Ξεχωρίζεις τα αληθινά τηλεφωνήματα στην εκπομπή της Καινούργιου από τα ψεύτικα;

Η πεθερά που έχει παιδί με τον γαμπρό της και η νύφη που τα έχει με τον κουμπάρο.
SHARES

Καλά, δεν ξέρω αν είσαι από εκείνους που πιστεύουν ότι έστω και ένα τηλεφώνημα στην εκπομπή 'Ευτυχείτε!' (wtf) είναι αληθινό, αλλά αν είσαι απ' αυτούς, μπράβο. Πιστεύεις στους ανθρώπους, βλέπεις στον καθένα το καλό μέσα του και τίποτα άλλο.

Εμείς δεν είμαστε έτσι.

Εδώ όμως δεν θα εξετάσουμε αυτό, δεν μας νοιάζει προς το παρόν. Εδώ αυτό που έχουμε κάνει είναι να μπερδέψουμε τα αληθινά τηλεφωνήματα στην εκπομπή της Καινούργιου με μερικά ψεύτικα που βγάλαμε απ' το μυαλό μας. Και η δικιά σου δουλειά είναι να αναγνωρίσεις ποιο είναι ποιο.

Να ξεχωρίσεις το αληθινό ξεκατινίστικο τηλεφώνημα στην Καινούργιου από το ψεύτικο ξεφτιλοκατινίστικο που φτιάξαμε μόνοι μας.

Έλα, το 'χεις:

 

Share
 

24Media Network

ΑΕΚ: Έπεσαν οι υπογραφές για την υπογειοποίηση

Μία ιστορικής σημασίας μέρα είναι πλέον η 9/12/2019 για την ΑΕΚ, καθώς στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής έπεσαν οι υπογραφές της υπογειοποίησης, γεγονός που σημαίνει ότι η Ένωση βρίσκεται πιο κοντά στην Αγιά Σοφιά.

Ο Ντόντσιτς ξεπέρασε τον Τζόρνταν

Ο Ντόντσιτς συνεχίζει να κατακτά τον κόσμο του NBA, γράφοντας ακόμη ένα ιστορικό ρεκόρ, στο οποίο άφησε πίσω τον Μάικ Τζόρνταν, χάρη στις συνεχόμενες σπουδαίες εμφανίσεις του.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO