OPINIONS

Είναι ο Justin Bieber o νέος DiCaprio;

Στα 23 του, ο 'ενοχλητικός' Καναδός pop star φαίνεται να ακολουθεί φουλ στα χνάρια του επαγγελματία μοντελοπνίχτη Leo.

‘Πάταξον μεν, άκουσον δε’ φάση είναι όλο το συγκεκριμένο αφιέρωμα. Γιατί το ξέρω ότι σε ενοχλεί/ σε εκνευρίζει/ μισείς θανάσιμα τον Bieber και όλα όσα αυτός αντιπροσωπεύει. Εκτός, φυσικά, αν ανήκεις στα 87,6 εκατομμύρια 14χρονα κοριτσάκια που τον ακολουθούν στο Instagram.

Υπάρχει όμως κάτι που οφείλουμε, αν θέλουμε να είμαστε τίμιοι με τους εαυτούς μας, να του το αναγνωρίσουμε. Και αυτό είναι το καλό γούστο του στις γυναίκες. Ναι, σαφώς και δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για εκείνες. Ναι, σαφώς και τα 200 εκ. προσωπική περιουσία του βοηθούν.

Αν, ωστόσο, απομονώσεις αυτή και μόνο την ‘πτυχή’ της δραστηριότητάς του, θα διαπιστώσεις ότι όντως έχει πολλά κοινά σημεία με τον -κατά 20 σχεδόν χρόνια μεγαλύτερό του- ‘πορθητή’ του στάβλου Αγγέλων της Victoria’s Secret.

Ειδικά αν συγκρίνεις το που βρίσκεται τώρα, στα 23 του, ο Justin με το που βρισκόταν τότε, στα 23 του, αντίστοιχα ο DiCaprio. Την εποχή δηλαδή που ο Τιτανικός ετοιμαζόταν να τον μετατρέψει σε superstar και από την all model inclusive αγκαλιά του είχαν ήδη περάσει η 17χρονη Bridget Hall, η πρώτη του μοντέλα. Κάτι που σημαίνει ότι πάντοτε θα την θυμάται. Σωστά;

Καθώς επίσης η Naomi Campbell (με την οποία παρέμειναν ‘φίλοι’ για πολλά χρόνια), η Natasha Henstridge (λίγο πριν το γυρίσει στην υποκριτική με το Species), η άγνωστη Kristen Zang με την οποία πήγε στην πρεμιέρα του Romeo + Juliet και η -κατά 6 χρόνια μεγαλύτερή του- εκθαμβωτική Ηelena Christensen.

Ενώ επίσης φέρεται να είχε ‘βοηθήσει’ την Demi Moore να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Bruce και να έχει κάνει ένα πέρασμα από την 18χρονη Britanny Daniel, την μια από τις δυο δίδυμες πρωταγωνίστριες του Sweet Valley High, με την οποία έπαιξαν μαζί στo Basketball Diaries.

Αντίστοιχα ο Bieber, αν εξαιρέσεις την πιο μακροχρόνια (και επεισοδιακή) σχέση της ζωής του, αυτή με την Selena Gomez που κράτησε 5-6 χρόνια, μια χαρά έχει ήδη κάνει την δική του supermodel γύρα. Με τη μόνη διαφορά ότι, όσον αφορά εκείνον, τα supermodels συνήθως σπεύδουν μετά να διαψεύσουν ότι έχει γίνει κάτι μεταξύ τους (σε αντίθεση με τον DiCaprio, όπου βγαίνουν και το διαφημίζουν).

Κάτι που συνέβη τόσο με την Miranda Kerr, με την οποία υποτίθεται ότι βρέθηκαν μετά το Victoria’s Secret Fashion Show το 2012. Ναι, η ίδια το αρνήθηκε. Αλλά ότι, χρόνια αργότερα, έσπευσε να τον σπάσει στο ξύλο ο τότε άντρας της, Orlando Bloom, σε ένα εστιατόριο της Ibiza, κάτι διαφορετικό μας λέει.

Όπως και το γεγονός ότι η Adriana Lima έσπευσε να διαψεύσει ότι βρέθηκαν με τον Justin μετά από ένα party στις Κάννες, ένα ολόκληρο χρόνο μετά το γεγονός. Mε μια, όπως και να’ χει, επική απάντηση που έλεγε ‘Ξέρεις πως αποκαλώ οποιοδήποτε είναι κάτω από δυο μέτρα; Απλώς φίλο’

Ενώ τη σχέση τους διέψευσε και η αγαπημένη μας 23χρονη Ουγγαρέζα Barbara Palvin, με την οποία φέρεται να κεράτωσε την Gomez (η οποία και έκανε retweet την φωτό που έδειχνε τους δυο τους μαζί).

 

Αντιθέτως φουλ επιβεβαιωμένες είναι οι σύντομες σχέσεις του διαβόητου pop star (πως αλλιώς, δηλαδή, να τον αποκαλέσω;) με την 22χρονη μοντέλο-κόρη του Stephen Baldwin, την Hailey, που πήγε διακοπές μαζί με εκείνον και την οικογένειά του στην Anguilla.

