INSPIRING MEN

Ο Τάκης Προεστάκης έχει κάνει εκατοντάδες αδέσποτες καλές πράξεις

Ο ιδιοκτήτης του καταφύγιου σκύλων 'Takis Shelter non profit organisation' παραδίδει δωρεάν μαθήματα ανθρωπιάς.

Έρχονται μερικές στιγμές στη ζωή του κάθε ανθρώπου, που ο διακόπτης γυρνάει και αποφασίζει να τα αλλάξει όλα για χάρη ενός σκοπού ανώτερου από τον ίδιο. Για τον Τάκη Προεστάκη, η στιγμή αυτή ήρθε όταν είδε στο δρόμο ένα σακατεμένο σκυλί και αποφάσισε να το πάει στον γιατρό και στη συνέχεια να το φιλοξενήσει. Στη συνέχεια, έκανε το ίδιο και για δεύτερο σκυλί και γρήγορα βρέθηκε να έχει 70 σκυλιά.

Διαβάστε περισσότερα

Εσύ, αλήθεια, πώς θα αντιμετώπιζες έναν συνάδελφο με αναπηρία;

Ο Χρήστος Τάτσης θέλει να σε απαλλάξει από το βάρος του να τον βλέπεις σαν βάρος.

Ζούμε σε μια χώρα στην οποία ένα άτομο με αναπηρία δυσκολεύεται να διανύσει εκατό απλά μέτρα για να φτάσει μέχρι τη δουλειά του. Το πρόβλημα με την διαπίστωση αυτή, είναι πως εκτός από αληθινή ως προς το κομμάτι της δύσκολης μετακίνησης, ταυτόχρονα μοιάζει αρκετά αισιόδοξη ως προς το δεύτερο σκέλος της.

Διαβάστε περισσότερα

Νίκο Παναγιώτου, πώς είναι να επιλέγει η Google την έρευνά σου;

Ο Επίκουρος Καθηγητής Δημοσιογραφίας του Α.Π.Θ. προσπαθεί να διαχωρίσει το fake από τα news και η Google τον έχει ήδη ξεχωρίσει γι' αυτό.

Σύμφωνα με τους New York Times, η βιομηχανία των fake news στα Σκόπια φαίνεται να επηρέασε ακόμα και τις τελευταίες Αμερικανικές εκλογές, με δεκάδες νέους στη γειτονική χώρα να βγάζουν χιλιάδες δολάρια τον μήνα, παράγοντας ψεύτικες ειδήσεις στον παγκόσμιο ιστό και προσθέτοντας ακόμα ένα καρκίνωμα στη σύγχρονη δημοσιογραφία.

Διαβάστε περισσότερα

Οι Μικροί Ήρωες είναι πολύ πιο μεγάλοι απ' όσο φαντάζεσαι

Το ντοκιμαντέρ του προγράμματος 'Μικροί Ήρωες Ταξιδεύουν' της Stoiximan.gr ταξιδεύει και (μας) συγκινεί.

Το βράδυ της Δευτέρας 9/10, στον 8ο όροφο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, η Stoiximan.gr παρουσίασε ένα ντοκιμαντέρ διαφορετικό από τα άλλα. Το όραμα της εταιρίας για τους Μικρούς της Ήρωες πήρε σάρκα και οστά. Με πράξεις, όχι μόνο με ευχολόγια.

Διαβάστε περισσότερα

Αν θέλεις πραγματικά να βοηθήσεις, ιδού οι επιλογές σου

Ο ιδρυτής του Δικτύου Δράσης 'ΟΛΒΙΟΣ', Εμμανουήλ Ιωαννίδης-Δαμίγος, έχει τις απαντήσεις και τους τρόπους για όσους θέλουν να προσφέρουν και δεν ξέρουν πώς.

Δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις και επεξηγήσεις πάνω στο γεγονός πως ζούμε σε πραγματικά δύσκολους καιρούς. Σε εποχές που όποιος μπορεί να απλώσει ένα χέρι βοήθειας προς τον συνάνθρωπό του, είναι ικανός να του αλλάξει τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

Την πρώτη μέρα του χρόνου, ο Μανώλης Λουδάρος ξεκίνησε ένα παρανοϊκό ταξίδι

Ένας άνδρας, ένα καγιάκ και ο γύρος της Πελοποννήσου σε 35 ημέρες μέσα στο καταχείμωνο.

Προσπάθησε να θυμηθείς πώς πέρασες την πρώτη ημέρα του 2017. Δεν θυμάσαι; Άσε με να μαντέψω. Φαντάζομαι ότι ξύπνησες με χανγκόβερ μεσημεριανές ώρες, ίσα-ίσα για να προλάβεις το οικογενειακό γεύμα και μετά σύρθηκες και πάλι στο κρεβάτι σου προσπαθώντας να ξεπεράσεις το ξενύχτι της παραμονής. Μην αισθάνεσαι άσχημα, όλοι το ίδιο κάναμε.

Διαβάστε περισσότερα

#Power of Choice: Οι Jane Doze επέλεξαν να γίνουν απο άλλες το πρωί, άλλες το βράδυ

Η ιστορία των δύο κοριτσιών της διπλανής πόρτας που έγιναν βασίλισσες της νεοϋρκέζικης νύχτας.

To 2010 η Jen Mozenter και η Claire Schlissel ήταν δύο εργαζόμενα κορίτσια κουβουκλίων σε αντικριστά συγκροτήματα γραφείων του Μανχάταν.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man