ONEMAN RULES

Οι κανόνες της εξόδου μετά τη δουλειά

Μια λίστα από φιλικές προς τον χρήστη οδηγίες για μερικές απ' τις καλύτερες μπύρες που πίνει κανείς μια τυχαία καθημερινή.

Το καλό είναι ότι υπάρχουν ακόμα λόγοι για να σπριντάρεις τελειώνοντας απ' τη δουλειά. Όπως ένα γρήγορο ποτό με τους συναδέλφους σου μετά το γραφείο. (Το 'ένα γρήγορο ποτό' είναι ευφημισμός, ποτέ δεν είναι ένα το ποτό και σπάνια είναι γρήγορο). Και μην ακούσω δικαιολογίες με προτάσεις που περιέχουν τη λέξη κούραση. Αυτά είναι αστεία πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα

Οι 32 κανόνες του Escape Room

Γιατί για να αποδράσεις δεν αρκούν η εξυπνάδα κι η ταχύτητα.

Ξεκίνησε σαν μόδα, αλλά πλέον έχει εξελιχθεί σε αγαπημένη συνήθεια. Παρέες παριστάνουν για λίγη ώρα τους Σέρλοκ, βρίσκουν στοιχεία, λύνουν γρίφους και προσπαθούν να αποδράσουν από κάποιο Escape Room.

Διαβάστε περισσότερα

Οι 45 κανόνες του φαγητού της μαμάς

Το παστίτσιο, τα ντολμαδάκια, τα γεμιστά, οι μερίδες που χορταίνουν κύκλωπα. Επιχειρήσαμε μια γενναία βουτιά στο βαθύ πιάτο των γευστικών αναμνήσεων.

Μεγάλη αλήθεια: η μόνη αδιαπραγμάτευτη πατρίδα είναι τα παιδικά μας χρόνια. Και στο ακριβές μέσο αυτής της πατρίδας υπάρχει για όλους μας ένα τραπέζι τιγκαρισμένο με πιάτα που μυρίζουν όμορφα και φιλοξενούν φαγητά που σε ποσοστό 97% είναι βγαλμένα από το φούρνο.

Διαβάστε περισσότερα

Οι 47 κανόνες του χαμόγελου

Πώς θα αναγνωρίσεις το γνήσιο, πώς θα πετύχεις το τέλειο, πώς θα αποφύγεις το αμήχανο, πώς θα ερμηνεύσεις το υπαινικτικό. Ένας κανόνας για κάθε σου χαμόγελο.

Φαρδύ, λαμπερό, υπαινικτικό, πονηρό, ένοχο, αθώο, άβολο, αμήχανο, θριαμβευτικό, ειρωνικό, σεμνό, υπεροπτικό. Η λίστα των επιθετικών προσδιορισμών που μπορούν να συνοδεύσουν ένα χαμόγελο είναι ανεξάντλητη.

Διαβάστε περισσότερα

Οι 34 κανόνες του καλού σκωτσέζικου whisky

Όπως και να απολαμβάνεις το whisky στο ποτήρι σου, ένα είναι σίγουρο. Ότι αυτή την τελετουργική απόλαυση την διέπουν κάποιοι κανόνες και το Oneman είναι εδώ για να τους καταγράψει.

Ο κόσμος του whisky είναι ένα πανέμορφο σύμπαν το οποίο για να περιγραφεί στην ολότητά του θέλει όχι απλά ένα κείμενο αλλά μια σειρά τόμων, από εκείνες τις βαριές εγκυκλοπαίδειες που κάποτε στόλιζαν τις παιδικές μας βιβλιοθήκες. Είναι όμως την ίδια στιγμή κι ένας κόσμος που διέπεται από αρχές, από διατάγματα νοτισμένα στην υγρασία της Σκωτίας, από παραδόσεις και αξίες που τίμησαν τα πρώτα δρύινα βαρέλια που φιλοξένησαν ποτέ whisky για να ωριμάσει στο εσωτερικό τους. Γι' αυτό και η λέξη “κανόνες” δεν ακούγεται τόσο ξένη για ένα spirit το οποίο όσο μοντέρνο κι αν παρουσιαστεί, όσο ρηξικέλευθα κι αν αλλάξει κάποια πράγματα, δεν θα παύει να κουβαλά μέσα του μια βαριά ιστορία.

Διαβάστε περισσότερα

Οι 18 κανόνες του Viber

Συγκεντρώνουμε όλα όσα πρέπει να κάνεις και να μην κάνεις με την πιο χρήσιμη μοβ εφαρμογή του κινητού σου.

Για το τσατ, χωρίς υπερβολή, θα μπορούσαμε να γράψουμε σεντόνια. Και όχι επειδή είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία, ούτε επειδή προσέθεσε νέες διαστάσεις στον τρόπο που επικοινωνούμε.

Διαβάστε περισσότερα

Οι 25+3 κανόνες του Road Trip

Ξέχνα όσα έχεις δει στα video clips και τις παραπλανητικές διαφημίσεις. Τα road trips δεν είναι βόλτες στο πάρκο. Ο οδηγός του Oneman θα σε καθοδηγήσει σωστά στη μεγάλη οδηγική σου περιπέτεια.

Στη θεωρία φαντάζει πολύ απλό: μαζεύεις κολλητούς, φορτώνεις αυτοκίνητο και φεύγεις με προορισμό το Paradise City της αρεσκείας σου. Πατάς γκάζι και για μερικές ημέρες είσαι μόνο εσύ, ο δρόμος και το παρεάκι, σε μία ωδή στην ελευθερία και την περιπέτεια. Αυτό βέβαια είναι το best case scenario...

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
POP για τις δύσκολες ώρες

Λόγω Τιμής, η προφορική ιστορία

Οι συντελεστές της σειράς εξομολογούνται στιγμές από την πιο 'εσύ κι εγώ' παρέα της ελληνικής τηλεόρασης.

Social Man
PROMO