Την χιπ 18χρονη ηθοποιό και μοντέλο Sofia Richie, κόρη του  Lionel, με την οποία ταξίδεψαν μαζί σε Ιαπωνία και Μεξικό αλλά το διέλυσαν επειδή εκείνος δεν ήθελε σοβαρή σχέση.

Την -supermodel επιπέδου- πρωταγωνίστρια του Transformers: Age of Extinction, Nicola Peltz, με την οποία γνωρίστηκαν σε ένα party στο Τορόντο.

peltz

Και, στο περίπου, όσον αφορά την επιβεβαίωση, με δυο από τις Kardashian. Πρώτα δηλαδή με την Kourtney και μετά με την ετεροθαλή αδελφή της Kendal Jenner η οποία, το μόνο που είπε σχετικά, ήταν ότι μικρή ήταν καψουρεμένη μαζί του. Και όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει όταν έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά κάποιον/αν που είχες κάποτε αφίσα στον τοίχο σου .

Αν και όλα τα παραπάνω είναι λίγο πολύ αναμενόμενα για κάποιον με τη φήμη του. Εκεί που θεωρώ ότι είναι το πραγματικό του ταλέντο είναι το γεγονός ότι, σε αντίθεση με τον Leo (προφανώς και λόγω ηλικίας) ξέρει να ‘αναδεικνύει’ ταλέντα που βρίσκει στο internet. Πάντα με σαφή προτίμηση στις εξωτικές καλλονές, όπως την 18χρονη Ισπανίδα καλλονή Cindy Kimberly, που μετά το ‘ποια είναι αυτή Θεέ μου’ post του, βρέθηκε να κάνει κανονική καριέρα μοντέλου.

Tην Ηπειρώτισσα Elaine Gregory με έδρα το Μαΐάμι, μπροστά στην οποία φέρεται να σταμάτησε την λιμουζίνα του και έτρεξε να της συστηθεί.

Ή την ‘αγγελικά πλασμένη’ ανερχόμενη μοντέλα Scarlett Leithold, που επίσης έφερε στο προσκήνιο μέσω του account του στο instagram.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ταλέντου με το οποίο έκανε και σχέση αποτελεί η 21χρονη βρετανίδα μοντέλο και youtuber Jayde Pierce με την οποία φωτογραφήθηκε σε διακοπές στα Bora Bora (και για την οποία φέρεται να έγραψε το Love Yourself).

Όπως επίσης, στα ξεκινήματα του, την Μεξικανο-φιλιπινέζα τραγουδίστρια Jasmine V, με την οποία έβγαινε στα 16 του πριν φάει κόλλημα με την Gomez, την Jessica Jarrell με την οποία έκανε περιοδεία το 2010 και, πάνω από όλα, την προσωπική του ανακάλυψη, την 18χρονη τότε Λατίνα μοντέλα  Yovanna Ventura που πλέον δικαίως έχει φτάσει τους 5,1 εκ. followers στο instagram.

Το ρόστερ επίσης περιλαμβάνει την 23χρονη σοκολατένια μοντέλα Ashley Moore με το ιδιαιτέρως καυτό instagram.

Tην γλυκύτατη 22χρονη Βραζιλιάνα (εννοείται μοντέλο) Gabriella Lenzi, γνωστή και ως ‘η πρώην του Neymar’.

Και την πρώην σερβιτόρα στα Hooters -και νυν μοντέλο και κορίτσι του Tyga- Jordan Ozuna.

 

Ειδική μνεία στην DJ και μοντέλο Chantel Jeffries που ήταν συνοδηγός στην περίφημη κίτρινη Lamborghini όταν τον συνέλαβαν να την οδηγεί (το αυτοκίνητο, όχι την Chantel) υπό την επήρεια ουσιών.

Στην Αγγλίδα διαγωνιζόμενη του Big Brother Laura Carter με την οποία φέρεται να έκανε τρίο μετά από συναυλία του.

 

Καθώς επίσης στην πληθωρική Alyssa Arce, playmate και μούσα του Terry Richardson, που έγινε γνωστή ως αυτή με την οποία έκανε φάση πάνω στο γιοτ του στην Ibiza.

 

Και, πάνω από όλα, στην συγκλονιστική Αυστραλέζα Sahara Ray με την οποία έκαναν γυμνοί μπάνιο κατά τη διάρκεια διακοπών στη Χαβάη.

Στο τέλος της ημέρας ο Bieber, ακόμη και αν κερδίσει μια στοίβα Grammies, ποτέ δεν θα έχει το σεβασμό στο άλλο φύλο του Leo. Ωστόσο είναι μια χαρά insta-hottie scouter. Αυτό δηλαδή που είναι τελικά το μοναδικό (σόρι, το πραγματικό εννοούσα) ταλέντο του.

(κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/ Invision/AP)