ΗΜΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Φαρμακοποιός σημαίνει φως

Αφού συνήλθε μετά το aikido, ο Ηλίας διάλεξε το δρόμο της ευεξίας και πήγε να μάθει τη δουλειά στο επικότερο φαρμακείο της Αττικής.

Οι πρώτες εικόνες που έχω από φαρμακείο είναι από αυτό της κυρίας Ζήνας, ένα αρχαίο επί της Βουλιαγμένης, ανάμεσα πλέον από τις στάσεις του μετρό Ηλιούπολη και Άγιος Δημήτριος.

Διαβάστε περισσότερα

Aikido Kid: Ο δρόμος του πολεμιστή

Ο Ηλίας Αναστασιάδης πήγε να μάθει aikido. Με κάποιον τρόπο, όλοι ξέρετε τι συνεπάγεται αυτό.

Το να γράψω ότι εγώ και και οι πολεμικές τέχνες δεν έχουμε καμία σχέση θα ήταν άδικο για τις υπόλοιπες τέχνες, γιατί ούτε με αυτές έχω κάποια σχέση. Τα 'χουμε πει. Εκεί που θεωρείται πραγματικά αναγκαίο να βάλεις τέχνη στα χέρια, εκεί είναι που γίνομαι περίγελος.

Διαβάστε περισσότερα

Η ζωή είναι yolo μόνο αν είσαι pizzaiolo

Ένας συντάκτης μαθαίνει την υψηλή τέχνη της πιτσοποιίας. Ένας φαύλος κύκλος η πίτσα και η ζωή της.

Τα βράδια οι άνθρωποι ονειρεύονται πράγματα. Εντάξει. κάποιοι ονειρεύονται και μέσα στη μέρα. Και στη ζωή αυτή έχω σκεφτεί πολλές φορές τον εαυτό μου να έχει κάποια στιγμή μία μικρή trattoria με ωραίες μακαρονάδες και pizza. Κι αν από μακαρονάδες το πάω αρκετά καλά, μέχρι τώρα η pizza που φτιάχνω ήταν στα επίπεδα του φτιάχνω φανταστική κόκκινη σάλτσα και βάζω τέλεια υλικά για να καλύπτω το τεράστιο κενό του ότι δεν ξέρω να φτιάχνω και να ανοίγω το ζυμάρι.

Διαβάστε περισσότερα

Ο άρχοντας των βραχιολιών

Ένας συντάκτης δούλεψε μια μέρα στο κοσμηματοπωλείο Pandora και έμαθε το μυστικό για να τιθασεύσεις τη γυναίκα ταύρο εν κοσμηματοπωλείο.

Το ότι συνεχίζεις την ανάγνωση σημαίνει ότι άντεξες (για να μην πω απόλαυσες) το λογοπαίγνιο με τον ταύρο και το κοσμηματοπωλείο. Αγαπητέ, αυτό είναι ένα υπέροχο νέο.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιος είπε ότι είναι καλύτερα να τις ντύνεις;

Ένας συντάκτης μυήθηκε στο δύσκολο έργο του να πείσεις μία γυναίκα καταναλώτρια. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να κοπιάσει πολύ.

Έχω περάσει δεκάδες ώρες σε καταστήματα σε αναζήτηση του ιδανικού δώρου για μια κοπέλα. Έχω περάσεις επίσης εκατοντάδες ώρες σε καταστήματα περιμένοντας την εκάστοτε κοπέλα μου να δοκιμάσει, να ξαναδοκιμάσει, να αποφασίσει και να ψωνίσει. Το τίμιο εργατικό 8ωρο που πέρασα μια Τρίτη στο 21 The Fashion Market (Κυριαζή 14-16, Κηφισιά) ομολογώ ότι δεν έμοιαζε καθόλου με τα παραπάνω. Κι αυτό γιατί ήμουν από την πλευρά του πωλητή. Κι ήταν σειρά μου να παρατηρώ μικρούς Χρήστους να μπαίνουν στο μαγαζί με την κοπέλα τους για να ψωνίσουν.

Διαβάστε περισσότερα

Μπαρμπέρη μ' είπες μια βραδιά

Ένας συντάκτης μαθαίνει την τέχνη του μπαρμπέρη. Καμία καρωτίδα δεν κινδύνεψε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

Σε μια κοινωνία γεμάτη μούσια και ατημέλητες γενειάδες, υπάρχουν πολλοί που επιμένουν όχι μόνο στο ξύρισμα αλλά φροντίζουν πυκνά συχνά να χαρίζουν στον εαυτό τους ένα σωστό, παραδοσικό ξύρισμα με φαλτσέτα στα χέρια ενός έμπειρου μπαρμπέρη. Τα 6-7 μοντέρνου τύπου μπαρμπέρικα που έχουν ανοίξει στην πόλη και όσα έχουν ανοίξει στην επαρχία δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Και ο Έλληνας δείχνει να τη βάζει στη ζωή του.

Διαβάστε περισσότερα

Ζαχαροπλάστης είν' ο μπαμπάς σου;

Ένας συντάκτης βούτηξε για μια μέρα σε σοκολάτες, κρέμες και χίλιες στρώσεις σφολιάτας. Δηλώνει έτοιμος να εκτελέσει χρέη ζαχαροπλάστη.

Την σκεφτόμουν πολύ καιρό την ημέρα που θα έκανε τη συγκεκριμένη Ημέρα Εκπαίδευσης. Από τότε που είχαμε πάει στο συγκεκριμένο κατάστημα Κωνσταντινίδης στον Άλιμο για το αφιέρωμα για τα 11 καλύτερα γλυκά της πόλης. Αυτό το ανοιχτό εργαστήριο πίσω από τον πάγκο πώλησης, το καθαρό περιβάλλον και το σωστό προφιτερόλ (θα δείτε να το φτιάχνω) με έκαναν να κανονίσω άμεσα το ραντεβού.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5

Photos

Γνώρισε τα 'Birds of Prey' της Harley Quinn

Στο Gotham της Harley Quinn, οι badasses είναι πολύχρωμοι. Δίπλα στη Margot Robbie θα δούμε τον Ewan McGregor, τη Mary Elizabeth Winstead και τον Chris Messina. Το 'Birds of Prey' θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO