ΣΤΗΛΕΣ

Ήμουν στα Εξάρχεια όταν δολοφόνησαν τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο

Μια ολόκληρη γενιά ενηλικιώθηκε το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου του 2008.

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι η παρακολούθηση μιας ταινίας -ή καλύτερα- η διάρκεια της παρακολούθησης μιας ταινίας μπορεί να αλλάξει σε σένα και σε ολόκληρη τη γενιά σου τον τρόπο θέασης του κόσμου; Σίγουρα αλλά δεν ξέρω αν εννοούμε τον τρόπο που το εννοώ εγώ.

Διαβάστε περισσότερα

Οι 33 κανόνες του μελομακάρονου

Ήρθε η ώρα το αγαπημένο γλυκό των Χριστουγέννων να λάβει την αναγνώριση που του αξίζει.

Χριστούγεννα, δώρα, διακοπές, εκδρομές, στολίδια, ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ. Έλα, μεταξύ μας, υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που χαίρεται με τον ερχομό της εορταστικής περιόδου, μόνο και μόνο επειδή επιτέλους, τα αγαπημένα μας γλυκά επέστρεψαν στα ζαχαροπλαστεία και στα στομάχια μας.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να κάνεις το παιδί σου να προτιμήσει εσένα από το tablet

'Άστο ξεφόρτιστο', είναι η σύντομη απάντηση. Η πιο αναλυτική, ακολουθεί.

Πεντέμισι χρόνια μετά την πρώτη φορά που ασχοληθήκαμε με το ζήτημα και με τη συσσωρευμένη γνώση /απόγνωση που διαθέτω μετά την 'τράβα με και ας κλαίω' αγορά -για πάρτη της 9χρονης μοναχοκόρης μου- ενός tablet, μιας 32αρας τηλεόρασης και δυο gaming system (ένα σταθερό και ένα φορητό) για το δωμάτιό της, αισθάνομαι αρκετά άντρας για να ομολογήσω την ήττα μου.

Διαβάστε περισσότερα

12 μαθήματα ζωής που σου δίδαξε ο Harry Potter

"Ο χρόνος δεν θα πάει πιο αργά, όταν κάτι δυσάρεστο βρίσκεται μπροστά σου".

Έχουν περάσει 22 χρόνια από τη μέρα που ο Harry Potter πρωτοεμφανίστηκε στα βιβλιοπωλεία, προσθέτοντας άπειρα μηδενικά στον λογαριασμό της άσημης μέχρι τότε J.K Rowling. Τώρα, επτά βιβλία μετά και σχεδόν δέκα χρόνια μετά το τελευταίο της σειράς, ο μαγικός της κόσμος αποτελεί σημείο αναφοράς για την ποπ κουλτούρα. Για τα παιδιά μάλιστα, που μεγάλωσαν διαβάζοντας ή βλέποντας τις ταινίες, αποτελεί κάτι πιο βαθύ, καθώς μέσα σ' αυτόν τον κόσμο βρήκαν κάποια απ' τα πρώτα αποφθέγματα που τους χτύπησαν στο μυαλό.

Διαβάστε περισσότερα

Σου δίνουμε τη φωτογραφία, βρίσκεις ποιος hip hop μύθος είναι;

Αν ξέρεις μόνο από ελληνικό hip hop, καλύτερα να μην παίξεις αυτό το κουίζ.

Τα πρώτα βήματα, τα πολιτικά 80s, η golden age των '90s, τα 00s και τα '10s που κυριάρχησε, όλες οι περίοδοι συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το κουίζ σχετικά με το φαινόμενο hip hop.

Διαβάστε περισσότερα

Οι 30 κανόνες της Black Friday

Όσο ψωνίζεις εμείς καταγράφουμε, χωρίς εκπτώσεις.

Έφτασε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου που η τηλεόραση γεμίζει με διαφημίσεις για προσφορές, τα καταστήματα ανοίγουν νωρίτερα κι εσύ προσπαθείς να τα βάλεις όλα αυτά σε μία τάξη, μήπως και βρεις μια προσφορά που όντως σε συμφέρει για κάτι που πραγματικά χρειάζεσαι.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Elon Musk δεν ήταν ποτέ ο σωτήρας που περίμενες

Το πέρασμα από την αποθέωση στην απαξίωση είναι καμιά φορά ένας δρόμος στρωμένος με μερικά tweets.

Ο Elon Musk είναι ένας νέος (κάτω από 50 ετών) επιχειρηματίας και επενδυτής που γεννήθηκε στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής. Από πολύ μικρός ο Musk ανέπτυξε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα κομπιούτερ

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO