Love at first fight

Ο πρώτος σας τσακωμός πιθανότατα δεν θα είναι και ο τελευταίος. Ε, και;
SHARES

Ο τσακωμός, ο πρώτος τσακωμός, μπορεί να είναι δυσάρεστος, αλλά όταν περάσει σε αφήνει με ένα αίσθημα ανακούφισης: πάει και αυτό, τσακωθήκαμε και ακόμα είμαστε μαζί, φιου. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως τώρα μπορείς να αφεθείς επειδή μία δύσκολη στιγμή πέρασε. Ωστόσο κάθε τσακωμός που περνά και σας κρατάει ακόμη μαζί είναι και ένα βήμα για το επόμενο στάδιο της σχέσης σας, όπου και οι δύο πλευρές μαθαίνουν να παραδέχονται τα λάθη τους και να κάνουν υποχωρήσεις.

Δεν χρειάζεται να φρικάρεις, αλλά να καταλάβεις τι ήταν αυτό που πυροδότησε την ένταση. Οι τσακωμοί μπορεί να είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας σχέσης, αλλά χρειάζεται προσοχή ώστε να μην γίνει ο σύντροφός σου ο σάκος του μποξ, να μην ξεσπάς εκεί κάθε φορά που κάτι δεν πηγαίνει καλά στην υπόλοιπη ζωή σου.

Ο πρώτος τσακωμός είναι ένα ορόσημο, και πολλές φορές γίνεται για κάτι τόσο αστείο που μετά από καιρό έχει σχεδόν ξεχαστεί. Μια παρεξήγηση επειδή δεν γνωρίζεστε ακόμα πολύ καλά, ένας εκνευρισμός που δεν ξέρατε πώς να τον χειριστείτε, μία άσχημη στιγμή. Δεν χρειάζεται υπερανάλυση, παρά μόνο συζήτηση. Αν η πρώτη κρίση ξεπεραστεί με επιτυχία, τότε η σχέση σας θα γίνει ακόμα πιο δυνατή.

Στη νέα ρομαντική αλλά ταυτόχροναι ρεαλιστική διαφήμιση της μπύρας ΑΛΦΑ , όπου παρακολουθούμε τη ζωή ενός νέου ζευγαριού που αποφασίζει τελικά να κάνει το δικό του επόμενο βήμα, βλέπουμε διαρκή flashback από τη σχέση τους και τις στιγμές εκείνες που συνθέτουν το παζλ της κοινής τους ζωής. Η στιγμή που ο άνδρας θυμάται εκείνο τον τσακωμό τους που έγινε η αιτία να σπάσει το τζάμι από την κορνίζα, αποτυπώνεται μέσα από την ένταση στο βλέμμα του και η σκέψη πως θα μπορούσε να χαθεί το "μαζί" κατακλύζει το πρόσωπό του. Κρατάει όμως τόσο λίγο, που σε κάνει να πιστέψεις πως πλέον δεν έχει καμία αξία, μπροστά σε όλα όσα έχουν ήδη ζήσει, και σε όσα ανυπομονούν να έρθουν.

Έτσι και εσύ, την επόμενη φορά που θα έχεις έναν «πρώτο» τσακωμό, μην φρικάρεις. Συζήτα, άκου, μίλα, και αποφασίστε από κοινού ποιο θα είναι το δικό σας επόμενο βήμα. Αν τα κάνετε αυτά, κατά πάσα πιθανότατα, θα είναι ένα βήμα που θα το κάνετε αγκαλιά. 

Share
 

24Media Network

Τέλος Καρντόσο-Λύμπε

Με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, οι Μιγκέλ Καρντόσο και Νίκος Λυμπερόπουλος αποτελούν παρελθόν από τη θέση του προπονητή και του Τεχνικού Διευθυντή αντίστοιχα.

Και τώρα ο τελικός με τους Σλοβάκους

Ο Σάββας Τζιομπάνογλου γράφει για την νίκη του ΠΑΟΚ στη πρεμιέρα, που ήρθε με κόπο και αφήνει διδάγματα για το τι δεν πρέπει να κάνει για να βρεθεί στους ομίλους του Europa League.

 
equalizer

Quentin, δεν είσαι ηθοποιός!

Τον λατρεύουμε ακόμα κι όταν παραδεχόμαστε ότι δεν είναι καλός σε ένα πράγμα: Στην ηθοποιία. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι απολαυστικός. Λεπτή η γραμμή. Παραθέτουμε τα πειστήρια.

POP για τις δύσκολες ώρες

Ο δρόμος έχει τη δική του μουσική

Συναντήσαμε τους ανθρώπους που δίνουν ήχο στην καλοκαιρινή Αθήνα.

Social Man
PROMO