Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις ορθογραφία;

Σου δίνουμε 25 λέξεις και μόλις 1,5 λεπτό για να βρεις τις 5 σωστές.
SHARES

Η τελευταία εβδομάδα στη χώρα που δεν μας απογοητεύει ποτέ, κύλησε με ένα εξαιρετικό ντιμπέιτ ανάμεσα στους φανατικούς υποστηρικτές των Λατινικών και σε αυτούς που τάχθηκαν υπέρ της κατάργησης τους και της αντικατάστασής τους με την Κοινωνιολογία.

Παιδιά, ηρεμήστε, που δώσατε μέχρι και πολιτικό υπόβαθρο στα μαθήματα. Εγώ λέω να χαλαρώσουμε όλοι και να συμφωνήσουμε σε κάποια πιο βασικά πράγματα. Όπως για παράδειγμα, στο γεγονός πως είναι λίγο πιο σημαντικό να βγαίνει ένας μαθητής από το σχολείο ξέροντας τουλάχιστον να μιλάει, να γράφει και να σκέφτεται σωστά κι ας μην γνωρίζει τι είναι το σουπίνο.

Ορθογραφία παιδιά, ορθογραφία, γιατί κανείς δεν παίρνει σοβαρά έναν άνθρωπο που τα γραπτά του μοιάζουν με παιδιού δημοτικού. Πριν προλάβεις να συμφωνήσεις ή να διαφωνήσεις, μπορείς να κάνεις το παρακάτω -ζόρικο- κουίζ, για να διαπιστώσεις αν ο ποιητής Οβίδιος ήταν τελικά το μικρότερο από τα προβλήματά σου στο σχολείο.

1,5 λεπτό και ΜΟΝΟ 5 ευκαιρίες να βρεις τις σωστά γραμμένες λέξεις, δίπλα σε ακόμα 20 ανορθόγραφες. Για να σε δούμε.

Κεντρική φωτογραφία:123RF

Share
 

24Media Network

Διδακτικό και ύπουλο

Ο Ολυμπιακός πήρε θετικό αποτέλεσμα στην Τσεχία, επιβάλλεται να γίνει καλύτερος και ο Παντελής Διαμαντόπουλος περιμένει δυο πάσες της προκοπής και μαζί την πρόκριση.

Το πάρε - δώσε

Το Sport24.gr παρουσιάζει το πάρε - δώσε των 14 ομάδων της Super League. Τα ψώνια που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, αλλά και οι ποδοσφαιριστές που έμειναν ελεύθεροι ή πωλήθηκαν.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

PODCAST

Η Αναγέννηση της Disney

Το Pop για τις Δύσκολες Ώρες κάνει μια εξονυχιστική αναδρομή στην Αναγέννηση της Disney και στα κλασικά μιούζικαλ που άλλαξαν τη ροή του χολιγουντιανού animation.

Ο Κώστας Τουρνάς αφηγείται τη ζωή του

Από τις πρόβες σε πλυσταριό της Κυψέλης και τους Poll ως τον Αχιλλέα απ' το Κάιρο και τη φιλία με τον Μπονάτσο.

Social Man
PROMO