλος διαγωνισμός Spray Your Truth, με τους νικητές να έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν drones, action cams και συλλεκτικά backpacks., με μοναδική προϋπόθεση να μοιραστούν μια δική τους αλήθεια.