OPINIONS

Γιατί πρέπει να καταργηθούν οι διακοπές

Να μπει ένα στοπ σ' εκείνες τις μέρες του χρόνου που το μόνο που κάνουν είναι να μας αποσυντονίζουν.

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τις διακοπές. Εκεί που δουλεύεις δέκα ώρες την ημέρα και το Σαββατοκύριακο το ρίχνεις στο αλκοόλ και τα χάπια για να ξεχάσεις ότι δούλευες όλη την εβδομάδα, έρχονται οι διακοπές. Σου δείχνουν ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει κανονική ζωή και σου γαμάνε τη 'ζωή'.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιος είπε ότι οι Ολυμπιακοί χαίρονται με την κατάσταση στον ΠΑΟ;

Ένας φίλος του Ολυμπιακού παραδέχεται ότι δεν ευχαριστιέται καθόλου πια τις ήττες του αντιπάλου του.

Άβολα. Αν έπρεπε να διαλέξω μία λέξη για να περιγράψω το πώς αισθάνομαι βλέποντας τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό να πηγαίνει από ήττα σε ήττα στο πρωτάθλημα και το γεγονός αυτό να μην χωράει καν στο top 5 των μεγαλύτερων προβλημάτων του συλλόγου, θα επέλεγα το ‘αβολα’.

Διαβάστε περισσότερα

Η υποκρισία της σακούλας: αλήθειες και ψέματα

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, με νάιλον σημαία ανοίγει μια πλαστική σακούλα και χαίρεται που οι Γάλλοι και οι Ιταλοί την απαγόρευσαν οριστικά, έτσι για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.

Πού διάβολο έχει πάει αυτός ο Χατζηπετρής του αγαπημένου μας Λουκιανού; Ξενιτεύτηκε για να δουλέψει κι αυτός κάποια στιγμή στη ζωή του, άραξε σε κάποιο εξωτικό νησί και τρώει τα λεφτά των σκανδάλων ή μήπως είναι κάπου εδώ κοντά μας και γελάει με τα όσα συμβαίνουν με τις πλαστικές σακούλες;

Διαβάστε περισσότερα

Υπόθεση Τούρκων αξιωματικών: Η κορύφωση της δουλοπρέπειας

Η μάχη της κυβέρνησης με τους δικαστικούς, που συνεχίζεται, φέρνει στο φως αγορίστικα και ποδοσφαιρικά σύνδρομα, τα οποία μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνα.

Η διατήρηση των ανώτερων αξιών που διέπουν το νομικό σύστημα της χώρας είναι απαραίτητη. Και άπαξ και χωριζόμαστε απνευστί σε κλάδους, υπάρχει η υποχρέωση να αναφερθεί ότι κάθε ένας εξ αυτών έχει τα δικά του 'προβλήματα'. Από εκεί ως το να τσακώνονται οι δύο ενδεχομένως πιο σημαντικοί 'κλάδοι' της χώρας σαν αγοράκια με υψηλή τεστοστερόνη για ένα φάουλ στο παρκάκι, υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Η παράλληλη διάσταση της Πρωτοχρονιάς του 1980

Οι ειδήσεις, τα ρεβεγιόν, τα τραγούδια μερικές δεκαετίες πριν, όταν όλα ήταν αλλιώς. Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος γυρίζει ανάποδα την κλεψύδρα και θυμάται ξεχασμένα και χαμένα πράγματα.

Ζούμε μέσα σ’ ένα όνειρο που τρίζει σαν το ξύλινο ποδάρι της γιαγιάς μας μα ο χρόνος ο αληθινός σαν μικρό παιδί είναι εξόριστος μα ο χρόνος ο αληθινός είναι ο γιος μας ο μεγάλος κι ο μικρός…

Διαβάστε περισσότερα

Δεν ελπίζω τίποτα, είδα τι έγραψαν στο Facebook του Καζαντζάκη

Ο σπουδαίος Νίκος Καζαντζάκης μιλάει αποκλειστικά στο Oneman και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και ευχαριστεί τους εκατοντάδες που του έστειλαν ευχές για τη γιορτή του.

Μια παιχνιδιάρικη ηλιαχτίδα, απ’ αυτές τις ατίθασες, τρύπωσε από τη γρίλια του παράθυρού του και τον έκανε να μορφάσει. Διόρθωσε με μια κουρασμένη κίνηση τα γυαλιά του και έστρωσε τα πυκνά φρύδια του, την ώρα που ρούφηξε τον καπνό του, ένα περίεργο μείγμα πικραμύγδαλου αγορασμένο από τη Βιέννη.

Διαβάστε περισσότερα

Στον πόλεμο κατά της Μποφίλιου δεν υπάρχουν νικητές

Μερικές σκέψεις για ακόμη ένα θέμα που απέκτησε μεγαλύτερη βαρύτητα απ' όση αξίζει.

Ζούμε σε μια τοξική εποχή, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επ’ αυτού. Κάθε λέξη που εκτοξεύεται εντός της δημόσιας σφαίρας, μπορεί να (παρ)ερμηνευθεί σαν ανοιχτή πρόσκληση σε μονομαχία. Κάθε ατάκα η οποία δεν ταιριάζει με τις πεποιθήσεις μας, αποτελεί αυτόματα casus belli, σ’ έναν πόλεμο που γίνεται πάντα και αυστηρά επί προσωπικού.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10
PROMO
Social Man