QUIZ

Ποια σταρ θα έβγαινε ραντεβού μαζί σου – Το Badoo έχει την απάντηση

Ένα τεστ για τους αληθινά ονειροπόλους αυτού του κόσμου.

Είναι γνωστό πως όλα τα ζευγάρια που σέβονται τους εαυτούς τους, έχουν φτιάξει μια λίστα διασημοτήτων με τους οποίους επιτρέπεται να απατήσουν τους συντρόφους τους. Ξέρεις, χ αριθμό σούπερ σταρ, συνήθως ξένους, που είναι τόσο άπιαστα όνειρα ώστε να μην μπείτε καν στον κόπο να ζηλέψετε, αφού πιθανότατα δεν θα τους συναντήσετε ποτέ (όχι ότι αν τους συναντούσατε θα γινόταν τίποτα, όλοι έχουμε δει ‘Friends’).

Πολύ φοβάμαι πως τα ζευγάρια έχουν πια λόγους και να ανησυχούν και να ζηλεύουν, και οι ελεύθεροι αυτού του κόσμου, μπορούν να ονειρεύονται χωρίς κανείς να μπορεί να τους βάλει όρια. Κι αυτό γιατί το Badoo, το παγκόσμιο site γνωριμιών, σου δίνει τη δυνατότητα να βγεις ραντεβού με την σταρ των ονείρων σου. Εντάξει, όχι ακριβώς με την ίδια, αλλά μέσα από την δυνατότητα ‘lookalikes’, μπορείς να βρεις ένα κορίτσι που μοιάζει ανατριχιαστικά πολύ στην διάσημη σταρ που έχεις στη λίστα  και τα όνειρά σου. Και πιθανότατα, μένει και πολύ πιο κοντά σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να ανεβάσεις στην εφαρμογή την φωτογραφία της σταρ που σε ενδιαφέρει κι εκείνο θα αναλάβει να βρει τη σωσία της. Πριν ενθουσιαστείς όμως και ‘κάψεις’ τις επιλογές σου, φτιάξαμε για σένα ένα τεστ, ώστε να μάθεις ποια σταρ θα έβγαινε μαζί σου ραντεβού. Έτσι, για να ξέρεις τι να ψάξεις.